Tämä vähävaikutteinen barre-harjoitus kestää vain 20 minuuttia| No + hyvä

By | September 15, 2023

Joka kuukausi uusi valmentaja vie meidät läpi neljä parasta harjoitusta, jotka heillä on laukkussaan. Seuraa meitä viikoittain löytääksesi uusia tapoja hikoilla kanssamme. Katso kaikki

Jos olet joskus tarvinnut todisteita siitä, että vähävaikutteiset harjoitukset voivat saada sinut hikoilemaan ja saada sinut kipeäksi yhtä paljon kuin korkean intensiteetin harjoitukset, esittelemme tämän viikon jakson Kuukauden valmentaja. Siinä Kelsey Lindell, henkilökohtainen valmentaja ja vammaisten puolestapuhuja, opastaa meidät läpi koko kehon barre-harjoituksen, joka nostaa sykkeesi ja saa sinut hehkumaan – hyppäämistä (lue: burpees) ei tarvita.


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Kelsey Lindell, Kelsey Lindell on Minneapolisissa toimiva kuntovalmentaja, Shape Society Collectiven perustaja ja vammaisten puolestapuhuja. Hän on opettanut Yoga Sculptia, Barrea, HIIT:tä, Vinyasaa, Warrior Sculptia ja paljon muuta boutique- ja kansallisilla kuntosaleilla kaikkialla Minneapolisissa, mukaan lukien CorePower Yoga ja LifeTime Fitness. Hän on tehnyt yhteistyötä Niken, Lululemonin ja Athletan kanssa valjastaakseen hien voimaa lisätäkseen tietoisuutta ja rahaa hänen sydäntään lähellä oleviin syihin. Opettajauransa aikana hän on opettanut yli 3 500 opiskelijaa ja kerännyt yli 30 000 dollaria sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja vammaisiin keskittyville organisaatioille.

“Se on kaikki yhdistelmäliikkeitä, mutta niillä ei ole vaikutuksia”, hän selittää. “Yhdistelmäliike on, kun harjoittelet ylävartaloasi ja alavartaloasi samanaikaisesti.” Vaikka liikkeet ovat pieniä, koska aktivoit useita lihasryhmiä samanaikaisesti, kehosi työskentelee kahdesti antaakseen sinulle erityisen tehokas harjoitus. Vaikka Lindell valitsee Bala Banglen ranne- ja nilkkapainot (50 dollaria) osassa harjoittelua, ne eivät ole välttämättömiä – hikoilet silti runsaasti, kun pudotat ylimääräisiä kiloja. “Pienet liikkeet muodostavat todella suuren eron”, Lindell sanoo.

Vaikka harjoitus kestää vain 17 minuuttia, lihaksesi tärisevät varmasti loppuun mennessä. Ja kun asiat käyvät erityisen vaikeiksi, Lindell opastaa sinua sen läpi rohkaisevin sanoin. “Uskon sinuun, koska olet täällä ja annat kaikkesi. Harjoittelet kotona, kukaan ei näe sinua – teet sen itsellesi. Pidät huolta itsestäsi, “Minusta tulee vahvempi puolestasi”, hän sanoo.

Motivoitunut ja valmis aloittamaan? Tartu painoihin ja seuraa yllä olevaa videota.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, huippuluokan hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *