Tämä C-vitamiiniseerumi vahvistaa herkkää ihoa ajan myötä

By | September 30, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Ihonhoitorutiinisi säätäminen voi olla haastavaa, varsinkin jos sinulla on herkkä, akneen taipuvainen iho, kuten minulla. Mutta nyt, kun on syksy, kauneusrutiini tarvitsee hieman virkistystä, jotta se vastaa kauden ihonhoitotavoitteita, jotka ovat: kirkastaa ihoani, vähentää aknen aiheuttamaa tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota (PIH) ja tasoittaa ihoni yleistä sävyä.

Kaiken tämän saavuttaminen aiheuttamatta ongelmia voi tuntua raskaalta tehtävältä. Mutta kun minua pyydettiin kokeilemaan uutta Paula’s Choice 25% C-vitamiini + glutationi-kliinistä seerumia (65 dollaria), olin innoissani! Tämä kevyt seerumi on suunniteltu torjumaan erilaisia ​​ihoongelmia, kuten aurinkovaurioita, epätasaista ihon sävyä, värjäytymistä ja sameutta (eli kaikki listallani olevat) – samalla kun se sopii myös herkälle iholle.

Tehokkaan 25 prosentin C-vitamiinipitoisuuden sisältävä kliininen seerumi on suunniteltu lisäämään ihon antioksidanttitarjontaa, kirkastamaan, haalistumaan ja jopa lisäämään ihon kimmoisuutta ajan myötä. Se tarkoittaa, että se olisi herkkä iho kuten minulla vähemmän herkkä tai ainakin paremmin valmistautunut käsittelemään stressitekijöitä pitkällä aikavälillä. Tästä lisää alla.

Tässä artikkelissa


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Julio Lamberty, Paula’s Choicen innovaatio- ja kaavakehitysjohtaja

Kuinka se toimii

Tärkeimmät ainesosat sisältyvät nimeen: 25 prosentin C-vitamiinin ja glutationin voimakas yhdistelmä. Mutta miten tämä koostumus auttaa herkkää ihoa?

Julio Lamberty, Paula’s Choicen innovaatio- ja tuotekehitysjohtaja, selittää, että C-vitamiini – yksi ihosi tärkeimmistä antioksidanteista – parantaa herkän ihon kykyä vastustaa ulkoisten stressitekijöiden aiheuttamia näkyviä muutoksia (ajatellen UV-säteitä, sinistä valoa jne.). vastustaa saasteita.) Mutta vahvan C-vitamiinin edut menevät pintapuolista suojaa pidemmälle. “C-vitamiini ja sen johdannaiset auttavat myös vahvistamaan ihon immuunijärjestelmää suojaamalla Langerhansin soluja UV-säteilyltä. Nämä erikoistuneet immuunisolut auttavat suojaamaan ihon eläviä kerroksia vakavammilta, peruuttamattomilta vaurioilta”, Lamberty sanoo. Vaikka ihosi sisältää luonnostaan ​​jonkin verran C-vitamiinia ruoasta ja ravintolisistä, ympäristövaikutukset voivat kuluttaa näitä varantoja ajan myötä.

Lamberty korostaa, että C-vitamiinin paikallinen käyttö on yhä tärkeämpää, varsinkin ikääntyessä. Tämä on ennakoiva askel, jonka voit ottaa varmistaaksesi, että herkkä ihosi pysyy kimmoisena ja säteilevänä kaikista haasteista huolimatta. Jokainen Clinical Serum -pullo sekoitetaan tietyn määrän kanssa tätä supervoimakas antioksidantti ergothioneiini, joka liittyy tulehduksen hillitsemiseen. Yhdessä glutationin (joka auttaa tasoittamaan ihon sävyä) ja brändin GAP-teknologian (aminohapot, jotka auttavat lisäämään ihon luonnollista glutationitasoa) kanssa tämä on hellävarainen eliksiiri, joka “parantaa ihon vastetta oksidatiivisille stressitekijöille, jotka muutoin häviäisivät.” ihon esteeseen ja lisää herkkyyttä.”

Minun arvosteluni

Koska olen ollut Paula’s Choice -tuotteiden fani jo jonkin aikaa, odotukseni olivat luonnollisesti korkealla, kun sain testata C-vitamiini + Glutationi Clinical Serum -seerumia. Paula’s Choice on aina eronnut minusta sitoutumisestaan ​​ainesosien läpinäkyvyyteen, ja se tarjoaa jopa ihonhoitoainehakukoneen, joka helpottaa kaltaisteni kuluttajien tietoon perustuvien päätösten tekemistä.

Odotukseni eivät vain täyttyneet – ne ylitettiin. Seerumi levittyy kuin unelma. Se on hajusteeton, kevyt ja maitomainen, joten ihoni imeytyy nopeasti ja jättää ihoni sileämmäksi ja pehmeämmäksi jo ennen kuin lisään kosteusvoidetta.

Kuva: Tekijä

Välittömän nesteytyksen lisäksi tuloksia oli vaikea arvioida välittömästi; Tuotteen tarkoituksena on antaa sinulle kirkkaampi, tasaisempi iho ajan myötä, ei välttämättä välittömästi. On kulunut muutama viikko siitä, kun olen käyttänyt seerumia, ja voin ehdottomasti nähdä yleisen parannuksen ihon sävyssä ja kirkkaudessa. Pidin ihonhoitorutiinini yksinkertaisena; Päivän aikana levitän Clinical Serum -seerumia, jossa on 25 % C-vitamiinia + glutationia, ja levitän sitten SPF:ää suojaamaan UV-vaurioilta. Puhdistan ja käytän sitä iltaisin ennen kosteusvoiteen ja silmänympärysvoiteen levittämistä. Voit käyttää sitä myös sellaisten alueiden hoitoon, joilla värimuutos (esim. aknen jälkeiset läiskät) on ongelma.

Jos etsit seerumia, joka tarjoaa täydellisen ratkaisun erilaisiin ihonhoitoongelmiin keskittyen samalla hellävaraisiin, läpinäkyviin ainesosiin, tämä seerumi on epäilemättä lisä rutiiniisi.


Well+Good artikkelit viittaavat tieteellisiin, luotettaviin, ajankohtaisiin ja vankoihin tutkimuksiin jakamamme tiedon tueksi. Voit luottaa meihin matkallasi kohti hyvinvointia.

  1. Wu, Yan et ai. “C- ja E-vitamiinia sekä ferulihappoa sisältävän paikallisen antioksidanttikompleksin suojaavat vaikutukset ultraviolettisäteilyn aiheuttamilta valovaurioilta kiinalaisilla naisilla.” Journal of Drugs in Dermatology: JDD Vol. 12.4 (2013): 464-8.

  2. Liu, Hui-Min et ai. “Turvallinen ja tehokas antioksidantti: Ergotioniinin biologinen mekanismi ja mahdolliset reitit ihossa.” Molekyylit (Basel, Sveitsi) Vol. 28.4 1648. 8. helmikuuta 2023, doi: 10.3390/molecules28041648


Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *