Tämä 20 minuutin barretreeni saa lihaksesi vapisemaan

By | September 18, 2023

Joka kuukausi uusi valmentaja vie meidät läpi neljä parasta harjoitusta, jotka heillä on laukkussaan. Seuraa meitä viikoittain löytääksesi uusia tapoja hikoilla kanssamme. Katso kaikki

Barre-harjoitukset ovat petollisen vaikeita. Hänen pienet baletin inspiroimat liikkeet saattavat tehdä hänestä erityisen katso helppoa, mutta yhtäkkiä lihaksesi alkavat täristä ja nauraminen ja portaat ylös seuraavana päivänä sattuu. Syy? Nämä harjoitukset aktivoivat ja vahvistavat hitaasti nykiviä lihaskuituja, pieniä lihaksia, jotka tyypillisesti antavat periksi liikkeiden, kuten kyykkyjen ja maastanostojen, aikana. Tämä salakavala lihasryhmä tukee ryhtiämme ja niveliämme, ja sen vahvistaminen auttaa ehkäisemään loukkaantumisia ja lisää kestävyyttä. Tällä viikolla Kuukauden valmentajaAmmattitanssija ja valmentaja Sydney Latuoco johdattaa meidät ilman laitteita, barre-inspiroidun, koko kehon harjoituksen, joka on täynnä pieniä mutta hienovaraisia ​​liikkeitä, joita tarvitaan hitaan nykimisen lihasten kohdistamiseen.

Se ei vaadi laitteita ja voidaan tehdä alle 20 minuutissa, mutta se saa sinut töihin kovaa Koko ajan. “Haluan, että pysyt muodosi hallinnassa”, Latuaco sanoo. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka korkealle jalkasi nousee, kun teet liikkeitä, kuten aasinpotkuja. “Mene sinne, missä tunnet olevansa vahva”, hän sanoo.

Aloita harjoitus lyhyen lämmittelyn jälkeen muutamalla hitaalla, kontrolloidulla liikkeellä, jotka stimuloivat vasemman jalan pienempiä lihaksia. Tee sitten rintaharjoittelua ennen kuin nostat tempoa muutamalla pulssilla pitäen samalla liikkeesi hallinnassa. Reisi palaa edelleen, kun Latuoco opastaa sinua liikkeissä, jotka haastavat yksijalkaisen tasapainosi vakauden parantamiseksi. Ja koska kyseessä ei ole vain jalkapäivä, harjoittelu muuttuu käsivarsi- ja vatsaharjoitteiksi, jotka saavat lihaksesi tärisemään. Kun olet tehnyt sen, se on toisella puolella, jossa teet kaiken uudelleen.

Oletko valmis harjoittelemaan hidasta nykimistäsi? Seuraa videota.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, suosittujen hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *