Tämä banaaniaamiaissmoothie maistuu Vacaylta

By | October 14, 2023

SJoskus tarvitset vain loman… loman jälkeen – juuri sen koin muutama viikko sitten, kun vierailin kotikaupungissani Fort Lauderdalessa Floridassa. Koko saagan säästämiseksi tämä matka vaati sinua viettämään lähes vuoden ajan perheen ja ystävien kanssa muutamassa päivässä. (Se on todella perheen vierailu aina pidetäänkö rentouttavana lomana? Pyydän ystävää!)

Älä ymmärrä minua väärin – on vain muutamia asioita, jotka tekevät minut onnellisemmaksi kuin laatuajan viettäminen läheisteni kanssa, vaikka se olisi kuinka väsyttävää. Mutta rehellisesti sanottuna olin äärimmäisen helpottunut siitä, että olin suunnitellut kotimatkani lopussa pakomatkan Eau Palm Beach Resort and Spahan – vain lyhyen ajomatkan päässä Fort Lauderdalesta pohjoiseen. Täydellinen aika välttää matkan jälkeistä bluesia ja nauttia hetkestä todellista rentoutumista.

Rauhoittava raitista ilmaa

Vierailu lomakeskuksessa (näkymä Manalapanin koskemattomille, kristallinkirkkaille vesille, kauniille pikkukaupungille Palm Beach Countyssa) antoi minulle mahdollisuuden latautua ja nauttia kaivatusta ajasta itselleni.

Kun he kuvaavat Eau Palm Beachia, he sanovat sen olevan intiimi merenrantaretriitti; Hengitys raitista ilmaa, mahdollisuus virkistäytyä ja täydellinen paikka löytää aika uudelleen – mikä ei voisi olla sopivampaa.

Hotelli sijaitsee seitsemän hehtaarin merenrantakiinteistöllä, ja siinä on yksityinen ranta näköalalla Atlantin valtamerelle. Itärannikolla oleminen tarkoittaa, että joka aamu meitä siunataan kauniilla auringonnousulla, joka nousee hitaasti lasimaisten, tyynten valtamerten vesien yli. Horisontissa näet melalautailijoita liikkuvan meren yli tai delfiinin kulkevan ohitse (jos olet onnekas).

Rehellisesti sanottuna olisin voinut viettää koko päivän rauhoittautuneena pienten aaltojen parissa, jotka järjestelmällisesti törmäävät rantaan hotellin tarjoamista monista merenrantanäköalapaikoista: Jonathan Adlerin suunnittelemasta parvekehuoneestani “Club Loungesta” (jossa oli muutama). kaikkien aikojen parhaat *rajattomasti* suklaakeksit) tai joogaaminen nurmikolla olivat joitain suosikeistani. Löysin kuitenkin eniten rauhaa ja hiljaisuutta yhdistettynä kauniiseen luontoon snorklallessani avomerellä snorklausvarusteilla, jotka otin heidän uima-altaan ääreltä – näkemäni nuorten kalojen määrä oli hämmästyttävä ja minusta tuntui todella, että olisin siellä Florida-poika. uudelleen.

Mahdollisuus virkistää sieluani

Ruokakirjoittajana ruoka on aina ollut mielessäni – mikä on onneksi, kun otetaan huomioon, että Eau Palm Beachillä on niin monia ravintoloita. Siellä on klassinen pihviravintola Angle; Bōken, intiimi, kokin johtama omakase-kokemus; ja Polpo, joka tarjoilee italialaista ruokaa.

Valmistus: Sekoita neljäsosa kupillista maapähkinävoita, puoli kupillista mantelimaitoa, puolikas banaania, kasoittainen ruokalusikallinen jauhettua pellavansiemeniä (hei, omega-3-rasvahappoja) ja neljäsosa kupillista jäätelöä tasaiseksi ja kermaiseksi.

Joskus yksinkertaisimmatkin ruoat jättävät kuitenkin pysyvimmän vaikutuksen. Minulle tällä kertaa Polpon brunssi sinetöi sopimuksen. Rapumunat Benedict, *smoothie*-lento ja hedelmälautanen brûléed (!) mangolla – tarvitseeko minun sanoa enemmän? En tietenkään jätä sinua roikkumaan ilman pientä maistelua siitä, mitä heillä on tarjottavanaan.

Näin valmistat helpon omega-3-banaanipitoisen aamiaissmoothien, joka maistuu lomalta

Tässä on Eaun helppo, ravinteikas PB + banaani smoothie-resepti, joka saa (toivottavasti) sinut tuntemaan, että paistattelet Floridan auringossa aamusta riippumatta.

Valmistus: Sekoita neljäsosa kupillista maapähkinävoita, puoli kupillista mantelimaitoa, puolikas banaania, kasallinen ruokalusikallinen jauhettuja pellavansiemeniä (Hi, Omega) ja neljäsosa kupillista jäätä tasaiseksi ja kermaiseksi.

Temppu, jonka opin Eau Palm Beachin ihanalta tiimiltä, ​​on se, että miksi valita yksi smoothie-maku, kun saat ne kaikki. Joten kun kotonani on brunssi, tarjoilen smoothielentoja kaikilla herkullisilla smoothieyhdistelmillä, joita voin ajatella, jotta kaikki voivat kokeilla niitä kaikkia (ja saada myös ravitsemukselliset hyödyt).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *