Yritin korjata rikkinäisiä, hauraita kynteni kynsilävistyksellä Well+Good

By | September 19, 2023

WValitsetpa sitten tavallisen manikyyrin, geelit, akryylit tai painot, kynnesi altistuvat useille erilaisille kemikaaleille (esim. lakka, liima ja poistoaineet), jotka heikentävät niitä ja vaarantavat heidän terveytensä. Nimeä uusin virustrendi TikTok: “Nail Slugging”. Jos etanan elämä on sinulle uusi, esittelemme sinulle limaisen, kosteuttavan valon.

Mitä on kynsien ajaminen?

Muiden suosittujen TikTok-hakkerointien, kuten ihon ja hiusten sluggingin tapaan, kynsien ja kynsinauhojen hierominen vaseliinilla tai Aquaphorilla. “Me kaikki tiedämme, että akrylaatit voivat olla kovia ja voivat vahingoittaa kynsiä”, sanoi Charles Puza, MD, board-sertifioitu ihotautilääkäri, hiljattain TikTok-videossa. “Kynsinauhojen poistaminen voi vahvistaa kynsiä ja suojata niitä vesivahingoilta.”Ihmisenä, joka ei käytä akryyliä usein ja kuka vihaa Kun hänen luonnolliset kynnensä alkoivat katketa, kokeilin innolla tätä trendiä nähdäkseni, vastasiko se hypeä. Sillä jos luonnolliset kynnesi eivät kukoista, parhaatkaan manikyyri- ja pedikyyrituotteet eivät näytä niin tuoreilta ja terveiltä kuin niiden pitäisi.

@drcharlesmd1 Murtuuko kynnesi?! Joo. #slugging#nails#nailart#drcharlesmd#dermatology#nailtech#nailhack#skincare#lotion#nailsartvideos#fyp#needtoknow#slug♬ Envolver – Anitta

Kynsien leikkaamisen edut

Vaseliini on okkluusioaine, mikä tarkoittaa, että se lukitsee kosteuden ja estää veden haihtumisen. Kun käytät kynsille öljyä, se kosteuttaa kynsinauhojasi ja tekee niistä pehmeitä ja joustavia. “Kynnsinavat ovat kriittisiä kynsien yleiselle terveydelle. “Se on kuolleiden ihosolujen kerros, joka muodostaa kynsilevyllemme esteen estääkseen lian, bakteerien ja muiden vieraiden esineiden pääsyn kynsipohjaamme ja aiheuttamasta infektioita”, sanoo Brittney Boyce. julkkis kynsitaiteilija ja NAILS OF LA:n perustaja.

Terveet kynsinauhat suojaavat ja paksuntavat kynsilevyä tehden kynsistäsi paksumpia ja vahvempia. Hyvin vahvistettuna ne toimivat kehosi luonnollisena kosteussuojana. Kuitenkin, jos ne ovat kuivia ja halkeilevia, se tarkoittaa, että este on vaarantunut ja vieraita esineitä voi päästä sisään.

Ivy Leen, MD, hallituksen sertifioidun ihotautilääkärin ja Los Angelesissa sijaitsevan American Academy of Dermatologyn jäsenen mukaan okklusiiviset voiteet antavat kynsillemme tarvitsemaa kosteutta estääkseen niiden haurastumisen. Se auttaa myös suojaamaan kynsipoimua, paksua ihoa kynnen alapuolella, vesivahingoilta.

Mitkä ovat parhaat kynsille näyttävät tuotteet?

Vaikka on olemassa monia kalliita kosteuttavia tuotteita, jotka voivat antaa sinulle samanlaisia ​​kosteuttavia tuloksia, monet asiantuntijat suosittelevat, että vaseliinin käyttö kynsinauhoille ja kynsille on todella paras vaihtoehto. Se on myös edullinen.

Kuinka lyödä kynnet

Jeffrey Fromowitz, MD, sertifioitu ihotautilääkäri Dermatology of Bocasta, suosittelee liottamaan sormenpäitäsi muutaman minuutin ajan lämpimässä vedessä ihon ja kynsien kosteuttamiseksi, kuivaamaan kätesi ja levittämään vaseliinia, jotta kynsi toimii kunnolla. kynnet Laita kynnet (tai muu okklusiivinen) imemään ja lukitsemaan lisää kosteutta.

Koska se voi olla melko likainen ja tahmea, sinun tulisi mieluiten leikata kynnet illalla ennen nukkumaanmenoa. Näin käsilläsi on tarpeeksi aikaa imeä itseensä kosteus samalla kun nappaat Z-kirjaimia.

Kuinka usein kynnet pitäisi lyödä?

DR. Lee huomauttaa, että kynsien irrottamisella ei ole todellisia sivuvaikutuksia, joten voit tehdä sen niin usein kuin haluat. “Jos kynsinauhoittesi ja kynnesi altistuvat säännöllisesti manikyyrien tai veden/kemikaalien aiheuttamalle rasitukselle, kynsien poisto voidaan sisällyttää säännölliseen itsehoitorutiiniin”, hän sanoo. “Jos kynsinauhoja ja kynsiä ei käsitellä säännöllisesti, kynsien poistaminen tai peittäminen voidaan tehdä ajoittain tarpeen mukaan.”

Miten kynsinauhoja ja kynsiä tulisi hoitaa?

Rutiininomaisen hakkaamisen lisäksi, Dr. Lee: “Tasapainoinen ruokavalio ja runsas vesi auttavat pitämään kynnesi ja kynsinauhoittesi vahvoina.” Se mikä on hyväksi yleiselle terveydelle, on hyväksi myös ihosi terveydelle.” Pidä akryylimanikyyrit minimissä ja muista poistaa puristin kunnolla -kynnet ja geelikynnet. Jos pidät geelimanikyyreistä, harkitse geelipyöräilytrendiä, joka muistuttaa “hiusten pyöräilyä” ja “ihon pyöräilyä”. Käytännössä vaihdat geelimanisin luonnollisiin kynsienhoitotuotteisiin – tai ei ollenkaan.

Ja jos kokeilet kynsien leikkaamista ja se menee liian sotkuiseksi, kokeile kynsinauhoille tarkoitettua voidetta. Rakastamme Butter Londonin öljyä ja balsamia, koska se toimitetaan siistissä pakkauksessa tarkkaan levitykseen.

Toimiiko naulan vasarointi?

Aloitin kynsien levittämisen poistamalla kynsilakkani niin, että minulla oli puhdas kangas, johon vaseliinia levittää. Dr. Fromowitzin jälkeen pesin käteni ja liotin niitä vedessä kolme minuuttia ennen kuin levitin vaseliinia kynsinauhoilleni. Minulla oli vaseliinipilkkuja jäljellä, joten hieroin käsiäni ylimääräisellä – mikä toi mieleen muistot vaseliini- ja karitevoihieronnoista, joita äitini antoi minulle lapsena.

Kun heräsin aamulla, kynteni ja kynsinauhojeni eivät olleet vain kosteutettuja, vaan niillä oli myös luonnollinen kiilto ja parannettu väri, mikä sai ne näyttämään paljon terveellisemmiltä kuin edellisenä iltana. Sitä he olivat vahva (En ollut nähnyt niitä näin vahvoina sen jälkeen kun viimeksi levitin kynsikovettajaa!) ja tuntuivat poikkeuksellisen pehmeiltä. Kynsissäni on muutama halkeama, mutta levityksen jälkeen ne olivat tuskin näkyvissä ja sulautuivat muihin kynsiin.

Kaiken kaikkiaan tämä tietty trendi on todellakin niin hyvä kuin TikTok sanoo, ja se tulee olemaan osa rutiiniani lähitulevaisuudessa.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *