Tämä Zadro-matkapeili on pakollinen hankinta lomalle

By | September 13, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Kun matkustan, yksi asia, jota kaipaan eniten, on meikkipeilini. Muiden ihmisten kylpyhuoneissa (mukaan lukien hotellit) ei koskaan ole kunnollista valaistusta, ja kerran olin poissa kotoa kolme viikkoa ja tajusin, että olin vahingossa päästänyt viikset riistäytymään hallinnasta, koska en nähnyt niitä peilistä kun näin sen. Löysin Zadron LED-valaistun matkapeilin, siitä tuli heti uusi matkakumppanini (tai itse asiassa paras ystäväni).

Zadro, LED-valaistu matkapeili – 45,00 dollaria

  • Kaksi peiliä yhdessä 10x suurennuksella
  • Kompakti muotoilu, täydellinen käsimatkatavaroihin
  • 1 vuoden takuu
  • LED-valo asennettu
  • Käyttää paristoja
  • Saattaa olla liian pieni tietyille mieltymyksille

Zadro LED -valaistun matkapeilin avulla voin olla varma, että näytän aina hyvältä matkoilla. Siinä on kaksi peiliä, yksi tavallinen ja toinen 10-kertaisella suurennuksella, joten näen mitä teen meikkaaessani tai nipistäessäni irrallisia hiuksia. Jokaisen peilin ympärillä on LED-valo, jonka voit sytyttää yhdessä tai erikseen tarpeen mukaan. Lisäksi se seisoo yksinään ja on korkeussäädettävä, joten voit käyttää sitä mukavasti ja handsfree-tilassa.

Kotona käytän Zadro LED täysikokoista meikkipeiliä säädettävällä valaistuksella, ja Zadro Travel Mirror on täydellinen miniversio tien päällä. Peili voidaan taittaa kompaktiksi levyksi, joka on erittäin helppo säilyttää ja vie vähän tilaa matkalaukussa. Jos pakkaan tavarat todella tiukasti, se on tarpeeksi pieni heittämään vain laukkuuni.

Ainoa ongelma tässä helposti kannettavassa koossa on kuitenkin, että se tekee peileistä melko pieniä – niiden ympärysmitta on noin 3,25 tuumaa. Tämä tarkoittaa, että sinun on mentävä lähelle nähdäksesi itsesi. Tämä on hieman ärsyttävää, mutta se on sen arvoista, koska se helpottaa sen kuljettamista paikasta toiseen.

Sen lisäksi, että voin todella nähdä mitä teen, peili antaa minulle myös mahdollisuuden tehdä meikini joka paikassa. Minun ei tarvitse löytää ilmaista kylpyhuonetta tai täydellistä valaistusta kasvoilleni – minulla on jo kaikki mitä tarvitsen.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *