Tämä alavartalon barre-rutiini toimii 15 minuutissa

By | September 19, 2023

TViimeisin jakso Hyviä liikkeitä sisältää Barre3:n omistajan Alicia Sokolin ansiosta alavartaloharjoituksen, joka on suunniteltu saamaan raajat tärisemään. Okei, teknisesti jalkojesi ei tarvitse täristä lihasten rakentamiseksi – päinvastoin, tärisee voisi Tämä tarkoittaa, että et anna itsellesi tarpeeksi lepoa sarjojen välillä. Pidä tämä mielessä, kun käyt läpi tätä 15 minuutin harjoitusvideota. Joka tapauksessa se on yksinkertainen rutiini, joka on suunniteltu auttamaan sinua muotoilemaan ja kiinteyttämään alaraajoitasi.

“Aiomme käyttää pientä liikealuetta lihaksillemme todella treenaamaan… ja sitten huuhtelemme sen pois ja teemme laajan liikkeen.” [exercises] Tämä tuntuu todella hyvältä ja nostaa sykettä, Sokol sanoo.

Sokolin 15 minuutin alavartalon tynnyrirutiini ei vaadi varusteita – ei edes barrea, jos olet huolissasi. Ja aloittelijat ovat tervetulleita, sillä harjoitus ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Lisäksi se tarjoaa modifikaatioita liikkeisiin, jotka ovat nivelille vaikeita (tai joillekin vain vaikeita).

Parasta tässä harjoituksessa on kuitenkin, että se vie hyvin vähän tilaa, joten se sopii täydellisesti mille tahansa kaapin kokoiselle alueelle, jonka olet asettanut kuntosaliksi viimeisen vuoden aikana. Ja vaikka kuntosalit ja studiot (vihdoinkin!) avautuvat uudelleen, tämä rutiini pysyy ihanteellisena puristamiseen päivinä, jolloin sinulla ei ole aikaa koko luokan vaatimaan omistautumiseen. “[It’s] “Se kannattaa tehdä sinusta vahvempi, keskittyneempi ja tuetumpi”, Sokol sanoo. Aloita painamalla yllä olevaa videota.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, suosittujen hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *