Vaseliinin käytön edut kynsille, manikyyri| No + hyvä

By | September 20, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Haluatko antaa kynsillesi (sekä käsillesi ja jalkoillesi) hieman lisähoitoa? Sinun ei tarvitse kuluttaa omaisuutta asiantuntijan hyväksymään hoitoon. Ratkaisu saattaa jo olla kylpyhuoneessasi.

Pyysin Vivian Nguyenia, La Jollan Nail Loungen La Jollassa, Kaliforniassa, manikyyriä jakamaan suosikkituotteensa – tuotteen, jota hän käyttää säännöllisesti vahvojen kynsien, terveiden kynsinauhojen ja käsien ja jalkojen pehmeän ihon vuoksi. Vinkki: Se maksaa alle neljä dollaria, on ollut olemassa 150 vuotta ja on melkein varmasti osa tavallista kauneusrutiiniasi. Arvasit sen – vaseliini.

“Ihmiset ajattelevat tarvitsevansa hienoja tuotteita, seerumeja tai työkaluja kynsiinsä, mutta useimmiten yksinkertainen on parempi, eikä sinun tarvitse kuluttaa paljon rahaa saadakseen hyviä tuloksia”, Nguyen sanoo. ”Vaseliini toimii niin hyvin niin moneen asiaan. Käytän niitä kirjaimellisesti koko ajan.”Osoittautuu, että tämä manikyyrisuosikki on myös ihon suosikki – ja American Academy of Dermatology tukee Nguyenin suositusta käyttää kynsinauhoissa. “Se auttaa kynsinauhoja, pitää kätesi ja kynnet kosteutettuina ja toimii paremmin kuin kovettumien poisto, jos levität sitä jalkoihin ja käytät sukkia yön yli”, Nguyen sanoo. “Paras osa on, että se on edullinen ja on luultavasti jo lääkekaapissasi!” hän lisää.

Heidän työnsä luonteesta johtuen heidän kätensä ja kynnensä altistuvat jatkuvalle kemikaalien ja tuotteiden virralle, jotka voivat olla erittäin ankaria. ”Vaseliinia tai oikeastaan ​​vaseliinia käytän pitääkseni kynteni ja käsien ihon terveenä. Tämä on paras.”

Vaseliinibrändi tarjoaa erilaisia ​​tuotteita, mutta Nguyen suosittelee klassista vaseliinia. Se on monipuolinen, sopii kynsille, käsille ja jaloille ja sitä voidaan käyttää haavojen parantamiseen, aivohalvauksen hoitoon ja moneen muuhun. Hinta vain 4 dollaria, se on todellakin kannattava sijoitus.

Haluaisitko myös pitää varpaasi huippukunnossa? Katso alla oleva video saadaksesi tietoa parhaasta kotihoidosta, jonka rahalla voi ostaa.

Haluatko lisää kauneustietoa toimittajiltamme? Seuraa Fineprint Instagram-tiliämme saadaksesi parhaat vinkit ja temput.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *