The Slow Shop: Nappaa kestäviä puuvillatuotteita

By | September 10, 2023

YElämämme etenee nopeasti – ja pysyäksesi perässä, sinunkin täytyy. Joten mitä tulee ostoksille, ei voi kiistää sitä, että netistä tilaaminen säästää aikaa (vaikka muistaisitkin päämäärättömän ikkunakaupan ilot).

Joskus on hyvä pitää tauko kiireisestä elämästä ja nauttia hetken prosessista yhtä paljon kuin tuotteesta – kyllä, myös ostosten suhteen. Tästä syystä kutsumme sinut hengittämään syvään uudessa House of Good -elämystilassamme ja selaamaan The Slow Shopia rauhassa.

Vieraile Abbott Kinneyssä Venetsian sydämessä Kaliforniassa perjantaista 4. elokuuta sunnuntaihin 6. elokuuta ja tutustu kesän tärkeimpien tuotteiden kuratoituun kokoelmaamme, joilla kaikilla on yksi yhteinen piirre: ne ovat kaikki yksinkertaisia. Valmistettu puuvillasta. kestävästi. Puuvillansiemenöljyllä täytetystä ihonhoidosta ylellisen pehmeään puuvillaiseen sänkyyn, tulet hämmästymään, kuinka monia erilaisia ​​ympäristöystävällisiä tuotteita on valmistettu luonnonpuuvillasta.

Sinun ei tarvitse huolehtia, jos et ole Los Angelesin alueella. Jatka vierittämistä (hitaasti) kokeaksesi showroomin virtuaalisesti ja ostaksesi kaikkia esiteltyjä, helppohoitoisia tuotteita, jotka kestävät koko eliniän.

Osta kestäviä puuvillaisia ​​taloustavaroita

Heather Taylor Home Guava -pöytäliina – 196,00 dollaria

On aika tuoda Barbiecore ruokasaliisi tällä korallin vaaleanpunaisella ja kirkkaan oranssilla puuvillaisella pöytäliinalla, joka saisi ehdottomasti Dreamhousen sisustussuunnittelijan hyväksynnän.

Minna Steps -kylpymatto – 198,00 dollaria

Tämä puuvillakylpymatto tuo kylpyhuoneesi askeleen lähemmäksi kylpylätasoa sen muhkean tekstuurin ansiosta, joka estää liukastumista suihkun jälkeen.

The Slow Shop Home tuotteet

Osta rentouttavia puuvillaisia ​​itsehoitopäivityksiä

Slow Shop kauneustuotteet

Osta mukavia puuvillaniittejä

The Slow Shop muotituotteita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *