Tässä on paras pyykinpoistoresepti.

By | September 18, 2023

WKun käytät jotain pesukoneen läpi, oletat, että se on puhdas, kun linkous on päättynyt. Mutta pyykkisi ei ole aina niin puhdasta kuin luulet, ja siksi “pyykinpoisto” on sosiaalisessa mediassa paras tapa saada likapyykki puhtaammaksi kuin se on ollut vuosiin.

Vaikka pesukoneet ovat yleensä melko hyviä ravistamaan ja huuhtelemaan pois likaa vaatteistasi, niitä on vaikea poistaa kaikkea. Tässä tulee esiin pyykinpoisto. “Pyykinpoisto poistaa kerääntymisen – huuhteluaineen, saippuan, kovan veden ja mineraalien jäämät sekä lian, öljyn ja bakteerit”, sanoo kodin siivousasiantuntija Diane Regalbuto, Betty Putztin omistaja. “Lian ja jäännösten pitäisi päästä veteen ja luoda inhottava, mutta silti tyydyttävä kuva.”Pyykin poistaminen on myös erittäin helppoa. Täytät vain kylpyammeesi kuumalla vedellä ja liotat pyykit ruokasoodan, booraksin ja pyykinpesuaineen seokseen. Se sopii erinomaisesti pyyhkeiden, lakanoiden ja muiden liinavaatteiden kanssa, mutta voit käyttää menetelmää myös vaatteissa, jos olet varovainen. Jos haluat, että pyykkisi on puhtaampaa kuin se on ollut vuosiin, Regalbuto suosittelee juuri seuraavaa: Pese pyykki kotona.

Pyykinpesu resepti

Ainesosat
1/4 kuppia booraksia
1/4 kuppia ruokasoodaa
1/2 kuppia pyykinpesuainetta

1. Täytä kylpyamme tai pyykinpesuallas (42 dollaria) kuumalla vedellä.
2. Upota puhdas pyykkisi kokonaan veteen. Tämä voi olla märkä tai kuiva, juuri pesty pyykki.
3. Lisää booraksi, ruokasooda ja astianpesuaine kuumaan veteen. Lisäsyistä voit lisätä myös valkoviinietikkaa.
4. Anna pyykin liota. Sekoita, sekoita ja purista säännöllisesti neljän tunnin ajan tai kunnes vesi on täysin jäähtynyt. Lian ja roskien tulee päästä veteen ja muuttaa se samean harmaaksi.
5. Tyhjennä vesi ja purista ylimääräinen neste pois esineistä. Huuhtele ne sitten pesukoneessa pelkällä vedellä.
6. Huuhtele kylpyamme, ämpäri tai mikä tahansa pyykillä kastelemasi aine, koska likaa tai jäämiä jää jäljelle.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *