Tämä vähävaikutteinen cardio barre -treeni saa kehosi liikkeelle

By | September 20, 2023

OKaikista asioista, joita kaipaan pandemiaelämässä verrattuna pandemiaa edeltävään elämään, cardio barre -tuntini ovat listan kärjessä. Jotain noista voimatunneista – kenties sen, että ne herättivät nostalgiaa entiseen ammattibaleriinielämääni – on vaikea jäljitellä kotona. Se ei kuitenkaan tarkoita, että olisin luopunut niistä kokonaan. Vaikka et ehkä tunne jännitystä nähdä sarjan ruumiita liikkuvan kurinalaisesti yhdessä, kun osut kuvaannolliseen tankoon kotona, saat silti kaikki muut edut (Ja lisäetuna, että pystyn pysähtymään häpeämättä, jos liike muuttuu liian vaikeaksi – vain minä?). Auttaakseen sinua Barre3:n omistaja Alicia Sokol kokosi vähävaikutteisen cardio barre -harjoituksen viimeistä jaksoa varten. Hyviä liikkeitä, eikä se ole vitsi. 24 minuutin harjoitus harjoittaa koko vartaloa painottaen käsivarsia ja vatsalihaksia.

Jos mahdollista, Sokol suosittelee tarttumaan käsipainoihin. Tai voit käyttää säilykkeitä, joita sinulla oli käsilläsi, kun kaikki ryntäsivät ruokakaupan käytävillä viime maaliskuussa, muutaman vesipullon tai mitä tahansa vähän ylimääräistä painoa. Joihinkin lattiatöihin tarvitset myös maton tai pyyhkeen. “Muuten haluan sinun vain hengittävän, liikkuvan, antavan kehollesi armoa, antamaan sille rakkautta, juhlivan kaikkea mahdollista, ja tämän yhteisen ajan lopussa haluan sinun tuntevan olosi todella itsevarmaksi ja vahvaksi.” tänään”, Sokol sanoo.

Jos olet uusi barren käyttäjä ja yrität lisätä vaihtelua kotiharjoitteihisi, koska on erittäin vaikeaa pysyä motivoituneena, saattaa olla hyödyllistä katsoa ensin tämä aluke. Rutiini on kuitenkin suunniteltu kaikille tasoille ja Sokol tarjoaa lukuisia muunnoksia aloittelijoille tai loukkaantuneille tai kipeille. Silti se on melko intensiivistä – näin paljon paikkoja, joita luultavasti välttelisin – mikä on hienoa, koska lyhyet, voimakkaat harjoitukset ovat yksi monista käytettävissä olevista avaimista eliniän pidentämiseen. Ja voit käyttää sitä tähän tarkoitukseen 80-vuotiaaksi asti. (Lotte Berk, alkuperäisen cardio barre -luokan, Lotte Berk -menetelmän, kuuluisa perustaja, teki tämän, joten ei ole mitään syytä uskoa, että sinäkin et voisi.)

Joten jätä tavallinen harjoitus, joka ei ole tehnyt sinulle palveluksia sen jälkeen, kun kehosi tottui siihen, vaikkapa kuusi kuukautta sitten, ja kokeile tätä hauskaa (lupaamme) mutta tehokasta AF barre -rutiinia. Ota mukaan matto, painoja, vettä ja ehkä jopa ystävä harjoittelemaan FaceTimen kautta, jotta tunnet olevasi luokassa, ja paina yllä olevan videon toistopainiketta, niin saat päivän tehokkaimmat 24 minuuttia. Kehosi, sielusi ja kauan unohdetut baleriinitavoitteesi kiittävät sinua.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, suosittujen hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *