Suolistoystävällinen kylmäkeittokahviresepti

By | November 2, 2023

LKahvin ystävät, espresson ystävät: Minusta on turvallista sanoa, että miehistömme uskoo vakaasti, että melkein kaikki maistuu paremmalta, kun kahvi on mukana. Päivä ilman pisaraa kuulostaa surulliselta – puhumattakaan väsyttävältä.

Onneksi Icelandic Provisionsin ihmiset ymmärtävät sen. Löydä pian uusi intohimosi kahvin makua kohtaan: Cold Brew Coffee, erityisen kermainen Skyr-jogurtti. Se on ihanteellinen aamiainen, nouto iltapäivällä, Ja Perusaine valmistamaan herkullisia kahvinmakuisia jälkiruokia, joissa on runsaasti terveyshyötyjä. Alla perehdymme suolistoystävälliseen, erityisen kermaiseen kylmäkeittokakkureseptiin, jonka on kehittänyt rekisteröity ravitsemusterapeutti Ja Puristien suosittelema kahvi.

@icelandicprovisions Beat it up todella hyvin 🌪 Resepti bion linkistä #islannintarjoukset #skyr #kahvi #dalgonacoffee #foodtok ♬ Kesä on tullut rakastumaan – Sarah Kang & EyeLoveBrandon

Sky-jogurtin terveyshyödyt

Se voi katso Kuten tavallinen vanha jogurtti, mutta kuten useimmat asiat elämässä, se, mikä on sisällä, ratkaisee. Patricia Bannan, MS, RDN, Islannin ravitsemusterapeutin ja ravitsemusterapeutin mukaan skyrin hyödyt ovat loputtomat. waaay ajassa taaksepäin. “Skyr on proteiinipitoinen islantilainen jogurtti, joka on ruokkinut islantilaisia ​​lähes 1000 vuoden ajan”, hän sanoo.

Bannanin mukaan skyrissa on luonnostaan ​​vähän sokeria ja paljon proteiinia. “Skyr sisältää erilaisia ​​ravintoaineita, jotka liittyvät suoliston terveyteen sekä mielialaan ja immuunijärjestelmään, mukaan lukien kalsium ja probiootit. Kaikilla on suolen ja aivojen yhteys, joten suolistolle hyviä ruokia syömällä on myös positiivinen vaikutus mielenterveyteen”, hän sanoo.

Nyt päästään olennaiseen. Icelandic Provisionsin kahvinmakuinen skyr sisältää 11 grammaa proteiinia (eli noin 22 prosenttia suositellusta päivittäisestä saannista) ja kolme miljardia probioottista CFU:ta – plus kahvia. “Se on herkullinen tuote sisällytettäväksi jälkiruokiin lisäämään proteiinia ja kermaisuutta”, Bannan sanoo.

Jos kutsuimme sinut kahvinmakuisiin jälkiruokiin, olet tullut oikeaan paikkaan. Jaamme eteenpäin herkullisen, kotitekoisen, erittäin kermaisen kylmäkahvikakun reseptin, joka on kaikkien maailmojen paras.

Kylmäkeitetty kahvikakku
Kuva: Deepika Kalla

Erittäin kermainen kylmäkeittokahvikakun resepti

Tekee 5 annosta

Ainesosat

Kaneli streuselille:

3/4 kuppia vaaleanruskeaa sokeria
1/2 kuppia yleisjauhoja
1/4 tl kahvia tai espressojauhetta
1/4 tl kanelia
1/4 tl suolaa
4 rkl kylmää, suolatonta voita

Kanelipyörretäytteeksi:

3/4 kuppia vaaleanruskeaa sokeria
1/4 kuppia yleisjauhoja
2 tl kanelia
1/2 tl kahvia tai espressojauhetta
1/4 tl suolaa
1 rkl sulatettua voita

Kakulle:

1 kuppi yleisjauhoja
1 kuppi kakkujauhoja
1 tl Leivinjauhetta
1/2 tl leivinjauhetta
3/4 tl suolaa
1 1/2 tikkua suolatonta voita
1/4 kuppia rakeista sokeria
1/2 kuppia vaaleanruskeaa sokeria
2 munaa, huoneenlämpöisiä
1/4 kuppia täysmaitoa
1 tl vaniljauutetta
2 astiaa Extra Creamy Cold Brew Coffee Skyria

Kylmäkeittolasitteeseen:

1/2 kuppia tomusokeria
1 rkl extra kermaista kylmäkeittokahvia skyr
1 rkl täysmaitoa
hyppysellinen suolaa

Sprinkleet:

 1. Sekoita keskikokoisessa kulhossa 3/4 kuppia vaaleanruskeaa sokeria (150 grammaa), 1/2 kuppia yleisjauhoja (60 grammaa), 1/4 tl kahvijauhetta, 1/4 tl jauhettua kanelia ja 1/4 tl suolaa .
 2. Leikkaa 4 ruokalusikallista (57 grammaa) kylmää voita kuutioiksi ja purista voikuutiot sokeriseokseen, kunnes koko seos on murenevaa. Laittaa sivuun.

Täyte:

 1. Sekoita 3/4 kuppia vaaleanruskeaa sokeria (150 grammaa), 1/4 kuppia yleisjauhoja (30 g), 2 tl jauhettua kanelia, 1/2 tl espressojauhetta, 1/4 tl suolaa ja 1 ruokalusikallinen (14 grammaa) . Lisää sulatettu voi keskikokoiseen kulhoon, kunnes se on hyvin sekoittunut.

Kakku:

 1. Kuumenna uuni 350 °F:seen ja valmista leipävuoka voitelemalla vuoka keittosuihkeella ja vuoraamalla sitten leivinpaperilla. Laittaa sivuun.
 2. Yhdistä 1 kuppi (127 grammaa) yleisjauhoja, 1 kuppi (127 grammaa) kakkujauhoja, 1 tl leivinjauhetta, 1/2 tl ruokasoodaa ja 3/4 tl hienoa suolaa kulhossa, kunnes se sekoittuu hyvin.
 3. Vatkaa monitoimikoneessa 1 1/2 tikkua (170 grammaa) suolatonta voita huoneenlämmössä vaaleaksi ja vaaleaksi, noin 1-2 minuuttia. Lisää 1/4 kupillista (50 grammaa) valkoista kidesokeria ja 1/2 kuppia (100 grammaa) vaaleaa ruskeaa sokeria voin joukkoon ja vatkaa, kunnes seos on vaaleaa ja kuohkeaa. (Huomaa: Kaavi kulhon reunoja sekoittamisen välillä varmistaaksesi, että kaikki on sekoittunut.)
 4. Kun voin ja sokerin seos on vaaleaa ja kuohkeaa, lisää kaksi huoneenlämpöistä kananmunaa (yksi kerrallaan) ja sekoita, kunnes se on hyvin sekoittunut. Kaada 1/4 kupillista täysmaitoa (60 grammaa) ja vaniljauutetta taikinaan ja sekoita, kunnes seos on hyvin sekoittunut. Sekoita varovasti 2 täyttä astiaa Extra Creamy Coffee Skyr 8,8 unssia (250 grammaa) märkään taikinaan, kunnes se on juuri sekoittunut. Sekoita kuivat aineet varovasti kosteaan seokseen ja sekoita, kunnes ne sekoittuvat hyvin. Älä sekoita liikaa.

Kokoonpano:

 1. Levitä puolet kakkutaikinasta valmistettuun leipävuokaan. Levitä tasaisesti offset-lastalla.
 2. Ripottele kanelipyörretäyte tasaisesti kakkutaikinan päälle ja paina se varovasti taikinaan. Lusikoi kakkutaikinaa niin paljon, että leipävuoka on hieman yli kolme neljäsosaa täynnä. Levitä tasaisesti. (Huomaa: Sinulla on todennäköisesti jäljellä kakkutaikinaa, jolla voit leipoa minikakun tai kuppikakun. Älä täytä leipävuokaa liian täyteen, muuten se vuotaa yli paistamisen aikana.)
 3. Ripottele kaneli-kahviparsokkeet kakkutaikinan päälle. Paina seosta varovasti, jotta se tarttuu. Paista kakkua noin 60 minuuttia tai kunnes keskelle työnnetty hammastikku tulee puhtaana ulos. (Huom: Jokainen uuni on erilainen, joten muista tarkistaa kakku 50 minuutin kuluttua. Jos leipäkakku ruskistuu liian nopeasti pinnalta, peitä se löysästi alumiinifoliolla paistamisen ajaksi.)
 4. Kun kakku on paistanut, ota se uunista ja anna jäähtyä ritilällä vähintään tunnin ajan ennen kuin otat sen pois leipävuokasta. Kun olet poistanut kakun, anna sen paistaa ritilällä vielä tunnin ajan, jotta se lämpenee huoneenlämpöiseksi.

Lasite:

 1. Kun leipäkakku on lähes täysin jäähtynyt, valmista kuorrute. Sekoita 1/2 kuppia (65 grammaa) tomusokeria, 1 rkl extrakermaista Skyr-kahvia, 1 rkl täysmaitoa ja ripaus suolaa tasaiseksi ja nestemäiseksi. (Huomaa: Lisää maitoa tarpeen mukaan halutun koostumuksen saavuttamiseksi.)
 2. Pirskota kuorrutetta kakun päälle ja lisää halutessasi suolahiutaleita ja ripaus espressojauhetta. Viipaloi leipäkakkusi, tarjoile ja nauti kupin kahvin kanssa!

RD jakaa (monet) kahvin juomisen edut:Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *