Testiraportti SkinCeuticalsin AGE Advanced -silmävoiteesta

By | November 8, 2023

minäKaikkien vuosien aikana, kun olen käyttänyt anti-aging ihonhoitotuotteita, suurin haasteeni on ollut löytää tuotteita, jotka tuottavat tuloksia silmänympärysiholle. Varis jalat, tummat silmänalukset ja turvotus ovat loputtoman itsepäisiä, joten odotan aina jännittäviä edistysaskeleita, jotka voisivat ratkaista nämä ongelmat.

Viimeisin löytöni: SkinCeuticals AGE Advanced Eye (116 dollaria), seuraavan sukupolven silmänympärysvoide ja brändin toinen tuote, jossa on vallankumouksellinen glykaatiota estävä teknologia (ensimmäinen oli kasvovoide). Silmänympärysvoide taistelee lukuisia ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, varisjalkoja, tummia silmänalusia, sameutta ja kiinteyden puutetta. Silmänympärysvoide oli niin odotettu, että jonotuslista oli kuukausia ennen sen julkaisua.

Näin SkinCeuticals AGE Advanced Eye toimii

Ihon glykaatio on luonnollinen, monivaiheinen fysiologinen prosessi, joka tapahtuu, kun kehon ylimääräinen sokeri sitoutuu välttämättömiin ihoproteiineihin, kuten kollageeniin, kertoo Dr. Sherry Ingraham, hallituksen sertifioitu ihotautilääkäri Advanced Dermatologysta Sugar Landissa, Texasissa. Vaikka glykaatio ei ole kauneuden muotisana, se edistää merkittävästi näkyviä ikääntymisen merkkejä, ja silmänympärys on erityisen herkkä sen vaikutuksille.

“Kollageenilla on ratkaiseva rooli nuorekkaan näköisessä ihossa toimimalla eräänlaisena rakennustelineenä, joka tarjoaa sisäisen tuen, jota tarvitaan sileälle, täyteläiselle iholle”, sanoo tohtori. Ingraham. “Kun sokerimolekyylit kiinnittyvät kollageeniin ja muihin ihoa tukeviin proteiineihin, tapahtuu glykaatioprosessi Advanced Glycation End -tuotteettai IKÄT”

Nämä AGE:t hajottavat kollageenia, heikentävät ihon kykyä korjata itseään ja saavat sen kuidut heikkenemään ja haurastumaan, mikä johtaa näkyviin ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, ryppyjä, notkoa ja sameaa ihoa, sanoo tohtori. Ingraham. Silmien ympärillä oleva iho on herkempi glykaatioon liittyvälle ikääntymiselle, koska se on huomattavasti ohuempaa kuin muualla kasvoissa, hän lisää.

“Ohut, herkkä iho silmien ympärillä on usein ensimmäinen, jossa näkyy näkyviä merkkejä sisäisestä ja ulkoisesta ikääntymisestä”, selittää tohtori. Ingraham. “Tämä ryppyjä ehkäisevä silmänympärysvoide parantaa tummien silmänalusten ulkonäköä, turvotusta ja varisjalkoja, jotka liittyvät ihon glykaatioon ja ikääntymiseen. Niiden teknologia ei ainoastaan ​​korjaa jo muodostuneiden AGE:iden aiheuttamia ikääntymisen merkkejä, vaan auttaa myös estämään uusien AGE:iden muodostumista taistelemaan lisääntyneitä ikääntymisen merkkejä vastaan.

Voide sisältää 7,5 prosenttia tiivistettyä proksylaania, L’Oréalin (SkinCeuticalsin emoyhtiö) kehittämää tavaramerkkiä, jonka on todistettu stimuloivan ja tukevan kollageenin tuotantoa. Muita kaavan sankareita ovat villihedelmäflavonoidit ja glysyrretiinihappo, jotka korjaavat ja suojaavat glykaatiota vastaan, Matrixyl 3000 tukee ihon matriisin eheyttä ja kofeiini, joka vähentää välittömästi silmänympärysihoa ja kirkastaa silmänympärysihoa.

Tuote on parabeeniton ja hajusteeton ja tarjoaa välittömiä ja pitkäaikaisia ​​tuloksia kaikille ihotyypeille ja -sävyille. Kliinisissä testeissä käyttäjät huomasivat välittömän kirkastavan vaikutuksen sekä varisjalkojen, turvotuksen ja ryppyjen paranemisen silmien alla kahdeksan viikon käytön jälkeen.

Mitä tapahtui, kun kokeilin sitä?

DR. Ingraham suosittelee silmänympärysvoiteen käyttöä kahdesti päivässä, mitä olen tehnyt nyt noin neljä viikkoa. Koostumus on paksu ja silkkinen, sekoittuu helposti ja tuntuu rauhoittavalta tavallisesti väsyneissä silmissäni pitkän päivän päätteeksi.

Vaikka tunsinkin luvatun välittömän kirkastavan vaikutuksen, huomasin todellisia tuloksia vasta noin kolmen viikon käytön jälkeen. Varisjalkani pienenivät, tummia silmänalusistani tuli vaaleampia ja iho silmien alla ja ympärillä oli kiinteämpi. Paras tapa kuvailla sitä on, että silmänympärysiho tuntui ja näytti sileämmältä ja nuoremmalta. Tuntui, ettei kukaan huomaisi, jos unohdan levittää peitevoidetta silmän alle. Yksi varoitus: En suosittele voiteen levittämistä välittömästi ennen voimakasta silmämeikkiä. Tein tämän ennen ulos menoa ja minun oli vaikea levittää silmänrajauskynäni, koska lyijykynä piti luistaa.

Odotan innolla tuotteen käyttöä suositellun kahdeksan viikon ajan nähdäkseni lisäparannuksia. Vaikka varisjalkani, tummat silmänalukseni ja muut ikääntymisen merkit ovat itsepäisiä, käy ilmi, että ne eivät sovi glykaatiota estävälle teknologialle.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *