Terävämpi kuva Revel 6-in-1 Multi-Styler: Dyson Dupe| No + hyvä

By | October 26, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Vaikka suosittu Dyson Airwrap tunnetaankin lisäävänsä joitain vakavasti suuria tyylejä, 600 dollarin hiustyökalun valitseminen ei vain ole budjettissani. Olen pitkään toivonut löytäväni samanlaisen all-in-one-laitteen, joka antaa hiuksilleni kiiltävät (terveet!) aallot ilman, että joudun maksamaan muutamaa automaksua takaisin, ja lopulta hiusjumalat ovat ilahduttaneet minua Sharper Image Revelillä. 6-in-1 Multi-Styler (299 dollaria)…joka tarjoaa vertailukelpoisia tuloksia puoleen hintaan.

Kroonisena kuumien työkalujen käyttäjänä, jolla on halkeamat varret, Revel kiinnitti huomioni, koska se lupaa nopeampaa, monipuolisempaa muotoilua pienemmillä vaurioilla. Toisin kuin perinteiset silitysraudat, joissa käytetään lämmitettyjä levyjä, jotka kiinnittävät säikeet paikoilleen, Revel käyttää kuumaa ilmaa (kuten hiustenkuivaaja), joka virtaa pyörivin liikkein (kuten AirWrap) auttaakseen sinua saavuttamaan unelmiesi pomppivan tyylin.

Kuten voit kuvitella, siinä on kuusi lisäosaa: selvityskampa, iso pyöreä volyymia lisäävä harja, pieni pyöreä muotoiluharja, litteä suoristusharja ja vasen ja oikea kiharrin (jotka on vaihdettava suunnan vaihtamiseksi). kiharat). Se on varustettu kolmella säädettävällä lämmitys- ja tehotasolla sekä kylmälaukaustoiminnolla.

Kun Revel-muotoilulaitteeni sisältävä laatikko saapui, olin yhtä lailla utelias ja peloissani – tämän laitteen kanssa tapahtuu paljon, enkä ollut varma, kuinka se toimisi hienojen, pörröisten hiusteni kanssa.

Helpotukseksi se oli Niin helppokäyttöinen (mikä ei ole palaute, jonka olen aina kuullut Dysonin käyttäjiltä). Kiharrautojen kanssa on oppimiskäyrä, koska niitä on vaihdettava puolelta toiselle siirryttäessä, mutta merkin opetusvideot katsottuani sain sen käsiini.

Styler-pohja on kevyt ja hiljaisempi kuin fööni, ja pidän siitä, että kylmää ei tarvitse pitää alhaalla (jännittävä vastine taskulliselle mekolle!). Kun aloin kokeilla erilaisia ​​lisälaitteita, en voinut olla ajattelematta: “Tämä sauva on tulevaisuus.” Yksinkertaisesti sanottuna tekniikka on paljon edistyneempää kuin ne lämmityslaitteet, joita olen aina vannonut.

Kuten lapsi uuden lelun kanssa, kokeilin jokaista kiinnitystä heti (onneksi ne on helppo vaihtaa). Testasin sitä ensimmäistä kertaa kuiviin hiuksiin ja olin hämmästynyt kuinka kimmoisilta ja aaltoilevilta hiukset näyttivät. Kun levitin sitä juuri pestyihin säikeisiin, se ei vain puolittanut kuivumisaikaani (iso plussa kaikille, jotka haluavat minimoida vaurioita), vaan se myös teki hiuksistani vähemmän pörröisiltä ja kuivuneilta ja sai jopa latvat tuntumaan pehmeämmiltä. .

Revel ei vaadi samaa vetämistä ja kiristystä kuin harjalla ja föönillä tai perinteisellä suoristuslaitteella ja on siksi hellävaraisempi säikeille (toinen Bonus niille, jotka haluavat vähentää vahinkoa). Mukana on myös litteä melakiinnike, joka tasoittaa ja suoristaa hiuksia ilman, että ne näyttävät velttoilta, kuten suoristusrauta yleensä tekee. Laite on niin monipuolinen, että voit elvyttää tyylisi nopeasti hyvin pienellä vaivalla (ja ilman, että sinun tarvitsee pestä hiuksiasi uudelleen).

Koska Revel tuli juuri markkinoille, en voi puhua sen pitkäaikaisesta kestävyydestä, mutta voin vahvistaa, että olen jo jättänyt muut hiustyökaluni pois, koska ne ovat vanhentumassa. The Revel on näyttävä ja odotan terveempiä hiuksiani ajan myötä… tyylistä tinkimättä.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *