Tämä proteiinipirtelö on maukkain tapa ladata akkujasi

By | October 1, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Painonnostajana etsin aina helppoja ja käteviä tapoja lisätä proteiinin saantiani. Ainakin proteiinia On Se on välttämätön terveelliselle harjoitukselle ja on vastuussa energian tuotannosta, lihasten kasvusta ja palautumisesta. Mutta pitkän työpäivän ja hikinen kahden tunnin harjoittelun jälkeen viimeinen asia, jonka haluan tehdä, on todella tehdä proteiinipirteleeni. Siksi varustin jääkaappiini äskettäin juomavalmiilla pirtelöillä, kuten Fairlife’s Core Power Protein Milkshakes (4 dollaria), jotka ovat herkullisin tapa lisätä treenin jälkeistä proteiinia. Siksi rakastan häntä niin paljon.1. Proteiinipitoisuus

Jokainen Fairlife Core Power Protein Milkshake sisältää huikeat 26 grammaa proteiinia pulloa kohden – se on paljon Proteiini. Samantha Schleiger, MS, RDN, CD, CLT, ITNCP, integroivan ja funktionaalisen lääketieteen ravitsemusasiantuntija Elkhornissa, Wisconsinissa, huomauttaa, että vaikka proteiininkulutus voi vaihdella henkilöittäin, on suositeltavaa, että 25– Tavoitteena 35 grammaa proteiinia per tarjoilu. 26 grammaa proteiinia sisältävää Core Power -pirtelöä pidetään yleensä sopivana määränä nautittavaksi harjoituksen jälkeen, hän sanoo.

“Intensiivisen harjoittelun jälkeen, etenkin painonnostossa, lihaksissa voi esiintyä mikrorepeämiä ja vaurioita”, Schleiger sanoo. “Proteiinipirtelöt, erityisesti ne, jotka sisältävät korkealaatuisia proteiinilähteitä, kuten heraa tai kaseiinia, tarjoavat elimistölle tarvittavat aminohapot lihaskudoksen korjaamiseen ja rakentamiseen.” Onneksi Core Powerin pirtelö sisältää kaikki yhdeksän välttämätöntä aminohappoa (tunnetaan myös nimellä rakennuspalikoita), proteiinia) sekä elektrolyyttejä, D-vitamiinia ja kalsiumia. Näiden etujen takia avaan suklaapirtelön yleensä intensiivisimpien harjoitusteni, kuten jalkatreenien, HIIT-harjoitusten tai juoksujen jälkeen. Proteiinin kulutuksen ajoitus harjoituksen jälkeen on tärkeä, joten yritän kuluttaa tätä juomaa yhden tai kahden tunnin sisällä harjoituksen jälkeen, mikä Schleiger sanoo voivan “optimoida lihasten palautumisen ja kasvun”.

2. Maku ja laatu

Fairlife Core Power Protein -pirtelöt maistuvat herkulliselta ja yksinkertaiset maut ovat fantastisia. Ne ovat niin pirun makuisia, miinus liiallinen sokerimäärä; Sekä suklaa- että vanilja-aromit sisältävät vain 5 grammaa sokeria, kun taas mansikka sisältää 6 grammaa. Ja siellä on nolla Kalkkimainen rakenne, joka usein aiheuttaa ongelmia proteiinipirtelöissä. Rehellisesti sanottuna se maistuu enemmän jälkiruoalta kuin täydentävältä.

Näiden pirtelöiden laatu riippuu myös maidosta, joka on aina tuoretta ja erittäin suodatettua. Brändin verkkosivujen mukaan maito (joka tulee korkealaatuisilta, eettisiltä maitotiloilta) jäähdytetään nopeasti ennen suodatusprosessia. Lämpötila varmistaa, että se pysyy tuoreena ja herkullisena, kun taas suodatus varmistaa, että lopputuotteessa on vähemmän sokeria, enemmän kalsiumia ja proteiinia ja, mitä sinun tulee tietää, ei laktoosia. Joo. Kun kaikki on suodatettu, jäljellä oleva laktoosi poistetaan laktaasientsyymillä, jolloin kaikki Fairlife-tuotteet jäävät laktoosittomaksi. Joten jos sinulla on intoleranssi tai herkkyys, voit siemailla stressittömästi.

3. Mukavuus

Kuten sanoin, viimeinen asia, jonka haluan tehdä kuntosalin jälkeen, on irrottaa tehosekoitin ja tehdä sekaisin proteiinijauheeni kanssa. Tällaiset juomavalmiit proteiinipirtelöt on jo valmiiksi pakattu pulloon tai laatikkoon ja ovat valmiita heti kulutukseen. “Ne eivät vaadi valmistusta, sekoittamista tai soseuttamista, mikä tekee niistä erittäin käteviä, erityisesti tien päällä kulutukseen”, Schleiger sanoo. Fairlife Core Power Protein -pirtelöt tarjoavat äärimmäisen mukavuuden. Voin heittää pullon kuntosalilaukkuuni tai napata pullon matkalla kotiin varmistaakseni, etten koskaan unohda harjoituksen jälkeistä ravintoa.

Lopulliset ajatukset

Laktoositon, kannettava, helposti juotava ja maukas – Fairlifen Core Power Protein Milkshake tarjoaa niin paljon tarjottavaa. Näiden pirtelöiden pitäminen jääkaapissa tekee arvailusta, mitkä ainesosat sekoittaa, ja auttaa minua palautumaan treenin jälkeen paljon helpommin. Nappaa yksi pullo 4 dollarilla tai kuusipakkaus 35 dollarilla. (Ammattilaisen vinkki: hanki kuusipakkaiset vatsat – et tule katumaan sitä!)

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *