Viiden minuutin hengitysharjoitukset parempaan WFH-rutiiniin

By | October 16, 2023

ROutines ovat pohjimmiltaan elämän suojakaiteita, jotka saavat minut läpi kotoa käsin tehdyn työn. (Jos tiedät, tiedät.) Erityisesti aamurutiinistani on tullut päivittäisen rutiinini selkäranka, koska se valmistaa minua tuntemaan oloni mahdollisimman energiseksi, motivoituneeksi ja selväpäiseksi, jotta voin viedä loppuun näennäisen loputtoman luettelo tehtävistä.

Ja jotain minusta? Etsin jatkuvasti uusia tapoja parantaa rutiiniini. Sen lisäksi, että olen kävellyt ennen työtä, pukenut housuja, jotka eivät ole pyjamat, ja valmistanut runsaan proteiinipitoisen aamiaisen, olen alkanut sisällyttää viiden minuutin hengitysharjoituksen – Nike Well Collective -kouluttajan Briana Thompsonin ansiosta. itseäni keskittymään itseeni (ei minua odottavien tehtävien listaan!) ja aloittamaan päivä keskitetymmin.

“Aamuhengitysharjoituksen käyttöönotto antaa sinulle etumatkan päivälle”, Thompson sanoo. “Tämä on henkilökohtainen hetki olla yhteydessä elämäsi tärkeimpään henkilöön – sinuun.”

”Aamuhengitysharjoituksen käyttöönotto antaa sinulle etumatkan päivälle. On henkilökohtainen hetki olla yhteydessä elämäsi tärkeimpään henkilöön – sinuun.”

En tiedä teistä kaikista, mutta kun on kiireinen aamu – kalenterissani on paljon puheluita, peruttavia tehtäviä ja lautaselleni tulee lisää projekteja – minulla on tapana hypätä kaaokseen. ja anna sen sanella aamuni kulun. Toisaalta hengitysharjoituksen aloittaminen tuntui luvalta parantaa henkistä hyvinvointiani (kirjaimellisesti). Ennen toimi, ja se teki kaiken eron.

“Jos unohdamme usein hetket, jolloin voimme muistaa itseämme”, Thompson sanoo. “Joten se on kuin asettaisit sisäisen kompassi “rauhalliselle” ja “keskittyneelle” ennen kuin päivän kaaos alkaa.”

Kuinka sisällyttää hengitysharjoitukset aamurutiiniin

Okei, anna minun selittää sinulle, miltä (uusi ja paranneltu!) aamurutiini näyttää: Nousen yleensä aikaisin, keitän kupin kahvia ja menen kävelylle. Sitten tulen kotiin aamiaiseksi ja juon kupin kahvia numero kaksi. Sitten sukellan hengitysharjoitteluun, jossa viihdyn ensin rauhallisessa paikassa. Minulle se tarkoittaa sitä, että istun jalat ristissä sohvalla suosikkipeittoni kanssa ja pidän kissojeni lähellä suudella niitä.

“Istu korkealla, suoralla selkärangalla”, Thompson sanoo. “Kuvittele naru, joka vetää sinut ylös pään yläosasta ja suoristaa selkärankaa. Tämä asento edistää valppautta ja avointa hengitystä.” Pidän tästä osasta erityisen paljon, koska olen viime aikoina käyttänyt kannettavassani “The Hunchback of Notre Dame”.

Sitten suljen silmäni ja hengitän syvään nenäni kautta ja lasken neljään. “Tunne keuhkojesi täyttyvän ilmalla ja rintakehäsi ja vatsasi laajenevan hengittäessäsi”, lisää Thompson.

Kun olen hengittänyt sisään nenäni kautta neljän sekunnin ajan, hengitän ulos kuusi sekuntia päästäen kaiken ilman keuhkoistani – ja jatkan tätä neljästä kuuteen sekuntia viiden minuutin ajan. Thompson suosittelee, että kiinnität kaiken huomiosi ja keskittymisesi hengitykseesi vaelteleviin ajatuksiin. “Ennen kuin lopetat, aseta positiivinen aikomus päivällesi”, hän sanoo. “Se voi olla tietty tavoite, vahvistus tai sana, joka edustaa sitä, miltä haluat tuntea koko päivän.”

Ja siinä se! Muutaman minuutin kuluttua tunnen oloni paljon vähemmän stressaantuneeksi aloittaessani päivää, koska Thompsonin mukaan syvä hengitys auttaa vähentämään stressihormonien, kuten kortisolin ja adrenaliinin, tuotantoa.

Aamurutiinini täydentääkseni astun suihkuun huuhtelemaan pois ja aina Varmista, että pukeudut kunnolla ennen kuin aloitan työpäiväni. Olen oppinut tukemaan henkistä hyvinvointiani valitsemalla myös oikean asun. Jopa päivinä, jolloin tekisi mieli vain hikoilla, yritän koota tyylikkään näköisen asun – hauskoja yhteensopivia sarjoja Nike Feel Good -kokoelmasta – joten en ole koskaan ilman automaattista mielialan tehostajaa.

Olen käyttänyt parannettua aamurutiinia nyt muutaman viikon ja tuottavuuteni on plussaa kaikinpuolin, mutta mikä tärkeintä, tunnen oloni vähemmän ahdistuneeksi ja innostuneemmaksi käsittelemään päivän tehtäviäni kokonaisuutena, henkilökohtaisesti Projekteja, elämän asioita ja kaikkea. – ja tuntea sisäisen täyttymyksen tunnetta, joka tuottaa tulosta tavoilla, joita en odottanut, mutta josta olen erittäin kiitollinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *