Tämä lounastauon venytystunti rentouttaa koko kehosi

By | September 17, 2023

TKeskimääräisellä amerikkalaisella työntekijällä on työpäivän aikana noin 35 minuuttia aikaa syödä lounasta. Jos lämmitit eilisen jäännökset mikroaaltouunissa ja katsoit muutaman kymmenen TikTokin, sinulla on luultavasti noin 10 minuuttia aikaa ennen kuin sireenikappale soi sähköpostiisi. Jos kuitenkin haluat käyttää tämän ajan rentoutumiseen ja verenkiertoon ennen kuin palaat päivittäiseen rutiiniin, lounastauon venyttelytunti on oikea tapa.


Tämän viikon jaksossa Hyviä liikkeitä, East River Pilates -ohjaaja Brian Spencer näyttää, kuinka voit löysätä lihaksia ja niveliä, kun sinulla on aikaa. “Tänään pidämme mukavan lounastauon – täydellinen pieni venytysvälipala keskellä päivää, aina kun sinulla on aikaa”, hän sanoo yllä olevalla videolla. ”Kohtaudumme todella niihin lihasryhmiin, jotka kiristyvät, kun istut tai seisot koko päivän. Joten tämä on täydellinen, kun olet keskellä työpäivääsi.”

Reisilihakset, nelipäiset reisilihakset, rintakehä, rintalihakset ja erityisesti lonkat kärsivät eniten kaikesta pöytätyöstä, joten Spencer opastaa sinua venytys- ja joustavuusharjoituksessa ja painaa “Muokkaa “Kumoa” -painiketta. . Listalta löytyy alaspäin suuntautuva koira, kyyhkysasento, istuva sivukääntö, selkärangan kierteet ja jousiasento (ja jos haluat, voit jopa lisätä lyhyen, maukkaan savasanan loppuun).

Joten ennen kuin palaat töihin, tee vielä yksi asia Vain sinulle. Etsi joogamatto tai -matto, pue jalkaan joustavat housut ja paina toistoa aloittaaksesi Spencerin lounasajan nollaus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *