Tulehdusta ehkäisevä mehu, johon RD vannoo

By | October 20, 2023

WKun sää viilenee ja tuntuu syksyltä, monet ihmiset (mukaan lukien nykyinen yhteiskunta) innostuvat ajatuksesta syödä enemmän mausteita (kuten kanelia, inkivääriä ja neilikkaa), sitrushedelmiä ja muita sesongin makuja. Vaikka pidänkin ajatuksesta elää kurpitsamaustelatteilla ja syödä omenasiiderimunkkeja koko päivän, tiedän rekisteröityneenä ravitsemusterapeuttina, että tämä ei ole paras tapa tukea terveyttäni – se on parempi kertaluonteisena. Mahdollisuus katsoa – hemmotella itseäsi hetken.

Hämmästyttävää kyllä, löysin äskettäin juoman, joka on täynnä syksyn makuja, jotka on valmistettu korkealaatuisista ainesosista ja ilman lisättyä sokeria – joka maistuu todella hyvältä. Mikä parasta, se on saatavilla päivittäistavarahyllystäni ympäri vuoden.

Suosikkini tulehdusta ehkäisevä mehu

Olin hämmästynyt, kun kokeilin ensimmäistä kertaa Uncle Matt’s Organic Ultimate Defense Juicea (8 dollaria). Kuvittele yhdistelmä mausteista kurkumaa ja inkivääriä sekoitettuna luonnollisesti makeisiin appelsiineihin ja ripaus ananasta ja sinulla on Ultimate Defense. Kyllä, monet näistä ainesosista voivat tukea immuunijärjestelmän terveyttä (tämä johti minut alun perin tähän vaihtoehtoon), mutta yllättäen tämä yhdistelmä vain huutaa kuolemaa. Siitä on nopeasti tullut suosikkijuomani raikkaana aamuna ja ainoa ainesosa, jonka tarvitsen tehdäkseni suosikkisyksyn mocktailini.

Bonus on, että se tarjoaa 300 prosenttia suositellusta päivittäisestä C-vitamiiniannoksestasi annosta kohti; se on valmistettu 100-prosenttisesti luomuainesosista; Ja jokainen annos sisältää 1 miljardi CFU eläviä probiootteja pitämään suoliston mikrobiston tasapainoisena ja monipuolisena. Huiman 500 mg:n orgaanisen kokojuuren kurkumaa lisäämällä tähän juomaan saadaan kurkumiini-nimistä yhdistettä, jolla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia.

Kuinka pidän Ultimate Defensestä

Ensimmäisestä tapaamisestani rakkaan syysjuomaani olen löytänyt ainutlaatuisia tapoja käyttää sitä sesongin ruoanlaitossa, jotka vievät reseptini uudelle tasolle pienellä vaivalla – periaatteessa mikä tahansa resepti, joka vaatii tavallista vanhaa appelsiinimehua, voi hyötyä tästä helposta. menetelmä Hyödynnä sen vaihtaminen hieman enemmän mausteita ja makua varten.

Kotini Ultimate Defense -voittajia ovat:

  • Lisää se mukavaan butternut squash -reseptiin
  • Tee siitä smoothien nestemäinen pohja (kokeile mangon ja kermaisen jogurtin kanssa!)
  • Käytä yhden ainesosan marinaadina kanan rinnoille
  • Yhdistä lasi unssilliseen vodkaa saadaksesi juhlallisen cocktailin.

Lopulta Uncle Matt’s Ultimate Defense Juicesta on tullut yllättävä suosikki kotonani ympäri vuoden, mutta varsinkin mukavampina vuodenaikoina.


Well+Good artikkelit viittaavat tieteellisiin, luotettaviin, ajankohtaisiin ja vankoihin tutkimuksiin jakamamme tiedon tueksi. Voit luottaa meihin matkallasi kohti hyvinvointia.

  1. Peng, Ying et ai. “Kurkumiinin tulehdusta estävät vaikutukset tulehdussairauksissa: tila, rajoitukset ja vastatoimenpiteet.” Lääkkeiden suunnittelu, kehitys ja terapia Vol. 15 4503-4525. 2. marraskuuta 2021, doi: 10.2147/DDDT.S327378


Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *