Unelmilla vedestä on syvä emotionaalinen merkitys

By | September 27, 2023

TUnelmissamme täällä on kiistatonta voimaa. Näetpä sitten hyvää unta tai painajaista, yksityiskohdat siitä, mihin mielesi menee nukahtaessasi, voivat antaa sinulle käsityksen siitä, mitä käyt läpi valveillaoloaikana. Mutta nämä oivallukset eivät aina ole ilmeisiä tai helppoja analysoida, varsinkaan kun on kyse vedestä unelmista.

Vesi on pitkään ollut pinnan alla piilevän symboli, varsinkin kun on kyse tunteista. Jos omistaudut astrologialle, horoskoopin vesimerkkien sanotaan olevan erityisen sopusoinnussa heidän sisäisen maailmansa ja tunteidensa kanssa. Nämä teemat ja yhteydet ulottuvat myös unimaisemiin. Unelma-analyytikko Lauri Loewenbergin mukaan Unelmoi siitä: löydä unelmasi, muuta elämääsiUnet vedestä heijastavat yleensä nykyistä emotionaalista tilaasi, “koska tunteet ovat hyvin juoksevia, aivan kuten vesi, ja se, mitä käyt läpi, muokkaa tunnetilaasi, aivan kuten vesi ottaa sen sisältämän muodon.” Mutta erityisten tunteiden, jotka ruokkivat, ymmärtäminen vetiset unimaisemasi riippuvat suuresti kontekstista.Vettä koskevien unien yleiset merkitykset

Unet vedestä eivät ole luonnostaan ​​”hyviä” tai “pahoja”, sanoo astrologi ja unien tulkki Stephanie Gailing, kirjoittaja Täydellinen unelmien kirja. Koska vesi voi esiintyä unissa niin monella eri tavalla, on oleellista missä ja miten se ilmenee. Esimerkiksi unelma viileän lasillisen vettä siemailtamisesta herättää todennäköisesti hyvin erilaisia ​​tunteita ja assosiaatioita kuin unelma siitä, että talosi huuhtoutuu pois tulvan seurauksena.

Tätä varten on tärkeää ymmärtää, miltä unessa oleva vesi sai sinut tuntemaan, jotta ymmärrät sen merkityksen. “Vesi on erittäin merkittävää ja alkukantaista, ja vesi voi ilmaantua unissasi niin monella tapaa, joten voit jakaa sen kahteen luokkaan”, Gailing sanoo. “Kysy itseltäsi: Onko vesi elämää vahvistavaa vai hengenvaarallista?” Loewenberg lisää, että tapa, jolla tunnet ja mitä tarkalleen ottaen teet vedessä, “muuttaa kaiken unen merkityksen.”

“Elämänvahvistava” -kategoriassa on muutamia erilaisia ​​mahdollisia skenaarioita. Jos esimerkiksi olet vesistössä ja pidät hauskaa, kuten uimassa rannalla ystävien kanssa, uima-allasjuhlissa tai porealtaassa, Gailing sanoo, että suhteesi ja tunteesi ovat synkronoituja ja sinä Tunnen oloni sosiaalisesti melko turvalliseksi. Meressä tai järvessä uiminen tai sukellus merkitsee rauhaa ja seesteisyyttä, sanovat sekä Gailing että Loewenberg. Jos sinulla on kohonneet taidot vedessä, kuten kyky uida alimpaan syvyyteen helposti, se on signaali alitajunnastasi, että pystyt hallitsemaan mitä tahansa kahlaa.

“Vesi on hyvin merkityksellistä ja alkukantaista, ja on niin monia tapoja, joilla vesi voi esiintyä unissasi…Kysy itseltäsi: Onko vesi elämää vahvistava vai hengenvaarallinen?” – Stephanie Gailing, unen tulkki

Toisaalta rauhoittava suihku tai lempeän vesiputous voi olla sulkemisen ja puhdistumisen symboli (Alexa, Taylor Swiftin näytelmä ”Clean”). “Se on hyvä merkki siitä, että edistystä tapahtuu mitä tahansa tekemässäsi, olitpa pääsemässä yli jostakin luonnollisesti tai työskenteletkö aktiivisesti puhdistaaksesi itsesi jostakin järkyttävästä tai negatiivisesta”, Loewenberg sanoo. (Toisaalta rankkasateesta unen katsomisen symboloi yleensä kyyneleitä ja sydänsurua. “Ajattele, mitä oikeassa elämässäsi tapahtuu, mikä on niin järkyttävää, että se saa sinut itkemään paljon”, lisää Loewenberg.)

Unet vedestä, jotka tuntuvat hengenvaarallisemmalta, osoittavat tunteita ja voimia, jotka eivät ole sinun hallinnassasi. Jos esimerkiksi haaveilet hukkumisesta, se on merkki siitä, että elämässäsi on jotain, joka joko valtaa sinut tai uhkaa ohittaa sinut, Loewenberg sanoo. ”Kun olet hukkumassa, sinun on vaikea pysyä pystyssä ja jokin vetää sinut alas. Kysy siis itseltäsi, mitä tämä toiminta heijastaa? Mikä tosielämässäsi saa sinut kamppailemaan emotionaalisesti tai pysymään hereillä?” hän kysyy.

Samaan aikaan Loewenberg sanoo, että unelma tulvista symboloi tilannetta, joka pahenee ja että tunteesi kerääntyvät niin paljon, että ne uhkaavat levitä. Ja jos unessasi vuotaa jotain, Gailingin mukaan se on merkki siitä, että rajojasi ei noudateta ja että “sinun…” [emotional] Teline ei ole tarpeeksi vahva.”

Kuinka määrittää unelmiesi merkitys vedestä

Sekä Gailing että Loewenberg sanovat, että on tärkeää ottaa huomioon unen tapahtumien konteksti sen tapahtuessa ja tunteesi, kun heräät selvittääksesi sen merkityksen. Jos tunsit pelkoa tai ahdistusta veden läsnäolon vuoksi unessa, se on merkki siitä, että katsot elämääsi ja katsot, kuinka voit yhdistää pisteet nykyisyydessäsi olevaan tapahtumaan tai kokonaisuuteen, joka herättää tunteita.

Jos sinulla on vaikeuksia käsitellä tunteitasi, voi olla hyödyllistä ajatella veden toimintaa unessa. Rauhallinen vesi tarkoittaa useimmille ihmisille rauhallisuutta (vaikka se saattaa häiritä joitakin ihmisiä), ja kiehuva tai kuuma vesi voi olla merkki siitä, että tilanne on nousemassa pintaan tai että olet vaikeuksissa tai joudut vaikeuksiin. Jos vesi on sameaa, se voi tarkoittaa jotain epäselvää tai negatiivista, kun taas kirkkaalla tai kuohuvalla vedellä on positiivisempi merkitys ja se voi symboloida rauhaa tai harmoniaa.

Ole varovainen, jos sinulla on toistuva unelma, johon liittyy myös vettä. Jos vesi ilmestyy unissasi useita kertoja, se on merkki siitä, että se, mitä se symboloi, on edelleen olemassa, merkityksellistä ja kaipaa ratkaisua pian. Positiivisempi, toistuva konnotaatio merkitsee jotain hyvää tai jotain toimivaa.

Mitä tehdä, jos haaveilet vedestä

Loewenbergin mukaan on parasta nähdä unet rehellisenä esityksenä siitä, mitä valveilla olevassa elämässä tapahtuu, ja ottaa huomioon heidän varoituksiaan vastaavasti. Kun ymmärrät unen mahdollisen merkityksen tai symbolismin, varaa jonkin aikaa sen ratkaisemiseen tai painiskelemiseen.

Koska vesi liittyy läheisesti tunteisiin, on tärkeää tarkastella tarkasti ja rehellisesti, kuinka käsittelet tunteitasi ja kuinka ne määräävät ajatuksesi ja tekosi. ”Kun vesi on ylivoimaista tai uhkaavaa, tunneajattelu saa sinut jotenkin vaikeuksiin tosielämässä, joten on aika ottaa tunteet pois. [the situation] ja käsitellä sitä rationaalisesti ja loogisesti”, Loewenberg sanoo. “Jos vesi toimii sinulle ja se tuntuu hyvältä, puhdistavalta tai kauniilta, niin tunnepuoli toimii sinulle hyvin.”

Jos sinulla on vaikeuksia seurata havaintojasi ja muistiinpanojasi, unelmapäiväkirjan pitäminen on hyödyllinen tapa järjestää ajatuksesi. Kirjoita muistiin ajatuksesi ja tunteesi unelmistasi, jotta tämä unelmiesi elämää antava voima ilmaistaan ​​enimmäkseen positiivisin, tukevin tavoin.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *