Westman Atelier Liquid Super Loaded

By | September 16, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Kukapa ei haluaisi hehkuvan ihon? Kauneuden ystävät voivat myöntää, että luonnollisesti kosteutetun ja raikkaan ihon tavoittelu on vaikeampaa kuin miltä se kuulostaa. Sillä välin käytämme meikkiä saadaksemme kaiken irti ihostamme. Onneksi vuonna 2023 meikkibrändit ovat edenneet pelkkää meikin tekemistä pidemmälle – siihen pisteeseen, että tuotteet eivät vain tuo esiin luonnollista hehkuamme, vaan myös ihonhoitotiede parantaa ihoamme ajan myötä. He sanovat, että tee se, kunnes teet sen, ja Westman Atelierin Liquid Super Loaded Skin Illuminator -valaisimen (58 dollaria) avulla hehkun luominen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Legendaarisen julkkiksen ja toimituksellisen meikkitaiteilijan Gucci Westmanin perustama Westman Atelier tunnetaan minimalistisen meikin luomisesta, joka on täynnä hyödyllisiä ainesosia. Liquid Super Loaded Skin Illuminator ei ole poikkeus. Koostumus sisältää esimerkiksi avokadon siemenöljyä, antioksidanttia, jolla on pehmentäviä ja rauhoittavia ominaisuuksia. Ihon antioksidantit suojaavat ihoa haitallisilta saasteilta ja UV-säteiltä, ​​ja vaikka avokadoöljy toimii antioksidanttina, se myös ravitsee ihoa. Toinen lisäaine on tsubakiöljy, joka voi auttaa säilyttämään joustavuuden ja sileän rakenteen. Lopuksi se sisältää C-vitamiinia, aktiivista ainesosaa, joka tunnetaan kirkastavista ominaisuuksistaan.

Valaisimen C-vitamiini on tetraheksyylidekyyliaskorbaatti, öljyliukoinen ja vakaampi askorbiinihapon muoto. Ainesosien stabiilius tarkoittaa kykyä säilyttää niiden ominaisuudet koko varastointiajan. Vaikka tämä C-vitamiinin muoto sisältyy meikkituotteeseen, se ei tee siitä yhtään vähemmän tehokasta. Tetraheksyylidekyyliaskorbaatti tekee kaiken, mitä luultavasti jo tiedät C-vitamiinista: Sillä on ikääntymistä estäviä ominaisuuksia, se voi vaalentaa tummia läiskiä ja parantaa ihon sävyä. Lisäksi tutkimukset ovat osoittaneet, että se on hyödyllinen kollageenin ylläpitämisessä ja suojaa vapailta radikaaleilta. Ihonhoidolta toimiva (ja tuntuva) meikkivoide on liian hyvä jättää väliin, minkä vuoksi brändistä on tullut yksi suosikeistani.

Valaisin on saatavana kolmessa sävyssä: helmi nude, ruusuinen persikka ja lämmin bronzer. Valoisten pisaroiden kauneus on niiden monipuolisuus – niitä voidaan käyttää pohjamaalina, korostusvoiteena, bronzerina, poskipunana tai yksinään. Toinen plussa on, että tipat ovat käyttäjäystävällisiä. Ravista pulloa lyhyesti, laita yksi tai kaksi tippaa käsillesi ja levitä sormin suoraan iholle. Pakkaus on hyvin valmistettu, puristettava pullo, joka ei vuoda, joten se sopii erinomaisesti tien päällä – heitä se laukkuun ja taputtele sitä matkalla kahville Pilatesin jälkeen.

Sen levittämiseksi noudatin ihonhoitorutiiniani tavalliseen tapaan ja täydensin sitä aurinkosuojakertoimella ja primerilla. Minulla on sekaiho, joka voi olla taipuvainen akneen, samoin kuin punoitusta ja tummia läiskiä aikaisemmista iho-ongelmista. Suunnittelin tämän meikin kestävän koko päivän iltaan, ja olin innoissani nähdessäni, kuinka Skin Illuminator suoriutui. Levittelin muutaman tippa Peau de Pêche -sävyä suoraan iholleni sormillani, sitten levitin meikkivoidetta päälle, enkä huomannut hilseilyä sekoitellen. Koostumuksessa on myös heikko, raikas, aurinkovoidetta muistuttava tuoksu (se on itse asiassa yuzu-sitrusta), mikä tekee siitä entistä miellyttävämmän käyttää. Kun käytin Skin Illuminator -tippoja täydentämään meikkivoidettani, huomasin, että Peau de Pêche -sävy sopii vaalealle iholleni eikä pahentanut tummia läiskäni tai suuria huokosiani. Ajan myötä en myöskään näyttänyt öljytahralta. Olen kokeillut samanlaisia ​​hehkupisaroita ennenkin, enkä ollut vaikuttunut. Muut kaavat tuntuivat paksuilta ja täynnä glitteriä – niin ei käynyt Westmanin tapauksessa, jonka koostumus on ohut ja joka tarjoaa kirkkaan lopputuloksen.

Levittelin vaaleanpunaista Peau de Rosé -sävyä kermaisen poskipunani päälle antaakseni sille hieman kiiltoa ja näin samanlaisia ​​tuloksia – poskipunani oli kirkas ja säteilevä. Viime päivinä otin pääu de pêcheen käytettäväksi yksin, hieman peitevoidetta. Vaikka tuotetta ei voi kerrostaa lisäämään peittävyyttä, tippa on lisännyt itseluottamustani ja tuottanut minulle meikittömiä tuloksia päivinä, jolloin on liian kuuma meikkiä varten. Ja jos olet huolissasi siitä, että näytät diskopallolta, sinun ei tarvitse huolehtia. Kaavan kiilto on erittäin hieno.

TL;DR: Skin Illuminator -tipat ovat paras vaivaton vaihtoehto ohuen luonnollisen peittävän kerroksen levittämiselle ja samalla kirkastaa ihon luonnollista hehkua.

Hehkuvat pisarat voivat polarisoida. Ensi silmäyksellä ne näyttävät kimaltelevalta massalta, joka ei vaikuta paljoakaan ihon ulkonäköön. Liquid Super Loaded Skin Illuminatorin avulla se ei voisi olla kauempana totuudesta. Etsin aina tuotteita, jotka yksinkertaistavat rutiinejani, ja Peau de Pêche -tipat ovat ihanteellinen iholle suunnattu meikkituote, jota olen etsinyt. Jos sinulla on liikaa meikkiä, joka toimii ihoasi vasten sen sijaan, että etsit tuotetta, joka tuo ihosi parhaat puolet esiin, Liquid Super Loaded Skin Illuminator on sinua varten.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *