Ylelliset kodin tuoksut, jotka korostavat mitä tahansa kotisi huonetta

By | September 17, 2023

POV: Sinulla on sellainen erittäin Sinulla on kiireinen päivä töissä ja mielesi ei voi muuta kuin haaveilla seuraavasta lomastasi. Kuvitteletpa sitten siniseen mereen virtaavaa hiekkarantaa tai upeaa hotellihuonetta kaupunkinäkymillä, siellä on odottamaton tapa parantaa kotiasi ja tuoda mieleen kaikki suosikkilomasi: tuoksun kautta.

Etkö usko meitä? Se on itse asiassa tiedettä: useiden tutkimusten mukaan vahvat, miellyttävät tuoksut voivat auttaa sinua tuntemaan olosi onnellisemmaksi ja rauhallisemmaksi hajulampun (aivosi osa, joka käsittelee hajuja) ja amygdalan (siihen liittyvä aivosi osa) välisen yhteyden ansiosta. ). tunteiden kokemisen kanssa). Ja kukapa ei olisi onnellinen ja rauhallinen lomalla?

Saavutaksesi rento mutta tilava tunnelma – varaamatta lomaa tai poistumatta kotoa – valitse tuntuvasti virkistäviä tuoksuja, jotka voivat muuttaa kotisi pakopaikan, kuten uusi Air Wick® Voimakkaat tuoksut. Ylelliset huonetuoksut on rikastettu luonnollisilla eteerisillä öljyillä (psst: se on 2x enemmän luonnollisia eteerisiä öljyjä verrattuna tavalliseen Air Wickiin).® tuoksuöljyt) Ja voi kestää jopa 60 päivää* – joten voit nauttia loman henkisistä eduista käyttämättä koko voimanottoasi.

Alla sovitamme jokaisen tuoksun eri huoneeseen, jotta voit luoda tunnelman suosikkihuoneeseesi tai kokeilla niitä kaikkia ja lähettää aistisi usean määränpään matkalle vain kuljeskelemalla kotonasi.

Jatka vierittämistä löytääksesi ylellisiä kodin tuoksuja, jotka parantavat mitä tahansa kotisi huonetta.

 1. 1. Kotitoimisto: laventeli- ja lumpeen tuoksuöljy

  Kun astut kotitoimistoosi, haluat olla valmis käsittelemään päivää stressittömästi. Ei ole montaa yhtä rauhoittavaa tuoksua kuin laventeli, ja tämä tuoksuöljy lisää rentoutustekijää lumpeen herkällä tuoksulla. Tunnet olosi täysin rauhalliseksi, kun istut työpöytäsi ääreen, hengität syvään ja kuvittelet käveleväsi rauhallisen lammen rannalla kasvitieteellisessä puutarhassa.

  Ostoksia nyt

 2. 2. Olohuone: valkosalvia ja mahonki tuoksuöljy

  Ah, olohuone: yksi talon parhaista kulmista käpertyä – pörröisen peiton ja höyryävän latten kanssa tietysti. Jos pidät kodikkaalla tuulella, tämä White Sage and Mahogany -tuoksuöljy on täydellinen sinulle. Sen runsas, puumainen tuoksu yhdistettynä ripaus salviaa muistuttaa sinua rentouttavista, lumisista päivistä, jotka vietät mökkilomalla vuoristossa.

  Ostoksia nyt

 3. 3. makuuhuone: mantelimaidon ja hunajan tuoksuinen öljy

  Kun asetudut sänkyyn, kuvittele pähkinäisen mantelimaidon, villihunajan ja sitrushedelmien tuoksun leijuvan sieraimissasi ja tuudittavan sinut syvään uneen. Yksi tuulahdus tästä ylellisestä Mantel Milk Honey Fragrance Oil -tuoksuöljystä kuljettaa sinut suoraan viiden tähden hotelliin – ainakin unelmissasi. Lisää vain huonepalvelu (ah, noutoruoka) ja tee makuuhuoneesta uusi suosikkipaikkasi.

  Ostoksia nyt

 4. 4. Ruokasali: nektariini ja paratiisi kukka tuoksu öljy

  Muuta ruokasalistasi saarilomakeskus tuoksulla, joka muistuttaa sinua tropiikista. Tässä Nectarine & Paradise Flower -tuoksuöljyssä on mehukasta appelsiinin ja makean persikan vivahteita, jotka saavat sinut tuntemaan kuin siemaillisit jääkylmää daiquiria varpaat hiekassa.

  Ostoksia nyt

* alhaisella asetuksella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *