Sorel-ale 2023: Saat jopa 40 % alennuksen nyt

By | October 7, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Eristetyistä ja lumenpitävistä saappaistaan ​​tunnettu Sorel on jalkineiden voimanpesä. Tuotemerkki tarjoaa kestäviä saappaita, jotka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten vedenpitävästä nahasta ja fleecevuoresta. Mutta saappaat eivät ole ainoat Sorelin tarjoamat jalkineet. Kahtena innovatiivisena esimerkkinä kengän ulkopuolella yritys tarjoaa myös mukautuvat jalkineet ja jalkalääkärin hyväksymät tennarit yhteistyössä kahvinkeitin Alfredin kanssa. Se myös löydettiin lukuisia Julkkikset, kuten Katie Holmes ja Jennifer Aniston. Ja keitä me olemme sanomaan ei julkkisten arvoisten, jalkalääkärin hyväksymien, pitkäikäisten kenkien ostamiselle Sorelilta, kun ne ovat myynnissä jopa 40 prosentin alennuksella?

Sorel-alennuksessa on niin monia tyylejä, mukaan lukien Wave-lenkkarit, käytännölliset sandaalit ja jopa mukavat tossut (löysimme Coffee Run Slipperin alle 60 dollarilla todella hauskassa gepardiprintillä syksyllä!).

Olemme käyneet läpi myyntiosion löytääksemme parhaat Sorel-kengät. Vieritä alas ostaaksesi parhaat valikoimamme.

Osta suosikkivalikoimamme Sorelin kenkäalennuksesta:

Kinetic Impact Lace II -lenkkarit – 85,00 dollaria

Alun perin 145 dollaria, nyt 86 dollaria

Kevyt, hengittävä ja tyylikäs Kinetic Impact -lenkkari on ihanteellinen juoksemiseen supermarkettiin tai kävelyyn puistossa. Nämä kengät on valmistettu kevyestä vaahtomuovista, jotta pysyt mukavana koko päivän, ja kuminen ulkopohja tarjoaa pidon liukastumisen ja putoamisen estämiseksi.

WOMEN'S KINETIC™ IMPACT II STRAP -lenkkari

Kinetic Impact II Strap -lenkkarit – 86,00 dollaria

Alun perin 145 dollaria, nyt 86 dollaria

Impact Strap Sneaker on toinen muunnelma Kinetic-kengästä, ja se on helppo pukea jalkaan. Vaikka nauhoja ei ole, suuri hihna pitää jalkasi ja vaahtomuovivälipohja tarjoaa pehmusteen, jota tarvitset kilometrien juoksemiseen mukavasti.

NAISTEN ONA™ 503 KNIT -TENKAT

ONA 503 Knit Tennarit – 75,00 dollaria

Alun perin 125 dollaria, nyt 75 dollaria

Hengittävän neuloksen ja mokkanahkan sekoituksella nämä ovat äärimmäisiä siirtymäkengät. Voit pukea ne ylös tai alas Ja Kävele kilometrejä niissä, koska niissä on asiantuntevasti muotoiltu pohjallinen, jossa on juuri oikea iskunvaimennus. Valittavana on kaksi neutraalia väriä.

KINETIC™ IMPACT SLIDE KORKEA SANDAALI NAISILLE

Kinetic Impact Slide High sandaalit naisille – 78,00 dollaria

Alun perin 130 dollaria, nyt 78 dollaria

Lämpimissä ilmastoissa asuvat ihmiset saattavat silti etsiä tossuja, jotka ovat mukavia, tukevat, sopivat kaiken kanssa ja tarjoavat vähän elämää. Ja asutpa missä tahansa, nyt on hyvä aika ostaa näitä dioja ennen ensi kautta, joita on hauskoissa väreissä ja monipuolisesti muotoiltu.

KINETIC™ RNEGD CARIBOU SAAPPAAT NAISILLE

Kineettinen RNEGD Caribou -vene – 90,00 dollaria

Aluksi 150 dollaria, nyt 90 dollaria

Tämä kenkä saa minut haluamaan elää Blake Lively -unelmani ja käyttää vaelluskenkiäni koko ajan. Tämä Sorel-alepari on sekä kodikas että tyylikäs, ja kaikki kolme värivaihtoehtoa ovat myynnissä.

Lennox Hiker STKD -saappaat – 120,00 dollaria

Aluksi 200 dollaria, nyt 120 dollaria

Oletpa sitten perinteinen retkeilijä, kaupunkivaeltaja tai molemmat, tällä saappaalla voit kulkea kilometrejä. “Hybridivaeltajaksi” suunniteltu se on vedenpitävä ja hyvin pehmustettu, mutta voidaan silti yhdistää mihin tahansa asuun. Muita värejä on saatavilla ja myynnissä, jos et pidä tämän mustan nahkavaihtoehdon taistelukenkien ulkonäöstä.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *