Tämä ylävartalon ja ytimen muotoileva harjoitus kestää vain 15 minuuttia

By | September 18, 2023

Joka kuukausi uusi valmentaja vie meidät läpi neljä parasta harjoitusta, jotka heillä on laukkussaan. Seuraa meitä viikoittain löytääksesi uusia tapoja hikoilla kanssamme. Katso kaikki

Oletko valmis tehostamaan käsivarsipäivääsi muutamalla pykälällä… viettämättä ylimääräistä aikaa kuntosalilla? Tämän viikon jaksossa Kuukauden valmentaja, tanssija ja valmentaja Sydney Lotuaco opastaa meidät ylävartalo- ja ydinharjoittelun läpi, joka kestää vain 15 minuuttia. Mutta älä anna lyhyen ajan hämätä sinua – lopussa olet hikinen ja tunnet olosi vahvaksi. Tarvitset vain maton ja noin kahden punnan painot (tai mitä tahansa sinulla on käsillä, kuten viinipulloja, vesipulloja tai säilykkeitä).

Harjoituksen ensimmäinen osa koostuu muutaman minuutin rasittavasta ylävartalon liikkeistä painoilla. Ne tehdään peräkkäin ilman, että sinun tarvitsee laskea käsiäsi – mikä tarkoittaa, ettei taukoja ole ja se aiheuttaa kohtuullisen määrän palovammoja. Hengität kuuluvasti helpotuksesta, kun voit vihdoin ojentaa käsiäsi. Sitten se on matolle seuraavaa liikesarjaa varten, kädet edelleen kohteena, ja toinen keskeytymätön liikesarja, joka harjoittaa tricepsiäsi.

Kun olet valmis, pidät lyhyen venyttelytauon, ennen kuin siirryt “makeaksi uneksi tai kauniiksi painajaiseksi” kuvailtuun tapaan sen mukaan, miltä lankun ja tricep-potkujen yhdistämisestä tuntuu. Harjoitus päättyy ylimääräisiin käsivarsien/ytimen yhdistelmiin, joko selässäsi tai istuen. Koska kaikki liikkeet sulautuvat toisiinsa ja on lyhyitä, strategisia venytystaukoja, tuskin ehdit ajatella Tuli kun treenaat. Mutta kun olet valmis, katsot taaksepäin ja ajattelet: “Hitto, tein todella paljon töitä, enkä edes tajunnut sitä.” Katso video ja koe koko harjoitus.

Haluatko olla ensimmäinen, joka saa tiedon uusimmista (ja parhaista) SHOP-tuotetarjouksista, mukautetuista kokoelmista, alennuksista ja muusta? Rekisteröidy saadaksesi tiedot suoraan sähköpostiisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *