Testasin 5 suosituinta neutraalia kynsilakkaa

By | September 16, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Jokainen minut tunteva tietää, että olen kaikkea muuta kuin minimalisti. Siksi olen melkein viimeinen ihminen maailmassa, joka valitsisi neutraalin kynsisävyn rohkean kuviollisen manikyyrin sijaan. Mutta yhden parhaiden ystäväni häiden lähestyessä tajusin, että on täysin mahdollista, että hän haluaa kaikkien morsiusneitonsa käyttävän neutraalia kynsilakkaa suurena päivänä. Silti ajattelin, että oli korkea aika valita markkinoiden paras neutraali kynsilakka.

Huolimatta markkinoilla olevien kynsilakojen valikoimasta, on olemassa muutamia neutraaleja lakkoja, joilla on tuotemerkki ja joita kuluttajat pyytävät (tai maalaavat itselle) säännöllisesti kynsitapaamisillaan. Essien “balettitossut” tulevat varmasti mieleen, ja niitä rakastavat tähdet, kuten Jennifer Aniston, Kate Middleton ja kuulemma edesmennyt kuningatar Elizabeth. Samoin OPI:n “Bubble Bath” seuraa tiiviisti perässä ja on arvostettu yksinkertaisesta vaaleanpunaisesta sävystään, joka on hienovarainen ja makea.

Mutta he eivät todellakaan ole ainoita siellä. Koska olen kauneuskirjoittaja, kavensin luettelon viiteen suositumpaan Rolodex-merkkiin ja menin suoraan lähteeseen kysymään myydyimmistä neutraaleista. Näytteiden saapuessa valitsin värit, jotka muistuttivat eniten toisiaan, jotta tuotemerkkien välillä olisi paras mahdollinen vertailu.

neutraalit kiillotusaineet
Kiillotusaine vasemmalta oikealle: Orly “Prelude to a Kiss”, JINsoon “Muse”, OPI “Bubble Bath”, Olive & June “CCT” ja Essie “Ballet Slipper”.

Testatakseni lakkoja maalasin yhden kynnen jokaiseen väriin. Näytteenoton lopussa vasemmalla kädelläni oli Orly “Prelude To A Kiss” (8 dollaria) pinkissäni, JINsoon “Muse” (18 dollaria) nimettömässä sormessani ja OPI “Bubble Bath” (14 dollaria) keskisormeni , Olive & June “CCT” ($ 9) etusormessani ja Essie “Balet Slipper” ($ 9) peukalossani. Antaakseni jokaiselle lakalle mahdollisimman kestävyyttä, päätin ne kaikki kulttisuositulla Olive & Junen Olive Your Mani Topcoatilla (9 dollaria).

Tässä rehellisiä ajatuksiani.

Orly, suudelman alku – 8,00 dollaria

Tämä kynsilakka on läpinäkymätön persikka-beige, joka levittyy hyvin, mutta on liian pigmentoitunut saavuttaakseen todella neutraalin kynsilön. On syytä huomata, että kaikista Orlyn parhaista neutraaleista, tämä oli neutraalin eikä vain näyttänyt luonnolliselta ihon sävylläni. Lisäksi se on liian läpinäkymätön antaakseen vaikutelman, ettei sinulla ole päälläsi mitään. Valoisa puoli on, että se on yksi pisimpään kestävistä kynsilakoista.

 • Pitkäkestoinen
 • Edullinen
 • Paksu ja läpinäkymätön
 • Liian pigmentoitunut, jotta sitä voitaisiin pitää todella neutraalina

JINsoon, Muse – 18,00 dollaria

Tässä neutraalissa kynsilakassa on maitomainen, hieman persikkainen sävy, joka pigmentoi sitä liioittelematta. Jos pidät läpinäkyvästä lookista, tämä on sinulle sopiva, sillä se pysyy kirkkaana jopa liian monilla kerroksilla. Jos kuitenkin haluat läpinäkymättömän viimeistelyn, jätä se pois. Lisäksi sivellin on niin ohut, ettei sitä voida levittää erityisen tasaisesti. Silti se on joukon pisin malli, jossa ei ole siruja viiden päivän käytön jälkeen.

 • Rakennettava neutraali väri
 • Kaunis sävy
 • Erittäin kestävä
 • Pieni harjaspää
 • Kallis

OPI, vaahtokylpy – 13,00 dollaria

Yksi tunnetuimmista neutraaleista kynsilakoista, Bubble Bath on puoliläpinäkymätön vaaleanpunainen ja valkoinen kynsilakka, joka on täydellinen neutraali sävy kahden kerroksen jälkeen. Koska siinä on ohut, klassinen sivellin, se ei kuitenkaan levitä erityisen tasaisesti. Tätä silmällä pitäen täydellistä peittävyyttä varten kolme kerrosta on luultavasti paras, mutta silloin on olemassa riski ennenaikaisesta kuoriutumisesta lisäkerrosten takia. Viiden päivän kuluttua tämän maalin reunasta oli vain vähän lohkeilua.

 • Rakennettava neutraali väri
 • Ei vaadi montaa kerrosta
 • Edullinen
 • Se halkeilee helposti useilla kerroksilla
 • Ohut harjaspää

Olive & June, CCT

Oliivi ja kesäkuu, CCT – 9,00 dollaria

Tässä meillä on tähän mennessä kaunein neutraali kynsilakka, jota olen kokeillut. Leveällä siveltimellä levitettynä tämä läpinäkyvä, maitomainen, vaaleanpunainen kynsilakka levittyy tasaisemmin kuin mikään muu kynsilakka ja näyttää täydelliseltä kahdessa kerroksessa. Jos sinä Tehdä Jos haluat lisää väriä, voit saada sen, mutta mielestäni kaksi takkia on *kokin suudelma*. Viiden päivän kuluttua se halkeili yläosasta.

 • Rakennettava neutraali väri
 • Ei vaadi montaa kerrosta
 • Leveä harja
 • Edullinen

Essie, balettikengät – 9,00 dollaria

Ottaen huomioon, kuinka suosittu tämä kynsilakka on, olin yllättynyt kuinka huonosti se levittyi. Läpinäkyvä vaaleanpunainen ja valkoinen lakka ei leviä tasaisesti, ja se irtoaa pikkukuvani reunoista ja keskeltä kahden ensimmäisen päivän aikana. On syytä huomata, että pikkukuvani on jostain syystä uurteinen, ehkä sillä on merkitystä, mutta yleisesti ottaen en ole valitettavasti vaikuttunut.

 • Läpinäkyvä (jos haluat)
 • Edullinen
 • Ohut, epätasainen maali
 • Nopeasti keskeytetty
 • Vaikea rakentaa väriä

Ja voittaja on…

Viidestä suosituimmasta kokeilustani neutraalista kynsilakasta Olive & June CCT oli selkeä tähti, jonka helppokäyttöinen leveä sivellin takaa virheettömän levityksen. Se on hyvin samanlainen väri kuin JINsoon Muse -lakka, vaikkakin hieman läpinäkymättömämpi.

Kaikki riippuu kuitenkin mieltymyksistäsi neutraaliin kynsilakkaan. Jos haluat jotain melkein selkeää, voit valita JINsoon Musen tai Essien. Jos haluat jotain läpikuultamattomampaa, OPI tai ORLY tekevät tempun (sijoita vain kiinteään pintamaaliin). Mutta sovelluksen, hinnan ja ulkonäön suhteen CCT on hyvä valinta ja on mukanani kaikkiin muodollisiin tapahtumiin tästä eteenpäin.

Haluatko olla ensimmäinen, joka saa tiedon uusimmista (ja parhaista) SHOP-tuotetarjouksista, mukautetuista kokoelmista, alennuksista ja muusta? Rekisteröidy saadaksesi tiedot suoraan sähköpostiisi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *