Three Ships Firm Believer Moisturizer Review

By | November 3, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Pitkäaikaisena kauneustoimittajana olen aivan liian tietoinen siitä, että täydellisen kosteusvoiteen löytäminen voi olla vaikeaa ja kausiluonteista. Se, mikä toimii talvella, voi olla liian paksua ja tahmeaa kesällä. Se, mikä tuntuu täydellisesti kosteuttavalta ja täyteläiseltä kesällä, voi jättää ihosi erityisen kuivaksi syksyllä. Kun sinusta tuntuu, että olet vihdoin löytänyt jotain, joka toimii johdonmukaisesti ihosi kanssa, hormonitoimintasi alkavat vaihdella ja tarvitset jotain täysin uutta.

Mikä tuo minut Three Ships Firm Believerin Goji-kantasolu + granaattiomena tasoittava kaula + kasvovoide (42 dollaria)

Kun joku, jolla on kuiva, ruusufinniin taipuvainen iho, saapuu vuoden kylmimpiin ja julmimpiin kuukausiin, etsin kosteusvoidetta, jonka koostumus on erittäin täyteläinen ja joka ei ainoastaan ​​kosteuta ihoani syvästi, vaan myös auttaisi minua tulemaan huomattavasti näkyvämmäksi. rakenne ja sävy. Kun käytin tätä kosteusvoidetta säännöllisesti, ihoni alkoi näyttää yhä säteilevämmältä, kiinteämmältä ja joustavammalta. Tässä on syy.

Ainekset

Firm Believer Moisturizer sisältää kolme aktiivista ainesosaa, jotka sekoitettuna auttavat parantamaan ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Vaikka useimmat ihmiset maailmassa tuntevat ainesosat, kuten retinoli, niasiiniamidi ja hyaluronihappo, on olemassa luonnosta johdettuja ainesosia, jotka ovat yhtä tehokkaita kuin niiden kiireisempiä vastineita.

1. Granaattiomenauute Granaattiomenauute on erittäin voimakas antioksidantti ja osa tämän kosteusvoiteen aktiivista cocktailia. Se neutraloi vapaita radikaaleja ja sillä on myös kosteuttava vaikutus. Koska Three Ships pyrkii olemaan mahdollisimman kestävä yritys, tässä erityisessä koostumuksessa oleva granaattiomenauute kierrätetään mehuteollisuudesta sen sijaan, että se jätetään hukkaan ja lähetetään kaatopaikalle.

2. Edelweissin kantasolut

Tiedemiehet etsivät jatkuvasti kasveja, jotka viihtyvät äärimmäisissä ilmastoissa ja olosuhteissa ja joiden on kestettävä arjen ankarat, kylmät todellisuuskohdat ihonhoitoon inspiraation lähteenä. Edelweissin kukka kasvaa yli mailin korkeudessa alkaen 5900 jalan korkeudesta. Sen lehdet näyttävät olevan huopaa, ja niissä on pieniä lankamaisia ​​kuituja, jotka suojaavat kylmältä tuulelta ja UV-säteiltä. Tämä koostumus käyttää kestävästi tuotettuja kasvikantasoluja lisäämään ihon kimmoisuutta ja paksuutta, mikä puolestaan ​​parantaa juonteiden ulkonäköä.

3. Goji-marjan kantasolut

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tässä koostumuksessa olevia goji-marjan kantasoluja on tutkittu estämään niin sanottua glykaatiota – prosessia, joka tapahtuu, kun sokerimolekyylien annetaan kiinnittyä ihon lipideihin, mikä saa kollageenin hajoamaan, mikä puolestaan johtaa ihon roikkumiseen.

Tunne ja sovellus

Jos etsit tehokasta kosteusvoidetta, tämä on sinua varten. “Tämä voide on kehitetty erityisesti kaulan herkälle iholle. Tämä alue sisältää vähemmän kollageenia, mikä tekee siitä paljon alttiimman painumiselle ja venymiselle ajan myötä”, sanoo Krystin Seiver, lisensoitu kosmetologi ja Three Ships Beautyn myynti- ja koulutusjohtaja. “Firm Believer sisältää useita kliinisesti todistettuja ainesosia, ja se on suunniteltu tuottamaan huomattavia parannuksia tukemaan luonnollista ikääntymisprosessia.”

Kosteusvoiteen päivittäisellä käytöllä on välittömiä ja pitkäaikaisia ​​vaikutuksia. Lyhyellä aikavälillä kosteusvoide auttaa kosteuttamaan ihoasi intensiivisesti ja tuntuu yhtä paksulta ja täyteläiseltä kuin La Mer. Pitkällä aikavälillä kaikki ainesosat toimivat aktiivisesti ja kiinteyttävät ihoa. Yksi voiteen käyttäjä sanoi: “Nautin tämän tuotteen levittämisestä kaulalleni. Tajusin, että olin suurelta osin jättänyt huomiotta niskani päivittäisessä puhdistus- ja kosteutusrutiinissani. Huomasin eron kuivuuden ja roikkuvan ihon välillä, kun se tuntui ja näytti kiinteämmältä.”

Levitykseen riittää yksi pumppu purkista, jotta saat juuri sen annoksen, jonka tarvitset kaulalle ja kasvoille aamulla ja illalla. Seiver sanoo, että ihmisten, joilla on erityisen kuiva iho, tulisi yrittää lisätä kaavaan tippa tai kaksi ruusunmarjaöljyä kosteuttaakseen ihoaan paremmin. “Jos rakastat työkaluja, kuten gua shaa, tämä on loistava yhdistelmä harjoitteluun”, hän lisää. “Varmista aina, että sinulla on tarpeeksi tuotetta, jotta vältytään hinaamiselta.”

Päivittäisen käytön on tarkoitus auttaa kiristämään ja kiinteyttämään ihoa ja vähentämään sen roikkumista – mutta älä kutsu sitä ikääntymisen estoiksi, mitä Seiver sanoo, että brändi ei koskaan saarnaa. Sen sijaan Three Shipsin näkemys ikääntymisestä tuntuu virkistävän positiiviselta. “Uskomme, että ikääntyminen on lahja ja etuoikeus – ei “ongelma”, joka on ratkaistava”, Seiver sanoo. “Uskomme tarjota asiakkaillemme harkittuja koostumuksia, jotka tuovat esiin heidän ihonsa parhaat puolet missä tahansa iässä ja auttavat heitä saavuttamaan haluamansa tulokset luonnollisesti.”


Well+Good artikkelit viittaavat tieteellisiin, luotettaviin, ajankohtaisiin ja vankoihin tutkimuksiin jakamamme tiedon tueksi. Voit luottaa meihin matkallasi kohti hyvinvointia.

  1. Vigneron, Jean Pol et ai. “Edelweissin suojuslehtiä peittävien valkoisten filamenttikarvojen optinen rakenne ja toiminta.” arXiv:0710.2695 [physics.optics]14. lokakuuta 2007, https://arxiv.org/abs/0710.2695.

  2. Yoo JH, Lee JS, Jang JH, Jung JI, Kim EJ, Choi SY. AGEs Blocker™ (sekoituute goji-marjasta, viikunasta ja korealaisesta mintusta) estää ihon ikääntymistä, jonka aiheuttaa streptotsotosiinin aiheuttama glykaation karvattomissa hiirissä. Edellinen Nutr Food Sci. 2023 30. kesäkuuta;28(2):134-140. doi: 10.3746/pnf.2023.28.2.134. PMID: 37416794; PMCID: PMC10321449.


Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *