Vakausjooga, joka aktivoi koko kehosi

By | September 20, 2023

WVaikka ne eivät näytä liittyvän suoraan toisiinsa, tasapaino ja ydinvoima liittyvät toisiinsa. “Sinulla on kaikkialla raajoissasi antureita, jotka ovat vuorovaikutuksessa korvissasi ja muiden silmissäsi olevien asentoantureiden kanssa, kaikki integroituna aivojen takaosassa olevaan pikkuaivo-alueeseen, ja motorisia hermoja, jotka lähettävät viestejä kaikille luurankolihaksille pitää sinut pystyssä”, Michael Roizen, MD, kertoi aiemmin Well+Goodille. Ytimesi on suurelta osin vastuussa vakauttamisesta, kun taas hermosi antavat käsillesi ja jaloillesi marssikäskyt.


Monien joogaharjoitusten vaatima tasapainoharjoitus vahvistaa ydinlihaksia. Joten on järkevää tehdä joogaa ydinvakauden harjoitteluun. Uusimmassamme Hyviä liikkeitä Harjoittele, joogaohjaaja Alicia Ferguson BK Yoga Clubista opastaa sinua 28 minuutin juoksussa, joka haastaa kuntosi molemmilla tasoilla.

Aloitat lapsen asennosta (mmmmm), mutta siitä eteenpäin asiat etenevät yhä nopeammin. Aloitat välittömästi ytimen aktivoimisen nousemalla pöytäasentoon ja nostamalla sitten polvet irti lattiasta. Kun olet palannut maan päälle, haasta tasapainosi nostamalla käsiäsi ja jalkojasi. (Pssst, tämä on myös ydinharjoittelu!)

Siirry seuraavaksi seisoviin asentoihin, joilla on kaksinkertainen vaikutus. (Kyllä, voit harjoitella ydintäsi seistessäsi.) Alaspäin osoittavat koirat ja chatarangat lämmittävät sinua ennen kuin harjoittelet koko kehoasi sarjassa syöksyjä ja tasapainoharjoituksia, kuten Warrior III ja Half Moon.

Videon loppuun on lisätty muutama ydinvahvistusharjoitus matollesi, kuten pyöräily, ennen kuin jäähdytät kehosi. Treeni on vaativa, mutta kaikilla Alician tuomilla venytys- ja hengitysharjoituksilla se tuntuu herkulliselta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *