Tämä stylistin suosittelema paksuuntuva shampoo on 36% alennus

By | October 20, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Jos sinulla on ohuet, ohuet hiukset, jotka tuntuvat litteiltä muutama sekunti muotoilun jälkeen, tiedät liiankin hyvin, kuinka vaikeaa on löytää hyvää shampoota. Joten kun löydät sellaisen, joka pystyy puhdistamaan ja lisäämään hiuksille volyymia kuivattamatta niitä kokonaan, älä anna sen mennä – investoit jopa superkokoiseen (oikealla hoitoaineella) varmistaaksesi, että sinun ei tarvitse koskaan tehdä sitä. pesupäivä ilman sitä.

Ammattihiusmuotoilijat sanovat, että tämä on Super-Size Thickening Shampoo & Conditioner Kit (yleensä 190 dollaria, nyt 119 dollaria) Bumble and bumblelta, kampaamohiustenhoitobrändiltä W+G:n suositun “täyteyttävän” hiusnaamion ja kulttiklassisen kuivashampoon takana. Mutta *todella* hyvä uutinen on, että voit tällä hetkellä löytää sarjan QVC:stä vain 119 dollarilla (!), joka on valtava alennus litrasta salonkilaatuista shampoota ja hoitoainetta. Tästä syystä stylistit suosittelevat, että lisäät sarjan ostoskoriin mahdollisimman pian.

“Bb.Thickening Volume Shampoo ja -hoitoaine lisäävät hiuksiisi täyteläisyyttä ja volyymia painamatta niitä”, sanoo Jamie Lynn DeSimone, stylisti brändin salongista New Yorkin Meatpackingin alueella. “Se antaa sinulle silti tarpeeksi kosteutta antaakseen hiuksille joustavuutta ja liikkuvuutta.”

Salaisuus ovat pantenoli (tai B5-vitamiini) ja aloe vera – kevyet kosteusvoiteet, jotka tarjoavat kuiville, ohuille hiuksille tasapainoisen kosteuden rasittamatta niitä tai jättämättä rasvaista jäännöstä. Dermsin mukaan ne ovat myös yksi parhaista ravitsevista ainesosista hauraille, ikääntyville hiuksille.

Hiusten optimaalisen täyteläisyyden lisäämiseksi Thickening Volume Conditioner käyttää Emblica Officinalis -hedelmäuutetta – joka tunnetaan myös nimellä karviaismarja-uute tai amla. “[It’s] luonnollisesti johdettu ainesosa, joka täyttää hiukset ja lisää niiden volyymia”, Jamie Lynn selittää. Tämä selittää, miksi duo saa hiukset näyttämään ja tuntumaan paksummilta heti pesun jälkeen.

Jamie Lynnin mukaan Bumble & Bumble -setti on myös loistava kotipuhalluksen valmistelusarja. “Kotona hiusten leikkaaminen voi olla vaikeaa, mutta tämä shampoo ja hoitoaine antavat asiakkailleni säteilevän ilmeen, joka kestää koko päivän”, hän sanoo. Bumble-and-bumble -yhdistelmä jättää hiuksesi puhtaiksi, kimmoisiksi ja kosteutetuiksi – ja hyvänä bonuksena, jos olet erityisen altis rasvaisille juurille kuten minä, saatat jopa pystyä pitämään pesujen välillä pidemmänkin ajanjakson.

“Bumble & bumble Thickening Shampoo & Conditioner Kit -sarjasta hyötyisivät kaikki, joilla on ohuemmat hiukset, mutta sitä voidaan käyttää kaikille hiustyypeille, mikä tekee siitä niin upean”, Jamie Lynn sanoo. “Tämä setti tarjoaa ohuemmille ja ohuemmille hiuksille, jotka saattavat kuivua värjäyksestä tai lämpömuotoilusta, sillä se tarjoaa tarvitsemasi kosteuden ja pehmeyden ilman, että hiukset painavat alas.”

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *