Tämä 20 minuutin kardiotreeni saa sinut hikoilemaan

By | September 21, 2023

Joka kuukausi uusi valmentaja vie meidät läpi neljä parasta harjoitusta, jotka heillä on laukkussaan. Seuraa meitä viikoittain löytääksesi uusia tapoja hikoilla kanssamme. Katso kaikki

Jos tiedän yhden asian olevan totta, se on se, että joskus vain haluat Hiki. Tietenkin se, kuinka paljon hikoilet, ei ole jokaisen harjoituksen lopputulos, mutta hitto, se tuntuu hyvältä. Jos tämä päivä tuntuu siltä päivältä, jolloin haluat kastella treenivaatteitasi sisältä ulospäin, kuukauden Well+Good Trainer ja M/Bodyn perustaja Marnie Alton tarjoaa sinulle herkkua barre cardio -treenin muodossa.

Tämän viikon hikoilu tarjoaa kaikki kardiologien tukemat kardioedut vain 20 minuutissa pohjimmiltaan vastaa lyhyttä lenkkiä tai pyöräilyä sisätiloissa. Aloitaksesi tarvitset vain maton ja lenkkarit (kunhan ne saavat nivelet tuntumaan paremmalta hyppääessä ylös ja alas). Harjoittelusi alkaa kolmen tai kahden kuluttua…20 minuutin kardiotreeni nopeaan hikoiluun

1. Jakelut: Hyppää maton yhdeltä puolelta, taivuta polviasi reilusti ja laskeudu varpaillesi. Kun teet tämän, pyöritä lantiota edestakaisin. Samanaikaisesti taivuta kyynärpäitäsi ja ravista käsiäsi.

2. Sivuveto: Seiso jalat yhdessä ja haukottele kädet ylhäällä. Tartu oikealla kädellä vasempaan ranteeseen ja taivuta vartaloasi oikealle. Pidä molemmat jalat lattialla, vedä lantiota alas ja käännä rintaasi kohti kattoa. Toista tämä venytys vastakkaiselle puolelle.

3. Taitto eteenpäin: Taivuta jalkojasi ja suorista vuorotellen toista jalkaa taivutaen samalla toista. Tämä auttaa sinua viime kädessä venyttämään molempia takareisilihaksia syvemmälle.

4. Muokattu sivujousto: Seiso uudelleen niin, että jalat ovat suoraan vierekkäin. Siirrä oikeaa jalkaasi puoli jalkaa oikealle, siirrä painosi vasempaan jalkaan ja käännä oikeat varpaat alaspäin, jotta tunnet venytyksen ylös ja alas nilkastasi. Samanaikaisesti ojenna oikea käsivartesi ylöspäin ulottuaksesi sivuvartaloasi. Vaihda puolta.

5. Tendu: Kun seisot, tuo kantapääsi yhteen ja osoita varpaat jommallekummalle puolelle. Ojenna kädet T-muotoon. Siirrä oikea jalkasi oikealle ja tuo se sitten takaisin sisään. Tee nämä nopeat liikkeet kahdeksan toistoa kummallakin puolella.

6. Sumokyykky: Aseta jalkasi noin kolmen jalan etäisyydelle toisistaan ​​ja suuntaa varpaat suoraan eteenpäin. Taivuta polviasi syvään kyykkyyn, suorista sitten jalkasi ja purista pakaralihaksia. Anna liikkeen tulla lantiosta koko harjoituksen ajan, jotta ne avautuvat.

7. Jab Jumping Jacks: Palaa seisomaan ja käännä vartaloasi oikealle, kun lyöt eteenpäin oikealla kädelläsi. Palaa takaisin keskelle, suorita hyppy ja käänny vasemmalle lyödäksesi vasemmalle. Säilytä tämä rytmi pomppien nyrkkeilijän asennossa koko ajan.

Katso loput liikkeistä koko video.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, suosittujen hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *