Tämä 10 dollarin päällyslakka kilpailee geelin kestävyyden kanssa

By | September 11, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Minulla on uudelleen, uudelleen suhde geelikynsiin. Toisaalta rakastan geelin pitkäkestoisia etuja ja sitä, kuinka lakan paksuus suojaa kynsiäni murtumiselta, kun harrastan harrastuksiani, joihin kuuluvat virkkaus, metallityöt ja keramiikka. Toisaalta inhoan käydä kynsisalongissa muutaman viikon välein hankkimassa uutta settiä. Kustannukset voivat kasvaa, ja niiden poistaminen voi jättää kynnet hauraiksi ja vaurioituneiksi. Puhumattakaan, äskettäinen tutkimus viittaa siihen, että vaikka riski on suhteellisen pieni, UV-valon käyttö geelikynsien parantamiseen voi lisätä ihosyövän riskiä.

Vaikka en luultavasti luovu niistä ikuisesti (ne ovat joskus hyödyllisiä), olen tulossa tietoisemmaksi näistä geeliin liittyvistä vaivoista, varsinkin koska tiedän, että lääkekaapissani on erinomainen vaihtoehto. ORLY’s Shining Armor Long Wear Topcoat (10 dollaria) on suosikkini geelin arvoisille kynsille, jopa ilman geeliä. Kuten nimestä voi päätellä, se on kuin suojakerros kynsissäni, joka estää lakkaa hilseilemästä ja kuoriutumasta pidempään.

ORLY Shining Armor Long Wear Topcoat tuli ensimmäisen kerran tutkaani hieman alle vuosi sitten, kun tuotemerkki lahjoitti minulle pullon kokeiltavaksi. Olin tuolloin yhdellä monista geelikynsistäni ja päätin hemmotella itseäni tee-se-itse-manikyyrillä. Ollakseni rehellinen, en odottanut paljoa, koska olen kokeillut monia muita pitkäkestoisia päällyslakkeja ja ne ovat kaikki melko samanlaisia. Mutta kynsilevyn nopean pyyhkimisen jälkeen olin järkyttynyt tuloksista.

Orlyn päällyslakka
Kuva: Tekijä

Vaikka päällyslakka on hieman juokseva, se näyttää hieman täyteläisemmältä kynnelle levitettynä, mikä luo korkeakiiltoisen lopputuloksen, joka muistuttaa geelimanikyyriä. Ja vaikka se yksinään riitti innostamaan minut tuotteesta, seuraavat viikot todella vakuuttivat minut sen pysyvyydestä. Laitoin päällyslakin ennen kuin lähdin viikon mittaiselle matkalle New York Cityyn, missä olin varma, että vaurioitin geelitöntä manikyyriäni, koska niin käy, kun kiertelet ympäri kaupunkia tavallisella lakalla viikon ajan. Mutta valitettavasti he eivät koskaan hajonneet – ei edes vähän. Itse asiassa pintalakka piti manikyyrini ehjänä vielä kaksi ja puoli viikkoa (viikkoja, jotka, jos saan mainita, vietin uppoutuneena taideprojekteihini) ennen kuin ensimmäinen siru ilmestyi.

Ensimmäisestä ORLY-päällyslakalla käyttämisestäni lähtien olen kurkoillut pullooni kymmeniä kertoja. Geelimäisen ulkonäön ja kestävyyden lisäksi rakastan tätä päällyslakkia, koska se todellakin peittää hyvin kynsisängyssäni olevat vauriot (kunhan minulla on myös tummempi kynsilakka alla). Geelin poistamisen jälkeen kynsipohjani näyttävät huomattavasti vaurioituneilta; Niissä on usein purseet ja näet, mihin ne on viilattu. Ja niissä paikoissa, joissa kävin kärsimättömäksi ja irrotin geelilakan (usko minua, älä tee niin), rakenne on erittäin epätasainen. Mutta ORLY Shining Armor -päällyslakan sileä viimeistely auttaa piilottamaan kaiken tämän ja tarjoaa sileän pinnan, jossa on kiiltävä pinta.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *