Vain tänään Outerknownin kuuluisa peittopaita on 30% alennus

By | October 5, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

“Peittopaita”. Ei, se ei elä vain unelmissasi – se on todellinen paita, jonka on luonut Outerknown, ympäristöystävällinen vaatetusyritys, joka on omistautunut luomaan puettavia, hyvin valmistettuja vaatteita samalla kun suojellaan planeettaa ja tuetaan oikeudenmukaisia ​​työoloja. Se on niin kätevä, että se myy jatkuvasti loppuun ja rakensi 20 000 henkilön jonotuslistan ennen varastojen täydentämistä viime syksynä. Hyvä uutinen on, että se ei ole vain varastossa, vaan se on myös merkitty alas 30 prosenttia, samoin kuin satoja muita kestäviä tyylejä brändin peittopaitapäivänä

Outerknown, peittopaita – 118,00 dollaria

Alun perin 168 dollaria, nyt 118 dollaria

Saatavilla olevat koot: XS/S-XL/XXL – valitut koot/värit loppuunmyyty

Värit: 20+

  • Uskomattoman pehmeä ja mukava
  • Rento, eloisa istuvuus
  • Valmistettu kestävistä materiaaleista
  • Kallis jos ei ole alennusta
  • Valitut koot/värit loppuunmyyty

Vaikka napitettavien paitojen tarve pysähtyi tänä kesänä, haluat tämän paidan heti, kun se alkaa jäähtyä muutaman kuukauden kuluttua – ja nyt on paras aika tarttua siihen. Vain 24 tunnin ajaksi tuotemerkki ottaa 30 prosentin alennuksen “peittopaidan” kaikista väreistä kaikissa luokissa, mukaan lukien miesten, naisten ja lasten koot.

Kaikesta Outerknownin verkkosivustolla, peittopaita (nyt 118 dollaria) on kaikkien aikojen myydyin, ja se tarjoaa vertaansa vailla olevaa pehmeyttä ja monipuolisuutta, mikä tekee siitä vaatekaapin ympäri vuoden. Se on valmistettu 100-prosenttisesta puuvillasta eikä sisällä synteettisiä materiaaleja (ei edes nappeissa). Se on vaate, joka saa sinut tuntemaan olosi hyväksi useista syistä. Se on leikattu hieman löysästi, joten sitä on helppo käyttää toppien ja t-paitojen päällä, mutta se kapenee ja leikkautuu kaikista oikeista kohdista, joten se näyttää vaivattomalta. Eräs ostaja kutsuu sitä “live-in-paidakseen” ja sanoo: “Jos haluat paidan, joka tuntuu taivaalliselta, saa siitä kehuja ja tuntuu samalla tyylikkäältä ja mukavalta, niin tämä, ystäväni, on se. “”Oikea asia sinulle.” myös mennä!” huomautti.

Ja koska se on valmistettu luonnonmateriaaleista, se ei vaikuta ainoastaan ​​mukavuudellaan, vaan myös kestävyydellä. 100 % luomupuuvillatwilli tarjoaa ylivertaista pehmeyttä ja juuri oikean määrän lämpöä, sopii täydellisesti viileisiin iltoihin nuotion äärellä tai paidaksi asioiden hoitamiseen. Nappeissa muovi korvataan Corozolla, luonnollisella tagua-palmun pähkinöistä valmistetulla napilla, joka on toinen kestävä vaihtoehto perinteiselle puulle. Riittää, kun totean, että Blanket Shirt ei ole vain mukavin ja tyylikkäin paita, vaan myös ympäristöystävällisin.

Peittopaidan ”miksi” on selvä – nyt sinun tarvitsee vain valita väri. (Onnea, sillä värejä ja jopa kuvioita on noin miljoona Mekot (!) valita.)

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *