Ylivoiman voittaminen aktivisti Blair Imanin kanssa

By | October 18, 2023

Well+Goodissa vietämme päivämme puhumalla hyvinvoinnin kiinnostavimpien ihmisten – asiantuntijoiden, ajatusjohtajien ja julkkisten – kanssa ja oppien heiltä. Nyt kutsumme sinut mukaan keskusteluun. Tervetuloa Well+Good-podcastiin, oppaasi löytääksesi taajuudellesi sopivat tottumukset ja käytännöt. Lue lisää

Blair Imani – kirjailija, kouluttaja, aktivisti ja Smarter in Secondsin luoja – sanoo, että vaikeina elämän aikoina, jolloin tuntuu, että maailman paino kaksinkertaistuu joka päivä, on tärkeää antaa itsellesi mahdollisuus, pysähtyä, hengittää ja olla avoin. tapoja suojella sisäistä rauhaasi.

Viimeisimmässä jaksossa Well+Good podcastImani on rehellisempien ja myötätuntoisempien mielenterveyskeskustelujen puolestapuhuja. Hän opastaa meidät ylivoiman voittamiseksi ja kertoo toimenpiteistä, joita hän on toteuttanut suojellakseen omaa hyvinvointiaan myllerryksen aikoina: (erittäin) välttämätön osa. parhaansa eteenpäin yhteisölleen.


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Blair Imani, kirjailija, kouluttaja, historioitsija ja lakimies. Hän on viraalisen verkkosarjan Smarter in Seconds luoja, Fempower Beautyn osaomistaja ja FEMINISTin koulutusjohtaja.

Navigoi sosiaalisessa mediassa samalla kun suojelet mielenterveyttäsi stressaavina aikoina

Imani, jolla on yli puoli miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa, on verkkoopettaja, jonka tehtävänä on “kouluttaa ihmisiä postaus kerrallaan”. (Spoileri: Hän murskaa sen.) Mutta suurella voimalla tulee suuri vastuu, joka voi Imanin mukaan olla sekä vaativaa että stressaavaa – varsinkin kun asioista keskustellaan eivät ole Musta tai valkoinen.

“Meidän ei ole tarkoitus olla jatkuvassa paniikin ja kärsimyksen tilassa, jatkuvasti todistamassa lähimmäistämme, [friends]”Ja ihmiset kärsivät”, Imani sanoo. “Ja silti tässä ollaan. Meillä on tämä maailma, jossa voimme saada pahimmat kuviteltavissa olevat uutiset – kuten olemme havainneet viimeisen viikon aikana – puhelimiimme, kun käsittelemme niitä [those of us with a social media following are] Hänen odotetaan myös puhuvan pikaisesti.

“Rakastan ihmisten kouluttamista… Mutta äskettäin suljin DM-viestini ja tarinavastaukset pois päältä ja voin niin paljon paremmin. Minun ei pitäisi kommunikoida joka viikko tuhansien erilaisten tuntemattomien kanssa, joilla kaikilla on erittäin vahvat mielipiteet siitä, mitä laitan päähäni, mitä laitan kasvoilleni, mitä puen…”
– Blair Imani

Kouluttajana sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagram ja TikTok, Imani tunsi paineen olla reagoiva tai valmis ilmaisemaan hyvin muotoiltuja mielipiteitä hetkessä – melkein mistä tahansa kaikki mitä maailmassa tapahtuu. Mutta melun leikkaaminen ja johdonmukaisten ajatusten muotoileminen vie aikaa ja huomiota. Siksi on tärkeää käsitellä tapahtumia, pysyä ajan tasalla siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu, ja kirjautua ensin läheisiisi.

@blairimani HYVÄÄ EI-BINAARISTEN IHMISPÄIVÄÄ! Juhlitaan kaikkia, jotka elävät binäärin ulkopuolella ✨💛🤍💜🖤✨♬ Alkuperäinen ääni – Blair Imani

Paine vastata kaikkeen välittömästi ja julkisesti on saanut Imanin määrittelemään uudelleen suhteensa sosiaaliseen mediaan varmistaakseen, että hän auttaa itseään Ennen Se auttaa Internetiä. ”Olen edelleen sosiaalisessa mediassa, mutta minun on täytynyt todella miettiä uudelleen termejä ja rakenteita, joihin osallistun, koska se on kestämätöntä. Ja vain siksi, että voin selviytyä, ei tarkoita, että minun täytyy, Imani sanoo. Kohtuullinen pointti.

Selvitä Blair Imani
Kuva: W+G Creative

Vinkkejä sisäisen rauhasi suojaamiseen sosiaalisessa mediassa

Eräs suojatoimenpide, jonka Imani on toteuttanut, on vaimentaa (turhaa) melua hieman. ”Rakastan ihmisten kouluttamista. Rakastan ilmaisten resurssien tarjoamista. Pidän luokkahuoneesta. Mutta äskettäin sammutin suorat viestini ja tarinavastaukset, ja minusta tuntuu Niin paljon parempi”, Imani sanoo. Perustelusi päätöksellesi? “Minun ei pitäisi kommunikoida joka viikko tuhansien erilaisten tuntemattomien kanssa, joilla kaikilla on erittäin vahvat mielipiteet siitä, mitä laitan päähäni, mitä laitan kasvoilleni, mitä puen päälleni.”

Ihmisten miellyttämisen sijaan Imani haluaa jakaa mielipiteensä ja tehdä sen omien ehtojensa mukaan – mitä hän rohkaisee muita tekemään. Myös hyödyllistä? Mitä tulee sosiaaliseen mediaan, on mahdotonta saada kaikki tuntemaan itsensä täysin nähdyksi. ”Yritin kestää valtavan pettymyksen, jonka ihmiset kokevat minua kohtaan ei kertoa, mitä heidän sydämessään on ja mitä he haluavat nähdä heijastuvan takaisin, mutta tajusin myös, että näin se on ei “Se ei ole minun vastuullani ihmisenä, enkä voi saavuttaa sitä”, Imani sanoo.

Mikä tärkeintä, Imani rohkaisee ihmisiä olemaan ystävällisiä muille ja mikä tärkeintä itselleen – varsinkin globaalien levottomuuksien keskellä. “Armon antaminen itsellesi on suurin osa”, Imani sanoo.

Jos haluat lisää keskustelua rasismista, verkkokiusaamisesta, kehonkuvasta, millaista on olla omituinen musta nainen nykyään ja muista tavoista päästä eroon ja suojella mielenterveyttäsi, kuuntele koko jakso Well+Good podcast. Kuuntele Spotifyssa tai Apple Podcasteissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *