Trader Joen paras vesi sisältää elektrolyyttejä

By | September 10, 2023

HNesteytys kesällä helteellä voi olla haaste, vaikka olisit *innokkain* veden juoja. Ja luettelo tavoista saavuttaa optimaalinen nesteytys kasvaa päivä päivältä – elektrolyyttijauheista, nesteytysjuomista lähes jokaisen terveydenhuollon ammattilaisen loputtomiin puheluihin “juo lisää vettä”, siitä voi nopeasti tulla ylivoimainen.

Vesisommelier Martin Riesen mukaan kaikki vesi ei ole samanlaista. Avain puuttuva ainesosa, jota sinun mielestäsi pitäisi etsiä ostamastasi vedestä varmistaaksesi optimaalisen nesteytyksen? Elektrolyytit. Ja niitä esiintyy luonnollisesti tietyntyyppisissä vesissä, erityisesti kivennäisvedessä. Hyvä uutinen on, että Trader Joella sattuu olemaan muutamia vesisommelier-hyväksyttyjä poimintoja, jotka tarjoavat optimaalisen nesteytyksen, kuten hän julkaisi TikTokissa.


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Martin Riese, Martin Riese on veden puolestapuhuja, kouluttaja, kirjailija ja vesisommelier.

Ennen kuin aloitamme, jaamme Riesen vinkit parhaasta vedestä Trader Joe’sissa ja keskustelemme rekisteröidyn ravitsemusterapeutin Francesca Alfanon, RD, kanssa saadaksesi lisää nesteytysneuvoja.

@martinrieseofficial Let’s do Trader Joe’s #watersommelier #vesi #h2o #traderjoes #fyp #foryou #fy #foryoupage #martinriese #store ♬ Alkuperäinen ääni – Martin Riese

Vesisommelierin mukaan paras vesi, jota sinun tulee välttää, on Trader Joe’s

Trader Joe’s Sparkling Plain kuohuvesi

Giant huomauttaa, että TJ:n kivennäisvesi on peräisin kolmesta eri lähteestä, joten emme todellakaan tiedä liuenneiden kiintoaineiden kokonaismäärää (TDS). “TDS tarkoittaa “Total Dissolved Solids” ja mittaa mineraaleja, suoloja ja orgaanisia yhdisteitä, jotka luonnollisesti liukenevat veteen”, Alfano sanoo. “TDS voi kertoa, kuinka mineralisoitunut vesi on.”

Ja nämä mineraalit ovat elektrolyyttejä, joihin Riese viittaa ja jotka parantavat nesteytystä. Kaikilla vesillä ei vaadita TDS-merkintää, minkä vuoksi osa TJ:ssä myytävästä vedestä ei ole merkitty. “Environmental Protection Agency (EPA) ottaa TDS:n käyttöön toissijaisena standardina, mikä tarkoittaa, että se on vapaaehtoinen politiikka Yhdysvalloissa”, Alfano lisää.

Koska vesi tulee kolmesta eri lähteestä, Riese sanoo, valmistaja luultavasti päätti olla ilmoittamatta TDS-arvoa. Hän kuitenkin huomauttaa myös, että vettä voidaan kutsua “kivennäisvedeksi” vain, jos sen TDS-pitoisuus on vähintään 250 TDS, jotta tämä erottelu voidaan saada. Korkeampi TDS ei kuitenkaan pidä paikkaansa aina Safe Drinking Water Foundationin mukaan se on parempi, koska korkeat tasot tarkoittavat kovaa vettä, joka voi joissain tilanteissa sisältää suuria määriä epäpuhtauksia.

San Pellegrinon kivennäisvettä

San Pellegrinon kuohuva luonnollinen kivennäisvesi on hiilihappoa Italiasta; hiilihappoa lisätään, Riese kertoo videolla. TDS on 1100, jonka hän uskoo olevan veden keskimääräinen TDS-arvo. Kuten Riese sanoo: “Se on mielestäni täysin hyvä tuote.”

Gerolsteiner kivennäisvettä

Gerolsteiner on saksalainen vesimerkki ja Riesen mukaan yksi Saksan suosituimmista kivennäisvesistä. TDS on hieman yli 2 500, jota hän kuvailee videolla “erittäin intensiiviseksi vedeksi”. Korkean kivennäispitoisuuden vuoksi maku on hänen mielestään hieman suolainen. Mutta hän pitää siitä silti ja sanoo sen olevan loistava tuote, vaikka sillä ei olisikaan “täysin tasapainoista makua” korkean mineraalipitoisuuden vuoksi.

Trader Joe’s Natural Mountain Spring Water

“Sen TDS on noin 110, mielestäni se on erittäin mukavaa vettä”, hän sanoo. Erityisesti hinnalle (0,79 dollaria per pullo) se on paljon TDS:lle ja veden laadulle.

Puhdasta Uuden-Seelannin arteesista vettä

Riese on Uuden-Seelannin vesiosaston suuri fani, ja Pure New Zealand Artesian Water on esimerkki siitä. TDS on 150, joten se on “erittäin mukavaa kivennäisvettä Uudesta-Seelannista”, hän sanoo. Tämä on hänen ensimmäinen valintansa, hän lisää.

Riese on Uuden-Seelannin vesiosaston suuri fani, ja Pure New Zealand Artesian Water on esimerkki siitä. TDS:llä 150 se on “erittäin, erittäin mukavaa vettä Uudesta-Seelannista”.

Alkalinen vesi

Riese ei ole emäksisen veden fani, vaan sanoo sen olevan “markkinointitemppu”. Riesen mukaan vedessä ei ole juuri lainkaan elektrolyyttejä ja emäksisyys “tuhoaa mahanesteellä”. Hän valitsisi paljon halvemman lähdeveden (koska se sisältää mineraaleja) emäksisen veden sijaan, joka hänen mukaansa on pohjimmiltaan puhdistettua vesijohtovettä.

”Emäksinen on termi, jolla voidaan kuvata aineen pH-arvoa. Emäksisten aineiden pH-arvo on yli seitsemän. Puhtaan veden pH on noin seitsemän ja myytävän alkalisen veden pH on yleensä kahdeksasta 10:een”, Alfano selittää. “Kehomme tekee hienoa työtä veren pH:n ylläpitämisessä, eikä emäksisen veden juominen muuta sitä. Ei ole olemassa todellista tieteellistä näyttöä alkalisen veden juomisen tueksi.”

Viimeiset löydöt

Yleensä on aina hyvä idea juoda enemmän vettä. Jos et tällä hetkellä kuluta elektrolyyttejä, se ei tarkoita, että sinun on vaihdettava pullotettuun veteen, koska saat todennäköisesti runsaasti ruokaa ruokavaliostasi. Jos kuitenkin haluat lisätä elektrolyyttejäsi hitaasti, voit seurata vesisommelierin neuvoja ja yrittää juoda enemmän kivennäisvettä – se on loppujen lopuksi saatavilla paikalliselta Trader Joe’silta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *