Spice Girl Mel B jakaa neuvonsa pysyä kunnossa 40-vuotiaana

By | October 8, 2023

FSpice Girlsin neuvot ovat kehittyneet viimeisten kahden ja puolen vuoden aikana “mausta elämääsi” ja “jos haluat olla rakastajani, sinun on oltava ystävieni kanssa”. vuosikymmeniä tosi B, Mel C ja Victoria valloittivat maailman myrskyllä ​​90-luvulla.

Ajan kuluminen ei ole tehnyt ilmiöistä vähemmän viisaita. Mutta nyt Spice Girl Melanie Brown eli Mel B (alias “Scary Spice”) jakaa tyttövoiman ja treffiviisauden lisäksi myös havaintojaan, kokemuksiaan ja kovaa asennetta osana itseluottamusta lisäävää kampanjaa alus- ja aktiivivaatebrändin Pour kanssa. Moi ikääntymiseen ja kunnon ylläpitämiseen 40-vuotiaana.

Älä anna tämän tunteen masentaa sinua putoamalla “olen niin vanha” ansaan! Se on lahja, jota naispuoliset milleniaalit pitivät tytöinä 90-luvulla, ja se voi edelleen auttaa tuomaan positiivisuutta ja voimaa elämämme seuraaviin tärkeisiin vaiheisiin.

Se on lahja, jota naispuoliset milleniaalit pitivät tytöinä 90-luvulla, ja se voi edelleen auttaa tuomaan positiivisuutta ja voimaa elämämme seuraaviin tärkeisiin vaiheisiin.

Kuinka nyt 48-vuotias Mel B piti elämän mausteisena? Tottumuksista ja näkökulmasta katsottuna hän on tehnyt harjoituksen ja itsemyötätunton siitä, miltä se harjoitus näyttää, osaksi hänen jokapäiväistä elämäänsä.

“Mitä odotuksiin tulee, mielestäni sinun täytyy olla paljon ystävällisempi itsellesi”, Brown kertoo Pour Moista. ”Tee sitä, mikä tuntuu oikealta ja on sinulle kestävää – olipa se sitten 10–15 minuuttia päivässä tai muutama tunti viikossa. Ja juokse enemmän. Älä aina ota autoa lyhyille matkoille. Kävele, käytä portaita, älä hissiä – on uskomatonta, kuinka tämä voi parantaa yleiskuntosi.”

Kun tulee kuntoilumenetelmiä, Brown on ollut aktiivinen koko elämänsä (kyllä, me kaikki muistamme nuo tanssiliikkeet). Mutta hän sanoo, että erityisesti voimaharjoittelu on vielä tärkeämpää 40-vuotiaan kunnon kannalta.

“Lisää ehdottomasti enemmän painoja, koska sinun on säilytettävä luusi ja lihaskuntosi”, Brown sanoo. Hän on oikeassa – voimaharjoittelusta on hyötyä missä tahansa iässä, mutta pitkäikäisyytesi, sydän- ja verisuoni-, luusto- ja toimintaterveytesi edut “tulevat merkityksellisemmäksi ja tärkeämmiksi iän myötä”, sanoo Sharon Gam, PhD, CSCS, liikuntafysiologi ja board-sertifioitu. Voimaurheilija ja kuntoiluasiantuntija, Well+Good aiemmin kertonut vanhuuden voimaharjoittelusta.

Tietäen, että saatat haluta lisätä voimaharjoitteluasi ja löytää siihen motivaatio ja turvallinen tila ovat kaksi eri asiaa. Brown neuvoo sinua ottamaan vastaan ​​haasteen helposti, itserakkaudella ja kypsyyden mukana tulevalla ainutlaatuisella itsevarmuudella.

“Ikääntymisen hyvä puoli on, että välität vähemmän siitä, mitä ihmiset ajattelevat, joten hyväksyt sen”, Brown sanoo. “Ota siitä kaikki irti ja nauti siitä. Monille ihmisille kuntosalille pääsy ensimmäistä kertaa voi olla pelottavaa, mutta muista, että ihmiset ovat valmiita auttamaan sinua, eivät tuomitse sinua. Keskity vain siihen, mitä haluat tehdä ja mitä haluat saavuttaa.”

Tuo rohkaisu merkitsee vain enemmän, kun se tulee Spice Girliltä, ​​tiedätkö? Elä ikuisesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *