Yksinkertainen kuorintatemppu syksyyn kosmetologilta

By | September 18, 2023

minäTulevien viikkojen aikana vihreät lehdet, joita olemme tuijottanut koko kesän, kuivuvat ja kutistuvat – emmekä halua ihomme tekevän samoin. Ihon pitäminen terveenä näinä siirtymäaikoina edellyttää pienten säätöjen tekemistä rutiineihin, ja me hyödynsimme holistista estetiikkaa Tammy Fenderiä – joka on ollut käytännössä lähes kolme vuosikymmentä ja ylläpitää samannimistä ihonhoitobrändiä – hänen suosituksensa sen ylläpitämiseksi kesällä. kysynnässä.

Hänen kärjensä on itse asiassa melko yksinkertainen: kuorinta, mutta kierteellä. “Sinun pitäisi kuoria Ennen Tähän aikaan vuodesta peset kasvosi”, Fender sanoo.

Vaikka useimmat meistä elävät käskyn mukaan “puhdista ensin, hankaa sitten” on hyvä syy kääntää käsikirjoitus. Koska vietit ulkona lämpiminä kuukausina, kesän jälkeistä kertymistä on todennäköisesti kertynyt ihollesi. “Oli sitten hiki, kuolleet pintasolut tai paljon aurinkovoidetta – kaikki nämä vaikuttavat ihoon”, Fender sanoo. “Alkusyksy on todella hyvä aika keskittyä hieman enemmän kuorimiseen.”

Hän selittää, että ihon voi olla vaikea “hengittää” kaiken sen päällä olevan lian vuoksi, joten on tärkeää hankaa se huolellisesti hoitosi alussa. Kun aloitat kuorinnan, asetat kasvojenpesun vaiheen poistaaksesi kaikki öljyt ja bakteerit, jotka muuten olisivat asettuneet pinnan alle, jolloin saat kokonaisvaltaisemman puhdistuksen. Lisäksi tämä uudelleensekoitettu rutiini valmistaa ihosi paremmin imemään seerumien ja kosteusvoiteiden aktiiviset ainesosat.

Vaikka sinun tulisi kuoria ympäri vuoden, saatat haluta lisätä taajuutta sään kuivuessa. Joten jos kuoritat kerran viikossa kesällä, “lisää kuorinta noin kolmeen kertaan viikossa alkusyksystä”, sanoo Fender. Voit käyttää kuorivaa naamiota, mekaanista kuorintaainetta (kuten kuorinta) tai savipohjaista puhdistusainetta poistaaksesi nämä kuolleet solut.

Tammy Fender Natural Epi-Peel – 95,00 dollaria

Vaikka tämä temppu toimii minkä tahansa hellävaraisen kuorinnan kanssa, joka sinulla on käsilläsi, Fender suosittelee tätä kuorivaa naamiota heidän sarjastaan. Siinä yhdistyvät rosmariini (joka säätelee öljyn tuotantoa), viherminttu (jolla on antibakteerisia ja anti-inflammatorisia vaikutuksia) ja savea (joka puhdistaa ihon myrkyllisyydestä) aktiivisten ainesosien kolminkertaisen vaikutuksen aikaansaamiseksi, jotka uudistavat ihoa ilman ärsytystä.

Älä tietenkään unohda käyttää runsaasti kosteuttavia ainesosia jälkeenpäin. “Syksyn lähestyessä ajattelemme aina ihon ravitsemista”, Fender sanoo. Ainesosat, kuten keramidit, skvalaani ja probiootit, auttavat pitämään ihosi vahvana, joten ylimääräisellä kuorinnolla ei ole ärsyttäviä vaikutuksia.

Tämän tylsän ihon torjumiseksi pieni elvytystoimenpide on juuri se, mitä lääkäri (tai ainakin kokonaisvaltainen kosmetologi) määräsi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *