Suoliston terveellinen 3-aineinen mantelivoi-banaanivälipala

By | September 12, 2023

AFrances Largeman-Rothin, RDN:n, ravitsemusasiantuntijan ja kirjoittajan mukaan Välipalatarjotin joka päivälle (ulos 28. marraskuuta), mantelivoi ja banaanit sopivat yhteen jopa paremmin kuin, uskaltaamme sanoa, maapähkinävoi ja hyytelö. Gap!

Itse asiassa mantelivoi ja banaanit ovat erinomaisia ​​erikseen, mutta yhdessä ne ovat täydellinen dynaaminen kaksikko, joka tarjoaa runsaasti terveyshyötyjä, etenkin kun on kyse suoliston ja unen tukemisesta. Alla perehdymme täydelliseen kolmen ainesosan välipalaan, jonka tämä rekisteröitynyt ravitsemusterapeutti valmistaa käyttämällä näitä kahta ruokaa ja miksi ne eivät ole vain herkullisia yhdistettyinä, vaan myös todellinen siunaus mikrobiomillesi ja silmillesi.RD:n mukaan täydellinen kolmen ainesosan mantelivoi-banaanivälipala

Kuten sanonta kuuluu, vähemmän on enemmän – ja se pätee ehdottomasti Largeman-Rothin suosikki kolmen ainesosan nukkumaanmenovälipalaan. ”Tykkään viipaloida keskikokoisen banaanin ja sitten levittää jokaisen viipaleen päälle hieman Justinin klassista mantelivoita, yhteensä noin kaksi ruokalusikallista. Halutessasi voit ripotella pinnalle hieman makeuttamattomia kookoshiutaleita”, Largeman-Roth sanoo. Kyllä, tämä välipala on niin yksinkertainen ja yksinkertainen kuin se voi olla. Mutta se on myös täynnä ravinteita täydelliselle tytölle Illallinen Välipala, joka vaatii vähän vaivaa ja tarjoaa kuitenkin korkean palkinnon.

Mantelivoi Banaani Pops
Kuva: Justin’s

Miksi AB&B on yhtä hyvä, ellei parempi kuin PB&J? “Tämä ravitsevien ainesosien yhdistelmä tarjoaa luonnollista makeutta ja energiaa banaanista sekä kuusi grammaa kasviproteiinia ja kolme grammaa kuitua mantelivoista”, Largeman-Roth sanoo. Vertailun vuoksi maapähkinävoi sisältää seitsemän grammaa proteiinia, mutta vain 1,5 grammaa kuitua samassa kahden ruokalusikallisen annosta kohden.

Ainoa asia, joka tulee pitää mielessä, kun valmistat välipalaa niin vähän raaka-aineista, on valita ainekset viisaasti. ”Käytän Justinin pähkinävoita, koska tiedän saavani korkealaatuista ja huolellisesti hankittua tuotetta, joka on talossamme etusijalla. “Puhumattakaan merkin ainutlaatuisesta pähkinävoitien jauhamisesta”, hän sanoo, mikä antaa hänen tuotteilleen ensiluokkaisen maun ja koostumuksen.

Joten mitä terveyshyötyjä on mantelivoita ja banaania syömällä yhdessä?

Kuten PB&J, on muutama ainesosa, jotka sopivat paremmin yhteen – esimerkiksi makaroni ja juusto tai maito ja keksit. Mutta Largeman-Rothin mukaan mantelivoin ja banaanien yhdistäminen on myös loistava tapa lisätä molempien terveyshyötyjä – ja tämä tarkoittaa näitä kahta ainesosaa. Myös täydentävät toisiaan ravitsemusnäkökulmasta.

“Mantelivoin kuidut ja proteiinit hidastavat banaanin hiilihydraattien imeytymistä ja varmistavat tasaisemman verensokeritason. “Lisäksi kaikista pähkinöistä manteleissa on eniten E-vitamiinia. Tämä vitamiini on tärkeä aivojen terveydelle sekä terveelle näölle ja kauniille iholle iästä riippumatta”, Largeman-Roth sanoo.

Ennen kaikkea Largeman-Roth suosittelee valitsemaan hieman alikypsiä banaaneja, jotka sisältävät runsaasti suolistoystävällistä, kestävää tärkkelystä. ”Resistentti tärkkelys on eräänlainen hiilihydraatti, jota on runsaasti kypsymättömissä banaaneissa ja joka toimii kuidun tavoin. Se voi auttaa sinua tuntemaan olosi tyytyväiseksi pidempään, ja sillä on myös positiivisia vaikutuksia suoliston ja sydämen terveyteen”, Largeman-Roth sanoo. Resistentit tärkkelykset edistävät myös hyödyllisten probioottisten bakteerien kasvua, jotka ovat välttämättömiä tasapainoisen mikrobiomin tukemiselle.

Milloin sinun pitäisi syödä tämä välipala saadaksesi eniten hyötyä?

Mitä tulee siihen, milloin sinun pitäisi syödä tämä välipala, Largeman-Roth sanoo milloin ja missä tahansa (vihje Shakira). “Tämä välipala on täydellinen välipalaksi mihin tahansa vuorokauden aikaan, koulun jälkeisenä välipalana illalliseksi asti”, hän sanoo. Tai noin tunti ennen nukkumaanmenoa, jolla voi olla unta lisääviä vaikutuksia (hei, magnesium). “Banaanit sisältävät tryptofaania, aminohappoa, joka voi auttaa sinua rentoutumaan, kun taas mantelit sisältävät merkittäviä määriä magnesiumia – 89 milligrammaa kahdessa ruokalusikallisessa – kivennäisainetta, joka osallistuu uni-heräilysykliin”, Largeman-Roth sanoo. Hän huomauttaa myös, että se on täydellinen välipala ennen tai jälkeen harjoituksen, joka voi innostaa sinua rasittavaan treeniin kuntosalilla tai tehostaa lihasten palautumista harjoituksen jälkeen.

“Banaanit sisältävät tryptofaania, aminohappoa, joka voi auttaa sinua rentoutumaan, kun taas mantelit sisältävät merkittäviä määriä magnesiumia – 89 milligrammaa kahdessa ruokalusikallisessa – mineraalia, joka osallistuu uni-heräilysykliin”, Largeman-Roth sanoo.

“Kaikki ainekset ovat helposti saatavilla, ja mikä minulle tärkeintä, tämä on koko perheen välipala”, Largeman-Roth sanoo. ”Sekä mantelivoi että banaanit ovat ravitsevia ruokia, joilla on lukuisia etuja, ja ne ovat myös suunnilleen yhtä käteviä kuin se voi olla. Mikään ruoka ei vaadi jäähdytystä, ja erityisesti mantelivoi on valmis aina, kun sitä tarvitset. “Tänä kiireisenä koulukauden aikana on tärkeää, että saatavilla on aineksia, jotka helpottavat terveellistä välipalaa vanhemmille ja lapsille”, hän sanoo. Ja siitä olemme ehdottomasti samaa mieltä.

Tietenkin, jos raastettu kookos ei ole sinun juttusi, on olemassa loputtomia yhdistelmiä mantelivoibanaanien kanssa, kuten monijyväpaahtoleivän siivulla tai ripauksen päällä kotitekoista banaanimehua varten. Se on sinun päätöksesi!

Mitä tämä sitten tarkoittaa PB:lle? RD paljastaa, kuinka se verrataan muihin pähkinävoihin:Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *