Typology Serum Mascara on vihdoin jälleen varastossa

By | September 18, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Kun Typology Paris toi markkinoille ensimmäisen ripsivärinsä, Teinté-5001 Serum Mascaran, viime syksynä, se myytiin loppuun kuukaudessa. Sittemmin jonotuslistalle on muodostunut yli 11 000 ihmistä. Ja nyt uudistava ripsiväri on vihdoin palannut. Tämän varaston ansiosta sain vihdoin tuotteen käsiini ja olen hullun rakastunut.

Typology Paris Teinté-5001 Serum Mascara (28 dollaria) on kevyt ripsiväri, joka peittää jokaisen ripsen tasaisesti ilman, että muodostuu yhtään möykkyä. Se on ainoa käyttämäni ripsiväri, joka sai ripseni näyttämään siltä, ​​etten olisi levittänyt mitään, ja tarkoitan sitä mieluiten tapa mahdollista. Koska minulla on alunperin tummat ripset, tämä silkkinen koostumus sai ne näyttämään luonnollisesti pidemmiltä ja paksummilta. Minusta todella tuntuu, että voisin päästä eroon sen käyttämisestä ilman, että kukaan tietäisi, että minulla oli edes päälläni mitään. Tämä johtuu biohiilijauheen ja selluloosakuitujen sekoituksesta, joka värjää ja pidentää ripsiä.

Ennen ja jälkeen kirjoittajan pukeutunut Typology Serum Mascara.
Ennen ja jälkeen kirjoittaja käyttää Typology Serum Mascaraa

Ripseni näyttävät heti paremmilta, mutta Typology Serum Mascara peittää ne samanaikaisesti proteiinipitoisella, kasvua stimuloivalla hernepeptidien, arginiinin, kasvikeratiinin, arginiinin ja risiiniöljyn sekoituksella.Hernepeptidit ovat pitkiä lysiinirikkaiden aminohappoketjujen (molekyylejä, jotka yhdistyvät muodostaen proteiineja) ketjuja, jotka lisäävät ripsille volyymia samalla kun stimuloivat ja tihentävät niitä. Arginiini on toinen aminohappo, joka stimuloi ripsien kasvua ja suojaa ripsien häviämiseltä. Kasvikeratiini on kuitupitoinen, rikkirikas proteiini, joka vahvistaa ripsiä. Lopuksi risiiniöljy on ravitseva, vahvistava ainesosa, jonka tiedetään auttavan ripsien kasvua.

“Risiiniöljy tulee Ricinus communis -nimisen risiinikasvin siemenistä”, sanoo Dominic Burg, PhD, johtava tutkija ja hiusbiologi Evolis Professionalista. “Sitä pidetään myrkyllisenä, mutta siemenistä uutettu öljy on varsin hyödyllistä hiuksille.”

Typology Serum Mascara on täydellinen vaihtoehto viimeistellä meikittömyytesi ja tekee ripsistäsi vahvemmat ja pidemmät ajan myötä.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *