Tässä on vartalon aknehoito, joka puhdistaa ihoni

By | October 19, 2023

FOlen kamppaillut vartaloaknen kanssa vuosia. Olen kokeillut *kaikkia* vartalon aknehoitoja – niistä, jotka pilasivat suosikki t-paidoistani niihin, jotka jättivät ihoni absurdin kuivaksi – mutta akne ei kuitenkaan koskaan hävinnyt kokonaan.

Vasta yliopistossa aloin tuntea duschneidin, joka on mustasukkaisuuden tunnetta, jota henkilö, jolla on kehon akne, tuntee nähdessään muiden hauskoja, trendikkäitä henkilökohtaisen hygienian tuotteita. Vaikka kämppäkaverini valitsivat vartalonpesuaineensa pelkän tuoksun perusteella, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin valita kliinisen näköiset pesuaineet, joissa täsmennettiin heidän näppylöiden torjuntatarkoituksensa SUURIN kirjaimin (tappaako heidät, jos ne olisivat hieman vähemmän ilmeisiä?). Yritin väistämättä piilottaa tylsän vartalonpesuni yhteisen suihkumme takaosaan – tähän asti.

Tässä on Isle of Paradisen kaksi uutta vartalonhoitosarjaa – toinen ihon puhdistamiseen ja toinen kirkastukseen -, jotka rikkovat kaikki tavalliset stereotypiat vartalon aknenhoitotuotteista (eli ne tuoksuvat hyvältä, näyttävät söpöltä ja… tehdä työtä). Brändi on jo itserusketukseni herkälle iholle, joten luonnollisesti en malttanut odottaa, että pääsen käsiini Confidently Clearin kynsilakkaan, puhdistusaineen ja kosteusvoiteen.

Osta Isle of Paradise -vartalonhoitotuotteita

Mikä aiheuttaa kehon aknen?

Katsotaanpa hetki taaksepäin: Mitkä ovat kehon aknen syyt? “Aivan kuten kasvojen aknen pääasialliset syyt kehon akneen ovat geneettiset tekijät ja hormonit”, sanoo sertifioitu ihotautilääkäri Hadley King, MD, FAAD. ”Stressillä voi myös olla merkitystä, ja joillekin ihmisille ruokavaliollakin voi olla vaikutusta – varsinkin korkean glykeemisen indeksin ruoat ja jotkut maitotuotteet. …Komedogeeniset paikalliset tuotteet ja okklusiiviset vaatteet – erityisesti hikiselle tai rasvaiselle iholle – voivat myös vaikuttaa.”

Eli pohjimmiltaan kaksi suosikkiasiaani (kuuma jooga ja juusto) vaikuttavat todennäköisimmin kehoni akneen – mutta vaikka jättäisin ne molemmat pois (mitä en tekisi – rakastan juustoa liikaa), luultavasti geenini vaikuttavat siihen. eniten vaikuttava tekijä Dr. Kuningas.

Näin vartalon aknenhoitotuotteet toimivat

On selvää (ei sanailua tarkoitettu), että paljon on pohdittu, mitä aktiivisia aineita kussakin tuotelinjassa käyttää, koska (spoileri) ne ovat todella tehokkaita. Confidently Clear -sarja on valmistettu maitohapon, salisyylihapon ja polyglutamiinihapon sekoituksesta, jonka on todistettu vähentävän kuivia, karkeita näppyjä ja rakennetta paljastaen terveellisemmän ja kirkkaamman ihon.

DR. King huomauttaa, että erityisesti salisyyli- ja maitohappo ovat hyviä ainesosia, joita kannattaa etsiä vartalon aknenhoitotuotteita ostettaessa. ”Salisyylihappo on erinomainen huokosia puhdistava ainesosa, sillä se kuorii ihon pintaa ja tunkeutuu ihohuokosiin poistaen öljyä. [which] “auttaa estämään huokosten tukkeutumista ja voi auttaa poistamaan jo muodostuneita tukoksia”, sanoo Dr. Kuningas. “AHA:t [like lactic acid] Löysää sidoksia, jotka pitävät himmeitä, kuolleita ihosoluja ihon pintaan, jolloin iho irtoaa hellävaraisesti ja paljastaa alta tasaisemman, säteilevämmän ihon.”

Brilliantly Bright -sarja puolestaan ​​sisältää C-vitamiinia, niasiiniamidia ja hyaluronihappoa, jotka yhdessä kosteuttavat ja kirkastavat sameaa ihoa. “C-vitamiini on olennainen osa ihon terveyttä, sekä antioksidanttina että ratkaisevana tekijänä kollageenisynteesissä”, sanoo Dr. Kuningas. “Ja se auttaa kirkastamaan ihoa ja ehkäisemään ja häivyttämään UV-altistuksen aiheuttamia tummia läiskiä.”

Koostumuksella on kaksinkertainen kirkastava vaikutus niasiiniamidin ansiosta, jonka Dr. King kutsuu sitä monitoimiaineeksi: Se auttaa samanaikaisesti säätelemään öljyä, kirkastamaan, vähentämään punoitusta, hyperpigmentaatiota ja aknea parantaen samalla ihon sävyä ja rakennetta.

Arvosteluni Confidently Clear -linjasta

Isle of Paradise -vartalon aknenhoitotuotteiden saapuessa ihastuin heti kauniisiin pulloihin, jotka näyttivät suoraan unelmieni esteettisestä suihkupaikasta otettuja. Sitten minun piti tietysti haistella ne kaikki.

Confidently Clear -linja tuoksuu miedon makealta, melkein kuin voikerma, ja appelsiinin ja jasmiinin vivahteet antavat sille dekadenttisen tunteen käytettynä. Yleensä ryntään suihkusta sisään ja ulos, jotta saan päiväni eteenpäin, mutta makean tuoksuiset tuotteet saivat minut pysähtymään kukkien tuoksumiseen (kuvaannollisesti puhuen). Toisen työn sijaan suihkusta tuli enemmän itsehoitokäytäntö.

Mutta myönnän sen – tuoksut saivat minut hieman hermostumaan, että tuotteet aiheuttaisivat ihottumaa, koska ihoni ei ole aiemmin reagoinut hyvin hajustettuihin tuotteisiin. Mutta brändin lupauksen perusteella kaavat naulasivat ylellisyyden yhdistelmän Ja Koska ne ovat tehokkaita, päätin kokeilla niitä – varsinkin koska ne sisältävät alle yhden prosentin synteettistä tuoksua (kuten kaikki Clean at Sephora -tuotteet) ja ovat siksi tarpeeksi hellävaraisia ​​herkälle iholle. Lisäbonus? Kaikki Isle of Paradisen käyttämät tuoksut tulevat kestävistä ja eettisistä lähteistä.

Vaikka kuorin vain noin kahdesti viikossa (tietenkin aina päivää ennen itserusketusta Isle of Paradise -tippoillani), olin yllättynyt siitä, kuinka hellävarainen kuorinta tuntui ihollani – ja silti se kuori *todella* jalkojani. parempi kuin mikään muu kuorinta, jota olen käyttänyt ennen TBH:ta. Ja kun sain herkulliselta tuoksuvan puhdistusaineen, olin rehellisesti taivaassa. Kun oikea kosteusvoide levitettiin jokaisen suihkun jälkeen, koko kokemus tuntui täydelliseltä ja ihoni tuntui mukavalta Niin pehmeä.

Yllätyksekseni ja ilokseni tuotteet eivät myöskään aiheuttaneet särkyjä rintakehälleni ja hartioilleni – sen sijaan päivittäisistä hot joogatunneistani (ja juustosta) huolimatta ihoni kirkastui ja ihoni tuntui kirjaimellisesti hyvältä. paistaa. Näiden tulosten ei pitäisi olla yllätys – 92 prosenttia Confidently Clear -vartalonpuhdistimen käyttäjistä piti ihonsa sileämpänä, ja 90 prosenttia Brilliantly Brightin käyttäjistä myönsi, että heidän samea, kuiva ihonsa oli kirkkaampi ja tasaisempi viikon käytön jälkeen. käyttää tuotteita Isle of Paradise Personal Care Consumer Study -tutkimuksen mukaan.

Laske minut 92 prosenttiin, koska muutaman viikon käytön jälkeen olen kokenut kaiken yllä olevan ja rakastan kuinka ne ovat muuttaneet suihkurutiinini upeaksi aistikokemukseksi. Duschneid, kuka?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *