Strivectin Brighten and Restore -arvostelu aikuiselle iholle| No + hyvä

By | October 30, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Joillekin meistä pelottava kausi tuo mukanaan kauhistuttavan paljastuksen edellisen kesän auringon vaurioista. Kun elokuun hehku on haalistunut, se jättää usein jälkeensä melasmaa ja hyperpigmentaatiota – mikä tarkoittaa, että sinun on lisättävä ihon sävyä parantavien ainesosien, kuten C-vitamiinin ja retinolin, käyttöä iltaisin.

Taistellakseni oman ihoni värjäytymistä otin mukaan StriVectin Brighten & Restore Discovery Kitin, joka on suunniteltu – arvelit sen – kirkastamaan ja palauttamaan ihoa. Edullinen kolmikko sisältää runsaasti kolme tuotetta – Super-C Retinol Brighten & Correct Vitamin C Serum, Multi-Action Restorative Cream ja Super-C Dark Circle Brightening Eye Serum – kaikki hintaan 39 dollaria. Tavoitteeni setillä oli minimoida auringon aiheuttamat vahingot, mutta se, että se auttaa myös vähentämään ryppyjä, on valtava bonus – moniajo on pakollinen!

Kuinka se toimii

Tuotteet on suunniteltu toimimaan synergistisesti kirkastamaan, kosteuttamaan ja kiinteyttämään ihoa. Sarjan pääainesosa on C-vitamiini, joka tunnetaan värjäytymistä estävästä vaikutuksestaan. “C-vitamiini vaalentaa ihoa säätelemällä tyrosinaasiksi kutsuttua entsyymiä, joka on keskeinen entsyymi melaniinin synteesiprosessissa”, sanoo sertifioitu ihotautilääkäri Rebecca Marcus, MD, FAAD. Auringonpilkkuja ehkäisevän vaikutuksensa lisäksi se auttaa vaalentamaan ihon tummia alueita – tummia silmänalusia, mikä selittää silmätuotteen pääainesosan.

Seerumissa yhdistyy tehokas ainesosa retinoliin, mikä tekee ihon sävystä vieläkin intensiivisemmän illalla. “C-vitamiini ja retinoli stimuloivat kollageenin tuotantoa, ja retinoli myös estää kollageenin hajoamista ja parantaa solujen kiertoa”, sanoo Dr. Marcus. “Yhdistelmä yhdessä seerumissa voisi olla hyödyllinen, koska se vähentää ihonhoitorutiinin vaiheiden määrää.”

Vaikka Multi-Action Restorative Cream sisältää vain muutamia aktiivisia aineosia, se palvelee erittäin tärkeää tarkoitusta osana kokonaishoitoa. “Vieraiden käyttö seerumin päällä voi lisätä seerumin aktiivisuutta vahvistamalla ihon suojakerrosta ja estämällä kosteuden haihtumista iholta”, sanoo tohtori. Marcus. “Voiman sisältämä sheavoi on erinomainen pehmentävä aine ja auttaa tukemaan ihon suojakerrosta ja vähentämään transepidermaalista vedenhukkaa.”

Mitä tapahtui, kun kokeilin sitä?

Super-C Dark Circle Brightening Eye Serum on kevyt, kirkas koostumus, ja huomasin kirkastavan ja kiinteyttävän vaikutuksen muutaman päivän käytön jälkeen. Koska ihoni on erittäin kuiva, levitän sitä silmänympärysvoiteen alle iltaisin. Arvostan tiivistettyä vaikutusta, mutta se ei aiheuta ärsytystä ja sopii täydellisesti peitevoiteen alle levitettäväksi (jota tarvitsin vähemmän, koska silmieni alla olevat tummat ympyrät vähenevät!).

Kasvoseerumi on myös kevyt ja tuoksu muistuttaa minua pureskeltavista C-vitamiinitableteista! Olin kuitenkin iloinen siitä, että se ei ollut liian hajustettu eikä mikä tärkeintä, ei tahmea. Siitä lähtien kun aloin käyttää sitä, ihoni on ollut Niin sileä – kuin kasvohoidon jälkeen. Vaikka käytän tuotetta päivittäin, retinoli (yllättäen!) ei ole ärsyttänyt ihoani tai saanut sitä kuorimaan. Pikemminkin ihoni näyttää säteilevän ja kesäauringon aiheuttamat vauriot alkavat tuntuvasti haalistua. Olen innoissani kivuttomasta, tuottoisasta vaikutuksesta.

Multi-Action Restorative Cream on erittäin kosteuttava, mutta imeytyy täysin nopeasti. Rakastan tätä voidetta, kun ihoni on kuiva ja käytän sitä päivällä ja yöllä. Se ei tukki huokosia ja on ihanteellinen pohja meikin alle. Se lupaa myös ikääntymistä estäviä etuja, ja tämän setin käytön jälkeen otsani näyttää siltä, ​​että olisin saanut Botoxia (ilman neuloja!), joten se on loistava ostos.

Kun kokeilin ensimmäistä kertaa tätä trioa, olin vaikuttunut siitä, kuinka säteilevä ja sileä ihoni näytti. Nyt olemme vain minä ja Strivectin power trio virtaviivaistettua aamun ihonhoitorutiinia varten.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *