Tämä alavartalon barre-treeni harjoittelee jalkojen pieniä lihaksia

By | September 21, 2023

Joka kuukausi uusi valmentaja vie meidät läpi neljä parasta harjoitusta, jotka heillä on laukkussaan. Seuraa meitä viikoittain löytääksesi uusia tapoja hikoilla kanssamme. Katso kaikki

Useimmat ihmiset reagoivat jalkapäivään samalla tavalla kuin kesäaikaan tai tiskaamiseen. Mikä on: “Puh!” Kerron sinulle kuitenkin salaisuuden: Alavartaloharjoitteluun ei välttämättä tarvitse sisältyä sata kertaa aiemmin tehtyjen liikkeiden yksitoikkoisia toistoja. M/Bodyn perustaja ja kuukauden Well+Goods Trainer Marnie Alton todistaa, että jalkapäivä voi olla tanssijuhla tämän viikon alavartaloharjoittelulla.

Sarjan tämän viikon verkkojaksossa Alton vie sinut 15 minuutin harjoitukseen, joka on pohjimmiltaan barre-harjoittelu. naamioitunut tanssijuhlana. Et tarvitse mitään laitteita aloittaaksesi, ja voit valita joko matalan tai suuren vaikutuksen vaihtoehdon liikkeitä varten koko sarjan ajan. Loppujen lopuksi jalkojen ja pakaralihasten pienimmät lihakset huutavat tyydyttäväimmällä tavalla. Oletko valmis kokeilemaan sitä?15 minuutin alavartaloharjoittelusi

1. Jakelut: Kun polvet koukussa, hyppää maton toiselta puolelta toiselle laskeutuen varpaillesi ja kiertämällä lantiota maton toista puolta kohti. Samanaikaisesti taivuta kyynärpäitäsi ja ravista käsiäsi.

2. Markkinajärjestys ympäri maailmaa: Muuttamatta jalkojen sivuliikettä, liikuta käsiäsi ylös ja pään yli, aivan kuin olisit tervehtimässä aurinkoa. Piirrä käsilläsi suuria, suuria ympyröitä päästäksesi olkapäihisi ja sivuvartaloihisi.

3. Suorita paikan päällä: Taivuta lantiota hieman ja juokse paikalleen. Varmista, että pysyt varpaillasi. Koska keskitymme tällä viikolla alavartaloasi, Alton sanoo, että voit taipua näihin polviin jopa enemmän kuin tavallisesti sanoa “Hei!” pakaralihakseesi.

4. Leveät muokatut sumokyykkyt: Levitä jalkojasi leveästi toisistaan ​​ikään kuin muodostaisit leveän jalkaterän. Taivuta sen sijaan polviasi ja käytä vatsalihaksia tuomaan vartalo yhdensuuntaiseksi lattian kanssa. Suorista itsesi ja nouse ylös. Toisin kuin tavalliset kyykkyt, selkäranka ei saa olla pystyasennossa näiden harjoitusten aikana.

5. Varpaiden koputus: Asetu seisoma-asentoon ja taivuta molempia polvia. Ota ylävartalo mukaasi kiinni Seiso yhdensuuntaisesti lattian kanssa ja napauta vasenta varpaasi vasemmalle samalla, kun ojennat käsiäsi. Tuo varvas takaisin keskelle, kun kätesi kohtaavat rinnassasi. Yritä olla liikuttamatta oikeaa puoltasi suorittaessasi toistoa toisensa jälkeen. Toista vastakkaisella puolella.

6. Varpaat astuvat taaksepäinS: Muuttamatta vartalon oikeaa puolta, tee puolihyppy vasemmalla jalalla (sinun ei tarvitse taivuttaa etupolvea aivan niin paljon kuin tavallisesti tekisit). Ojenna kätesi suoraan edessäsi. Hyppää vasen jalkasi takaisin ylös ja kohtaa oikea ja vedä kyynärpääsi sivulle. Mene toistojen läpi ja kurkota sitten vasemmalle puolelle.

Katso loput liikkeistä koko video.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, suosittujen hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *