Tämä barre-harjoitus harjoittelee erityisesti käsivarsia ja vatsaa

By | September 20, 2023

OYksi asioista, joita kaipaan eniten pandemiaa edeltävässä elämässä, on barre-luokkani; Pidin siitä niin paljon, ei vain siksi, että se muistutti minua balerinanuoruudestani pitkästä aikaa, vaan myös siksi, että barre-treeni tarjoaa todellista hyötyä käsivarsille ja vatsalihaksille. Barre saa jopa piilotetuimmat lihakseni vapisemaan sillä “hyvällä kivulla” ja ne muuttuvat sen seurauksena huomattavasti kiinteämmiksi.

Vaikka jalkani saavat ainakin jonkin verran TLC:tä näinä päivinä säännöllisten kävelylenkkien kautta, muu kehoni ei saa ansaitsemaansa huomiota.Onneksi uusimmassa jaksossa Hyviä liikkeitä, Barre3:n omistaja Alicia Sokol tarjoaa meille hölmöille pakottavan kannustimen palata sukkahousuihimme. 20 minuutin ajan hän suorittaa sarjan liikkeitä, jotka on suunniteltu erityisesti käsittelemään käsiä, joiden luulit olevan vain hyviä kirjoittamiseen, sekä vatsalihaksia, jotka olet unohtanut kokonaan.

Sinun ei tarvitse olla barre-harrastaja osallistuaksesi Sokolin rutiiniin. Se on suunniteltu kaikille tasoille ja vaatii – odota sitä – nolla todellista baaria. Osallistumiseen tarvitset vain maton ja sarjan käsipainoja, jotka Sokolin mukaan voit hätätilanteessa korvata tölkeillä tai pullovedellä.

Ja vaikka voit uskoa minua ravistelevasi, jos haluat, saattaa olla rauhoittavaa tietää, että takanasi ei ole tahmeaa ballerinaa, joka ottaa vapaa-aikaasi – mitä Sokol suosittelee, jos se on parasta kehollesi. “Haluan vain hengittää, liikkua, antaa kehollesi armoa, antaa sille rakkautta ja juhlia kaikkea mahdollista”, hän sanoo. “Ja tämän yhteisen ajan lopussa. Haluan sinun tuntevan olosi todella itsevarmaksi ja vahvaksi kehossasi, joka sinulla on nyt – tänään.”

Hän jopa kehottaa tarvittaessa poikkeamaan vauhdistaan ​​ja valitsemaan sinulle parhaiten sopivan. Minulle tämä saattaa tarkoittaa, että minun täytyy aluksi mennä hitaasti, mutta säännöllisellä harjoituksella tätä ja muita Well+Good barre -rutiineja, toivottavasti pääsen takaisin huippukunnossa vanhojen hyvien aikojen tapaan. Paina videon toistoa liittyäksesi (kuvitteelliselle) lavalla.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, suosittujen hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *