Shiseido RevitalEssence Foundation Review | No + hyvä

By | September 15, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Viime vuosina suhteeni säätiöön on muuttunut. Ennen vuotta 2020 oli harvinaista, että poistuin kotoa paljain kasvoilla – olin koko ajan sitkeä täyspeittävä mattameikkityttö. Mutta kun lukitus tuli, minä (kuten monet muut) otin askeleen taaksepäin tuosta täydellisestä glamourista… enkä ole ollut entisellään sen jälkeen. Pidän nyt parempana joustavasta, kasteisesta meikkivoiteesta, jossa on kevyt tai keskipeittokyky. Bonus on, jos se sisältää ihoa hoitavia ainesosia, erityisesti sellaisia, jotka ovat hyviä jatkuvasti muuttuvalle perimenopausaaliselle (yli 40-vuotiaalle) iholleni. Harvat ovat koskaan onnistuneet siinä, mutta löysin äskettäin uuden haastajan lisättäväksi valikoimaani: Shiseido RevitalEssence Skin Glow Foundation SPF 30 (56 dollaria).

Kuinka se toimii

Shiseido on ollut olemassa jo pitkään (yritys perustettiin vuonna 1872!) ja on edelläkävijä useissa meikkikategorioissa, erityisesti ihonvärissä. RevitalEssence Skin Glow Foundation on uraauurtava ja uusi brändille, koska se käyttää samoja aktiivisia ainesosia kuin Shiseido käyttää ihonhoitoseerumissaan. Tämä ei siis ole tavallinen ihonhoitovoide – se on kirjaimellisesti Ihonhoito.

Tuotteesta tehtiin kaksi riippumatonta kliinistä tutkimusta, jotka tuottivat mielenkiintoisia tuloksia: 86 prosenttia ilmoitti vähemmän näkyvistä juonteista vain viikossa, kun taas 94 prosenttia ja 91 prosenttia sanoi, että heidän paljas ihonsa näytti tasaisemmalta ja säteilevämmältä.

Ja se on järkevää ainesosien takia. RevitalEssence sisältää kaksi tehokasta vaikuttavaa ainetta: fermentoitua kefiiriä+ ja niasiiniamidia. “Fermentoitu Kefir+ on voimakas prebiootti, joka auttaa ylläpitämään tervettä mikrobiomitasapainoa”, sanoo James Boehmer, Shiseido Makeupin kansainvälinen taiteellinen johtaja. “Se on valmistettu japanilaisesta riisistä, joka fermentoidaan ja muunnetaan pienemmiksi molekyyleiksi helpottamaan imeytymistä, vahvistamaan ihon suojatoimintoa sekä parantamaan kosteutta ja kiiltoa.” Hän lisää, että niasiiniamidi, B-vitamiini, auttaa uudistamaan ihon rakennetta ja tasoittamaan ihoa. sävy. “Yhdessä nämä kaksi prebioottia toimivat synergistisesti varmistaakseen terveen, hehkuvan ihon. Paljas iho on näkyvästi sileämpi, säteilevämpi ja hienot juonteet vähenevät näkyvästi jo viikossa”, hän sanoo.

Ainesosien lisäksi tämän meikkivoiteen suuri etu on sen monipuolisuus, jota Boehmer kehuu. “Uskon, että tämä säätiö voi vastata moniin erilaisiin tarpeisiin”, hän sanoo. “Minimalistille, joka haluaa hybridituotteen, jossa on moniajoominaisuuksia, tämä on täydellinen perusta. Meille – myös minulle – joilla on omistautuneempi ja kehittyneempi ihonhoito- ja meikkirutiini, tämä pohjustusaine tarjoaa keskikokoisen, rakennettavan lopputuloksen, joka loistaa pinnan ulkopuolella.” Sovelluksen monipuolisuuden lisäksi Boehmer korostaa, että laajakirjoinen aurinkosuoja ja aistinvarainen rakenne voi “sopia kaikkiin elämäntapoihin ja tilaisuuksiin”.

Rehellinen arvosteluni

Vaikka kaava sisältää aurinkovoidetta, useimmat ihotautilääkärit kertovat sinulle, että meikin SPF ei todennäköisesti riitä suojaamaan sinua täysin, joten käytän silti ensin aurinkovoidetta. Boehmer kertoi minulle, että vaikka tuotetta voidaan levittää siveltimellä, hän tekee sen mieluummin käsin, mikä helpottaa seerumin kaltaisen koostumuksen levittämistä ihoon. Seurasin hänen esimerkkiään ja käytin sormiani ja pidin todella tavasta, jolla meikkivoide levitettiin.

Minulla on luonnollista punoitusta, ja vain pieni määrä meikkivoidetta levittää sitä heti. Koska tämä on rakennettava meikkivoide, joka sisältää runsaasti ihonhoitoaineita, on tärkeää aloittaa pienestä. Pienellä pääsee pitkälle – tarvitset todella vain yhden pumpun – eli yksi pullo riittää pitkälle. Noin viikon käytön jälkeen huomasin, että ihoni näytti kirkkaammalta. Hienoissa juonteissani ei kuitenkaan tapahtunut paljon muutosta (olen tällä hetkellä kahden Botox-istunnon välissä).

Kaiken kaikkiaan tämä on mielestäni loistava meikkivoide, erityisesti jokapäiväiseen käyttöön. Rakastan kaavan johdonmukaisuutta ja sen tarjoamia ihohyötyjä. Shiseido RevitalEssence Skin Glow Foundation SPF 30 on todella edelläkävijä meikkivoidekategoriassa, joten hanki se seuraavalla kauneusostosmatkallasi. Et tule katumaan sitä.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *