Venytysharjoitus alaselän kipuihin alle 20 minuutissa

By | September 11, 2023

TPistelevä, pistävä tai tylsä ​​alaselän kipu on yksinkertaisesti pahin. Minulle se voi iskeä, kun kävelen hitaasti museon läpi, lataudun mäkeä ylös, kun nostan liian raskaita (ja väärin muotoiltuja) painoja tai kun vain seison tai istun.

Ratkaisu tällä hetkellä on yleensä kutsua tätä ydintä. Yhdistämällä vatsa-, selkä- ja pakaralihaksiamme voimme kohdistaa lantiomme paremmin selkärangamme kanssa, jotta emme heiluta alaselkää liikaa. Tämä asento auttaa myös jakamaan voimat tasaisemmin koko vartalolle sen sijaan, että siirtäisivät työn alaselkään.Mutta joskus on turhauttavan vaikeaa löytää tuo makea helpotus riippumatta siitä, mitä lihaksia yrität työstää. Kivussasi voi olla muutakin kuin huono kohdistus: Useiden lihasten kireys alaselän ulkopuolella voi johtaa alaselän ongelmiin. Ja lievittääksesi kipua, sinun on käsiteltävä ongelma.

“Alaselkä on yksi yleisimmistä alueista, joilla ihmiset kokevat jatkuvaa kroonista kipua”, Brad Walker, StretchLabin johtava venytyskonsultti, kertoi aiemmin Well+Goodille. “Useimmissa tapauksissa kireä tai kipeä lihas johtuu ongelmasta muualla.”

Walker mainitsee lonkan koukistajat, lonkan etuosan ympärille kietoutuvan lihasryhmän, yleisenä syynä.

“Kun kehosi etuosassa, lantion ja nelipäisen reisilihaksen ympärillä olevista lihaksista tulee tiukkoja ja rajoittuneita, ne vetävät lantiosi pois linjasta ja rasittavat alaselkääsi paljon”, Walker sanoo. Joten lantion, nelipäisen reisilihaksen ja reisilihasten venyttäminen voi itse asiassa auttaa lievittämään alaselän kipua.

Tässä East River Pilatesin Pilates-ohjaajan Brian Spencerin uudessa venyttelyssä hän korostaa myös muita lihaksia, jotka saattavat viedä selkäsi tasapainoon: sivuillasi olevat lihakset, jotka voivat puristua istuessasi, ja selkälihakset. .. Pakaraside kylkiluista lantioon.

Spencerin tavoitteena on lyödä kaikki mahdolliset “syylliset” alle 20 minuutissa saadaksesi etsimäsi helpotuksen. “On monia syitä, miksi alaselkämme ei tunnu hyvältä, ja yritämme saavuttaa kaikki nämä kohdat tänään”, hän sanoo.

Spencer opastaa sinua venyttelyissä, kuten rulloissa, syöksyissä, käännöksissä, sivutaivuissa ja muissa auttaakseen sinua löytämään alaselän kireyden lähteen. Hän korostaa myös dynaamista venytystä staattisen liikkeen sijaan löytääkseen venytyksesi reunan ja päästäkseen syvemmälle lihaksiin. Tässä venytyssarjassa on kyse rajojen löytämisestä, hyvälle tunteiden linjassa pysymisestä ja kehoon uppoamisesta. Kaikki palvelee, kuten Spencer sanoo, “parhaan elämän” elämistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *