Yksinkertaiset, tulehduksia estävät omena- ja kurpitsapatukat

By | September 22, 2023

CKaikki on minulle helppoa, mutta yksi trendi, johon rakastan osallistua joka vuosi, on kurpitsamausteen makuinen mikä tahansa. Toisin sanoen voit lyödä vetoa siitä, että minulla on loistava PSL käsilläni, kun vaihdan UGG:ni heti, kun lämpötila laskee alle 70 °F Etelä-Kaliforniassa. Tarkoitan, mitä ei pidä rakastaa anti-inflammatoristen mausteiden, kuten kanelin, lämmössä yhdessä kermaisen kurpitsan kanssa? Se on taivaassa tehty ottelu, enkä voi vakuuttaa itseäni toisin.

Todettakoon kuitenkin selvä: kahvi, varsinkin kurpitsamaustelatte, ei ole kaikkien makuun. Miten muuten voit piristää elämääsi kurpitsalla tällä tavalla? ei Sisältääkö tämä ylihintaisen juoman juomisen? Fam, haluan esitellä sinulle parhaat tulehdusta ehkäisevät omenakurpitsapatukat, joista tulee varmasti ehdoton suosikkisi syksyn aamiaisreseptisi. Parasta siinä: valmistus kestää alle 10 minuuttia.


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Yumna Jawad, reseptien kehittäjä ja sisällöntuottaja Feel Good Foodien takana

Näin valmistat omena- ja kurpitsapatukat neljässä helpossa vaiheessa

Kyllä, kaikki keittiön kosketukset muuttuvat kullaksi, Yumna Jawad – Feel Good Foodien äärimmäisen suosittu reseptien kehittäjä. Jawadin äärimmäisen yksinkertaisesta viiden ainesosan libanonilaisleivän reseptistä nerokkaaseen kaurasekoittimeen asti, Jawadin herkulliset keitokset ovat ravinnetiheitä, helppoja seurata ja täynnä makua. Tänään ruokalistalla on heidän helppoja omenakurpitsapatukat, jotka rastittavat kaikki ruudut.

Kurpitsa on täynnä A-vitamiinia, C-vitamiinia, kuitua, magnesiumia ja kaliumia (jopa enemmän kuin banaani annosta kohti). Omenasose on nykyään yksi ruoansulatusta ystävällisimmistä ruoista kaikki Ikä.

Ainesosaluettelo on yksinkertainen, ja se koostuu enimmäkseen niitoista, joita sinulla todennäköisesti on jo käsillä – ajatelkaa AP-jauhoja, kanelia, sokeria ja munia. Kun olet tutkinut ainesosaluetteloa, sinun tarvitsee vain poimia ruokakaupasta purkki kurpitsasosetta ja makeuttamatonta omenasosetta. Kun olet kerännyt kaikki ainekset (luultavasti vaikein osa), loppu on helppoa… näin Todella yksinkertaisesti.

Kuten useimmat tavalliset leivontareseptit, sinun tulee jakaa ainekset kahdella tavalla: kuivat tai märät ja sekoita jokainen ainesosat yhteen omiin ryhmiinsä. Tämä auttaa varmistamaan, että kaikki jakautuu mahdollisimman tasaisesti, kun märät ja kuivat ainekset yhdistetään kulhossa. Asiayhteydessä tämä tarkoittaa, että yhdistät jauhot, kaneli, leivinjauhe, ruokasooda ja suola kulhossa A, kun taas kulhossa B vatkaa munat, sokeri, kurpitsasose ja omenasose. Kun kaikki on sanottu ja tehty, on tärkeää välttää taikinan sekoittamista liikaa, jotta omenakurpitsapatukoista tulee mukavia ja pörröisiä, juuri sellaisia ​​kuin me pidämme niistä.

Miksi nämä omenakurpitsapatukat ovat hypetyksen arvoisia

Ilmeisten (ne ovat herkullisia) lisäksi nämä omenakurpitsapatukat tarjoavat paljon etuja. Kurpitsa on täynnä A-vitamiinia, C-vitamiinia, kuitua, magnesiumia ja kaliumia (jopa enemmän kuin banaani annosta kohti). Omenasose on nyt yksi ruoansulatusta ystävällisimmistä ruoista, joita tunnemme ja rakastamme kaiken ikäisenä. Meillä on myös luonnon monivitamiinia (munaa) kiitoksena tähän reseptiin sisältyvästä pienestä proteiinin lisäyksestä. Paras osa? Jokaisesta tämän reseptin erästä tulee 24 patukkaa, joten voit odottaa, että viikoittainen ateriavalmisteesi on täydellinen.

Jos haluat nauttia elämästäsi vieläkin enemmän kurpitsasta, suosittelemme yhdistämään palan tätä dekadenttia omenakurpitsareseptiä mukavaan kupilliseen kurpitsamausteteetä saadaksesi parhaat syksyn tunnelmat.

Kurpitsa omenapatukat
Kuva: Feel Good Foodie

Omena- ja kurpitsapatukat

Ainesosat
2 kuppia yleisjauhoja
2 tl kanelia
2 tl ruokasoodaa
1 tl Leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
4 huoneenlämpöistä munaa
2/3 kuppia ruokosokeria
2/3 kuppia tummanruskeaa sokeria
1 tölkki (15 unssia) kurpitsasosetta
1 kuppi makeuttamatonta omenasosetta

1. Kuumenna uuni 350 °F:seen.
2. Sekoita jauhot, kaneli, leivinjauhe, ruokasooda ja suola isossa kulhossa. Vatkaa munat, sokeri, kurpitsa ja omenasose toisessa isossa kulhossa.
3. Kaada kuivat aineet vähitellen märkien aineiden joukkoon ja sekoita, kunnes ne ovat hyvin sekoittuneet.
4. Kaada taikina voitelemattomaan 9×13 uunivuokaan ja paista 25-30 minuuttia tai kunnes se on kovettunut. Ota uunista ja anna leivän jäähtyä kokonaan ritilällä.

Jawadin ammattilaisvinkki: Mukauta reseptiä lisäämällä pähkinöitä tai suklaalastuja. Jos lisäät jompaakumpaa ainesosaa, tee se sen jälkeen, kun märät ja kuivat aineet on sekoitettu keskenään ja taita varovasti. Voit käyttää puoli kupillista yhtä tai molempien seosta.

Et voi mennä pieleen gluteenittoman kurpitsaleivän reseptillä:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *