Tunne olosi palavaksi tytöksi (hyvällä tavalla) Alicia Keysin 3 olennaisen kardioharjoituksen avulla

By | November 8, 2023

Anna Kaiser on kouluttanut useita julkkiksia ja säännöllisiä urheilijoita vuosien varrella. Mutta kun hän työskentelee laulaja Alicia Keysin kanssa, hän tietää odottavansa jotain aivan muuta.

“En ole koskaan nähnyt hänen katsovan puhelintaan”, Kaiser sanoi. “Jokainen tähti, jonka kanssa olen koskaan työskennellyt – ja kaikki muut – tarkistavat puhelimensa, mutta Alicia ei ole koskaan tehnyt niin. Heti kun hän tulee studioon, hän on paikalla. Hän sanoo: “Olen täällä, tämä on minun aikani.”

Tietenkin Keysillä ei ole pulaa kiireellisistä sitoumuksista: Keys on tuoreessa Keys to the Summer -kiertueella ja viimeistelee sen Helvetin keittiö, uusi, puoliksi omaelämäkerrallinen musiikillinen avaus 19. marraskuuta Off-Broadway Public Theatressa, jonka parissa hän on työskennellyt yli vuosikymmenen ajan. Hän on myös äiti ja hänellä on oma ihonhoitosarja, Keys Soulcare.

“Hänelle, jonka täytyy esiintyä niin monien ihmisten edessä, hän tietää, kuinka tärkeää on treenata koko päivän, jotta hän voi esiintyä parhaimmillaan”, sanoo Kaiser, joka on työskennellyt Keysin kanssa vuodesta 2015.

Kaiserin kanssa harjoittelusta on tullut myös välttämätöntä Keysin kestävyyden kasvattamiseksi pitkiä ja vaativia konsertteja varten. Usein se on hänen ensimmäinen pysähdyspaikkansa New Yorkiin laskeutumisen jälkeen, ja hänen on tiedetty osallistuvan yksityistuntien lisäksi avoimiin ryhmätunneille. Se on jopa osa hänen esitystä edeltävää rutiinia, kiitos osittain hänen lauluvalmentajansa, joka ehdotti, että hän sisällyttäisi kardioharjoittelun lämmittelyyn. Nyt Kaiserin omaperäinen harjoitus tapahtuu ennen jokaista esitystä, joka sisältää tanssiin inspiroimia liikkeitä, laatikon päälle astumista ja hyppäämistä sekä harjoituksia, joita hän kutsuu “pystypilatesiksi”.

Mutta sinun ei välttämättä tarvitse olla 15 Grammy-palkintoa menestyäksesi yhtä hyvin kuin Keys. Täällä Kaiser ja Anna Kaiser Studiosin mestarikouluttaja Jamie Golden kertovat, mitä me kaikki voimme oppia Keysin rutiineista sekä joitain laulajan suosikkiliikkeitä.

Muista, että se on hauskaa

Keys voi harjoitella Kaiserilla kolme tai neljä kertaa viikossa – ja joskus useamminkin – mutta se ei tarkoita, että hän treenaa aina haluta kouluttaa. (Golden sanoo, että Keys ilmaisee joskus pitävänsä mieluummin lukemista, mikä on sama asia.)

Selvittääkseen harjoituksensa Keys luottaa tappaviin soittolistoihin, joissa on kovaäänisiä, motivoivia kappaleita ja usein myös yhteislauluja, Kaiser sanoo.

Se auttaa myös, että Kaiserin koulutus on kirjaimellisesti suunniteltu hauskaksi. “Burpeen, kyykkyhyppyjen ja punnerrusten sijaan teemme tanssirutiinin samanlaisilla elementeillä ja samalla vahvuudella”, Kaiser sanoo. Golden sanoo, että koreografia tekee siitä myös enemmän henkistä haastetta, mikä auttaa Keysiä pysymään läsnä. “Hän ei voi ajatella niitä tuhansia asioita, joita hänen on tehtävä tänään – sinun on oltava niin läsnä tai kompastut ja menetät askelia”, hän sanoo.

Pidä se tarvittaessa lyhyenä ja makeana

Keysin vaativan aikataulun vuoksi hänellä ei useinkaan ole aikaa pidempään harjoitteluun, mutta hän käyttää sen ajan hyvin. “Hän sanoo: OK, minulla on 25 minuuttia”, Kaiser sanoo. “Ja hän menee niin pitkälle kuin pystyy.” Tämä tarkoittaa, että taukoja ei ole, Golden sanoo – “mehukkaasta” lämmittelystä, jossa keskitytään Keysin tiukkojen reisilihasten aktiiviseen venyttämiseen, vuorotteleviin kardio- ja voimaosiin, jota seuraa viileä. alas ja vaahtoa rullaamaan.

Kokeile nyt joitain näppäinliikkeitä

Vaikka Kaiserin tyypillinen harjoitus sisältää laatikon ja ylänauhat, tämä hillitty rutiini voidaan tehdä myös kotona.

Keuhkojen sarja

  1. Edessä yläpuolinen syöksy: Pidä keskipainoa (Kaiser suosittelee 8-10 puntaa) molemmissa käsissä, kun molemmat polvet ovat koukussa 90 astetta. Nosta painoa kohti etujalkaa, kierrä hieman ja laske sitten napauttamalla etunilkkaa. Toista 20 kertaa.
  2. Sivusyöksy yläpuoliseen painoon: Sivusyöksyssä tartu painoon työskentelynilkkaasi kohti ja työnnä sitten tasapainoa tukijalan varaan nostaessasi painoa pään yläpuolelle. Pidä tukijalka aina täysin suorana. Toista 20 kertaa.
  3. Sivusyöksy hyppäämiseen: Pudota paino ja lisää hyppy sivuttaissyöksylle, ojentaen pois työjalasta hyppääessäsi. Toista 20 kertaa.

Toista toisella puolella ja pysyt ajan tasalla musiikin kanssa koko ajan – mieluiten 120 BPM.

Portaiden vaihto

  1. 30 sekunnin portaat: Nouse ensimmäinen askel oikealla jalallasi, toinen vasemmalla jalallasi ja kolmas oikealla jalallasi ja palaa sitten alas samaa tietä. Vaihda puolta.
  2. 30 sekunnin muutos: Kun toinen jalka on ensimmäisessä askelmassa ja toinen lattialla, työnnä molemmat jalat irti ja hyppää siirtymään.
  3. 30 sekunnin yksittäiset lisäykset: Kiipeä portaat yhdellä jalalla ja työnnä pois. Kun hyppäät, pidä toinen jalkasi suoraan takanasi syvässä arabeskissa, laskeudu sitten takajalkallesi ja vaihda puolta.
  4. 30 sekunnin lisäykset: Jatka edelliseen harjoitukseen nostamalla selkäpolvea rintakehää kohti ja jalkaasi polven viereen noustessa kiinnittämällä ydintäsi.

Toista koko kierros yhteensä kolme kierrosta.

Sivulauta-sarja

  1. Painotettu sivulankku: Sivulankkuasennossa joko kyynärvarressasi tai kädessäsi pidä 5 punnan painoa vapaassa kädessäsi käsi ojennettuna suoraan olkapääsi yläpuolelle. Laske käsivartesi hitaasti alaspäin niin, että se on yhdensuuntainen lattian kanssa (*ei* kaareva alaspäin kuin pujotat neulaa) ja toimii vivuna vartaloasi vasten, ja nosta se sitten takaisin ylös. Toista kuusi kertaa.
  2. Pyyhepiiska sivulaudassa: Edelleen sivulankussa räpyttele yläkädessäsi olevaa pyyhettä musiikin tahdissa 30 sekunnin ajan vakaushaastetta varten. Toista ja vaihda sitten puolta.

Tee tämä sykli kahdesti loppuun asti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *