Teksonin metalliset ihonhoitolusikat ovat ihotautilääkäreiden ensimmäinen valinta

By | September 20, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Olet melkein saavuttanut suosikkikasvovoiteesi loppuun etkä malta odottaa, että pääset avaamaan sinua odottavan uuden purkin. Mutta purkin sisällä roikkuu vielä tuotejäämiä, joihin sormet eivät pääse käsiksi. Kun näin tapahtuu Lindsey Zubritskylle, MD:lle, joka on sertifioitu ihotautilääkäri Pittsburghissa, hän tavoittaa luotettavan pienen työkalun: ihonhoitolusikan.

“Ihonhoitolusikot ovat loistava tapa säästää rahaa, koska lusikat auttavat sinua saamaan tuotteen viimeisen pisaran kauhaamalla sen”, sanoo tohtori. Zubritsky. “Ihonhoitolusikan avulla saat monta käyttökertaa yhdestä ihonhoitotuotepurkista, mikä lisääntyy ajan myötä.”


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Lindsay Zubritsky, MD, ihotautilääkäri Lindsay Zubritsky, MD, on hallituksen sertifioitu ihotautilääkäri, joka on erikoistunut lääketieteelliseen dermatologiaan Premier Dermatology and Skin Cancer Centerissä Ocean Springsissä, Mississippissä.

Voit myös käyttää näitä lusikoita pitämään sormesi poissa seoksesta, kun lasisi on täynnä. “Se on paljon hygieenisempää käyttää kuin tuotteen ottaminen pois sormin”, hän sanoo. “Ihonhoitolusikka auttaa poistamaan bakteerit, lian ja lian käsistämme, jotka joutuvat ihonhoitotuotteihimme.” Muista vain puhdistaa lusikka hellävaraisella saippualla ja vedellä joka päivä rutiinin jälkeen, jotta se pysyy puhtaana.

Käytä ihonhoitokauhaa mitä tahansa purkissa olevaa kanssa – kosteusvoiteesta puhdistusvoideeseen ja kasvonaamioon. DR. Zubritsky suosittelee Tekson Metal Skin-Care Spoonsia (7 dollaria). Tämä kuuden setti sisältää kaksi hopealusikkaa, kaksi kultalusikkaa ja kaksi ruusukultallista lusikkaa. Näin sinulla on joitain, joita voit käyttää eri tuotteiden kanssa, ja sinulla on joitain lisäominaisuuksia, kun tiedät, ettei sinun tarvitse puhdistaa lusikkaa joka päivä. Lisäksi näissä lusikoissa on pieni reikä kahvan päässä, jotta voit tarvittaessa ripustaa ne kuivaamista ja/tai säilytystä varten.

Vaikka ihonhoitolusikka saattaa tuntua mieluummin “mukavalta saada” kuin välttämättömältä, kun otat huomioon, että tuotteen säästäminen säästää lopulta myös rahaa, 7 dollarin investointi maksaa itsensä takaisin merkittävästi ajan myötä.

Haluatko olla ensimmäinen, joka saa tiedon uusimmista (ja parhaista) SHOP-tuotetarjouksista, mukautetuista kokoelmista, alennuksista ja muusta? Rekisteröidy saadaksesi tiedot suoraan sähköpostiisi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *