Tämä muokkauksellinen harjoitus auttaa sinua vahvistumaan No + hyvä

By | September 14, 2023

Joka kuukausi uusi valmentaja vie meidät läpi neljä parasta harjoitusta, jotka heillä on laukkussaan. Seuraa meitä viikoittain löytääksesi uusia tapoja hikoilla kanssamme. Katso kaikki

Fitness-alalla liikunta esitetään usein yhtenäisenä ratkaisuna, ja muutokset mainitaan vain jälkikäteen, jos ollenkaan. Tämä tekee vaikeaksi päästä eroon ajattelusta, jonka mukaan liikkeen skaalaaminen on heikkoutta ja että et saa samoja etuja… mikä ei todellakaan ole totta.

Tässä jaksossa Kuukauden valmentaja, Kelsey Lindell, henkilökohtainen valmentaja ja vammaisten puolestapuhuja, esittelee alavartalon barre-treeniä muokkauksin. “Jos et ole huomannut, minulta puuttuu puolet vasemmasta kädestäni. Siksi muutokset ovat minulle erittäin tärkeitä”, Lindell sanoo. ”Riippumatta siitä, mitä muutoksia sinun tarvitsee tehdä, ota ne vastaan. Välitän sen eteenpäin… Jos sinun on joskus tehtävä muutoksia, muista, että se ei tarkoita, ettet voi suorittaa koulutusta, se ei tarkoita, että voit tehdä sen.” Tämä tarkoittaa, että et ole vahva sinä riität. Se tarkoittaa kehon kuuntelemista, ja niin meistä tulee vahvimpia.”

Ennen kuin aloitat, tartu tuoliin tai johonkin, johon voit kantaa painoa ja jonka korkeus on suunnilleen vyötäröstä vatsaan. Tämän jälkeen Lindell valmistaa sinut harjoitukseen seisomalämmittelyllä aloittaen jaloistasi Y-asennossa (tunnetaan myös baletissa ja barre-asennossa). “Jos et ole varma, mitä se tarkoittaa, aloitetaan osallistumisesta”, hän sanoo. ”Jos et ole varma liikelaajuudestasi, sanoisin, että aloita jalat samansuuntaisina ja löysällä liikkeellä… ja sitten purista takapuolta yhteen. Jalkasi lentävät luonnolliselle liikealueellesi.” Jokaisen luonnollinen liikerata on erilainen. Älä siis yritä laittaa jalkojasi liian kauas toisistaan, jos se ei ole luonnollista – ”Mitä me teemme? “Kuuntelemme kehoamme”, Lindell muistuttaa.

Lämmittelyn jälkeen on aika harjoitella alavartaloa. Odotettavissa on paljon pieniä, kontrolloituja liikkeitä (ja, tiedäthän, barre-lihasten tunnusomaista vapinaa). “Et pidä minusta tämän jälkeen”, Lindell vitsailee. Oletko valmis muuttamaan? Seuraa videota.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, huippuluokan hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *