Tähän klassiseen barretreeniin ei tarvita hienoja laitteita

By | September 14, 2023

Joka kuukausi uusi valmentaja vie meidät läpi neljä parasta harjoitusta, jotka heillä on laukkussaan. Seuraa meitä viikoittain löytääksesi uusia tapoja hikoilla kanssamme. Katso kaikki

Vaikka voi olla hauskaa sisällyttää karanteenin aikana keräämiasi upeita harjoitusvarusteita hikoiluisi (hei, Bala Power Ring), joskus sinun täytyy vain pitää asiat yksinkertaisina. Nicole Uribarri, Banden ohjelmajohtaja ja perustajaopettaja, vie sinut takaisin perusasioihin tässä jaksossa. Kuukauden valmentaja. Hän esittelee klassista barre-harjoitusta, joka työstää koko kehon 20 minuutissa ilman erikoislaitteita.

”Tämän päivän tavoite on yksinkertainen, mutta ei helppo. Se on klassinen barre-tunti, joka on suunniteltu piristämään ja treenaamaan sisältä ulospäin, Uribarri sanoo. “Tee siis vain parhaasi ja ennen kaikkea nauti siitä.”

Ensimmäiset minuutit saavat veren pumppaamaan – ja sitten alkaa todellinen työ. Istunnon aikana käytät tuolin selkänojaa (joka toimii tässä tapauksessa “barrena”) vatsalihasten, pakaralihasten, käsivarsien ja jalkojen harjoittelemiseen sarjalla “pieniä, hienovaraisia” ja “vahvoja” harjoituksia. liikkeet. Harjoitukset vaativat keskittymistä hengitykseen, sykkimiseen ja eristäytymiseen niin, että koko kehosi tärisee, kun nouset matolta. Toisin sanoen? Valmistaudu näihin ravisteluihin.

“Se tulee palamaan hyvin nopeasti”, Uribarri sanoi. Ja niinä vaikeina hetkinä, jolloin haluat erota, hän rohkaisee sinua elämään epämukavuuden kanssa. ”Kun haluat venytellä jalkojasi, kun haluat luovuttaa, muista vain, että tämä hetki on väliaikainen. Se menee ohi, ja se on sen arvoista, koska vahvistut, otat aikaa itsellesi, sitoudut itsellesi.”

Varaa siis aikatauluusi 20 minuuttia ja paina yllä olevan videon toistoa saadaksesi lihaksesi kiittämään sinua koko kehon barre-harjoittelusta.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, huippuluokan hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *