Tämä core barre -treeni sopii kaikille tasoille No + hyvä

By | September 16, 2023

Joka kuukausi uusi valmentaja vie meidät läpi neljä parasta harjoitusta, jotka heillä on laukkussaan. Seuraa meitä viikoittain löytääksesi uusia tapoja hikoilla kanssamme. Katso kaikki

Pelkkä sanayhdistelmä “core barre workout” riittää saamaan useimpien ihmisten lihakset tärisemään. Mutta älä huoli, koska tässä jaksossa Kuukauden valmentaja, Kelsey Lindell, henkilökohtainen valmentaja ja vammaisten puolestapuhuja, on täällä opastamassa sinua ydinharjoittelussa, jonka hän sanoo olevan “sopiva kaikille tasoille ja kaikille esteettömille”.

“Jos et ole huomannut, minulta puuttuu puolet vasemmasta kädestäni. Ja olen kuullut, että tätä ei tapahdu kovin usein. Siksi suunnittelen nämä harjoitukset sinulle enkä minulle, tulee hetkiä, jolloin teemme niin.” “Teen erilaisia ​​asioita”, Lindell sanoo videon alussa. ”Haluan sinun muistavan kaksi eri asiaa: Tämä on harjoituksesi, joten sinun täytyy tehdä sitä, mikä tuntuu parhaalta kehollesi; ja jos olet joskus sekaisin, seuraa sitä, mitä oikea käteni tekee.”


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Kelsey Lindell, Kelsey Lindell on Minneapolisissa toimiva kuntovalmentaja, Shape Society Collectiven perustaja ja vammaisten puolestapuhuja. Hän on opettanut Yoga Sculptia, Barrea, HIIT:tä, Vinyasaa, Warrior Sculptia ja paljon muuta boutique- ja kansallisilla kuntosaleilla kaikkialla Minneapolisissa, mukaan lukien CorePower Yoga ja LifeTime Fitness. Hän on tehnyt yhteistyötä Niken, Lululemonin ja Athletan kanssa valjastaakseen hien voimaa lisätäkseen tietoisuutta ja rahaa hänen sydäntään lähellä oleviin syihin. Opettajauransa aikana hän on opettanut yli 3 500 opiskelijaa ja kerännyt yli 30 000 dollaria sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja vammaisiin keskittyville organisaatioille.

Kun harjoittelet, älä pelkää muuttaa liikkeitä. “Muutokset eivät ole merkki siitä, että et voi tehdä harjoittelua, vaan pikemminkin siitä, että kuuntelet kehoasi”, Lindell sanoo. ”Paras koulutus on se, jonka osaat tehdä. Joten jos tarvitset muutosta, hanki sellainen. Näin sinusta tulee vahvempi.”

Hän korostaa myös, että taukoja kannattaa pitää. “Jos et ole tottunut pitämään pitkää lankkua, se on hyvin, hyvin normaalia”, hän sanoo. Ja valmistaudu, koska tulet tekemään paljon lankkua harjoituksissa. Tavallisen lankkuasennon lisäksi harjoitus on täynnä lankkuasennon varaan rakentuvia liikkeitä, kuten vuorikiipeilijöitä.

Lindell tarjoaa erinomaisen vinkin lankkumuodon parantamiseen: “Tässä on salainen kastike”, hän sanoo. “Haluan sinun puristavan takapussi poskia todella, todella lujasti, aivan kuin sinulla olisi pennikin niiden välissä. Ja jos et pudota sitä penniä harjoitusten aikana, voitat miljoona dollaria.”

Oletko valmis muuttamaan? Seuraa yllä olevaa videota.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, suosittujen hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *