Tämä nopea alavartalotreeni polttaa niin hyvin

By | September 12, 2023

Joka kuukausi uusi valmentaja vie meidät läpi neljä parasta harjoitusta, jotka heillä on laukkussaan. Seuraa meitä viikoittain löytääksesi uusia tapoja hikoilla kanssamme. Katso kaikki

Viimeisessä jaksossa Kuukauden valmentaja, Banden ohjelmajohtaja ja perustajaohjaaja Nicole Uribarri johti sinut hikinen, hermostuneen ylävartalon harjoituksen läpi, joka oli haastava mutta liian nopea. No, vyötä pakaralihaksesi, koska hän on palannut tähän jaksoon tappavan nopealla alavartalon tankkiharjoittelulla, joka voidaan tehdä varusteilla tai ilman. Ja onneksi se on myös lyhyt, vain 15 minuuttia.

Uribarri esittelee harjoituksen tangon ja vastusnauhan avulla. Hän kuitenkin sanoo, että jos sinulla ei ole tätä laitetta, sinun ei pitäisi olla huolissasi, koska voit silti osallistua. “Tässä alavartalosegmentissä käytämme hihnaa työn tehostamiseen… tehdäksemme siitä hieman haastavampaa”, hän sanoo. “Mutta muista, että jos sinulla ei ole silmukkaa, voit tehdä sen ilman sitä ja saat silti hyvän palamisen.”

Tämän nopean alavartaloharjoittelun epävirallinen teema: syveneminen. “Alat mennä hieman syvemmälle ja löytää uuden tason haasteita”, Uribarri sanoo. Se rohkaisee haastamaan itseäsi harjoittelun aikana, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden lisätä tai vähentää liikkeitä henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Loppujen lopuksi “itsensä haastaminen” näyttää erilaiselta kaikille. “On hienoa aikaa sulkea silmäsi ja vain tuntea”, Uribarri sanoo jossain vaiheessa, mikä tarkoittaa jotain: “Tämä palaa, mutta selviät siitä.” (Muista, se on vain 15 minuuttia! )

Lisäbonuksena kaikkeen alavartalon vahvistamiseen Uribarri sanoo, että tunnet sykkeesi nousevan, koska teet syvää lihastyötä. Olen valmis? Seuraa videota.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, huippuluokan hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *