Samsung Airdresser on vähentänyt kuivapesulaskujani huomattavasti

By | September 16, 2023

THänen vuotensa ei tule olemaan helppo, joukkue. Sen lisäksi, että monet meistä ovat keskellä pandemiaa, olemme myös uusien kotitalousvastuiden taakan alla, mikä lisää painetta jo ennestään kireään aikaan. Sallikaa minun tarkistaa yksi näistä tehtävistä luettelosta: 1 149 dollarin Samsung Airdresser (josta on tällä hetkellä 600 dollaria alennettu), kun taas suuri alkuinvestointi voi merkittävästi vähentää pyykinpesuongelmiasi pitämällä vaatteesi Kemiallinen pesu -tasolla. .

Vaatteiden desinfiointiaineena pidetty airdresser toimii vapauttamalla korkean lämpötilan höyryä vaatteillesi poistaakseen pölyn ja 99 prosenttia kankaan hajuista. Arkku aukeaa kuin vaatekaappi, ja sen sisältä löydät kaappimaisen kokoonpanon, jossa on kolme ripustinta, koukut tarvikkeille ja tilapäinen hylly esineille, jotka haluat laittaa tasaisesti. (Ajattele lasten leluja, huiveja, peittoja jne.) Kun olet valinnut puhdistettavat kohteet ja asettanut ne kampaajaan, voit joko käynnistää koneen manuaalisesti valitsemalla yhden neljästä puhdistustilasta – Normaali, Nopea, Desinfioi tai Herkkä – tai voit liittää laitteen Samsung Smart Things -sovellukseen. Näin voit valita parhaan “hoitoreseptin” valitsemillesi tuotteille varmistaaksesi, että ne puhdistetaan kunnolla.

Samsung Airdresser
Kuva: Samsung

Osta nyt: Samsung Airdresser, 1 149 dollaria

Vaikka odotin sen vaativan jonkinlaisen vesiletkujärjestelmän, todellisuudessa tarvitset vain pistorasia kytkeäksesi sen pistorasiaan, mikä tarkoittaa, että se voidaan sijoittaa mihin tahansa kotiisi, missä haluat sen olevan. Itse asiassa olen nähnyt joitain melko fiksuja kaappiintegraatioita, jotka saavat Cher Horowitzin älykkään komeron näyttämään jäänteeltä. Arkun pohjassa on kaksi säiliötä: täyttösäiliö ja tyhjennyssäiliö; Ja suuri yllätys: täytät täyttösäiliön uudella vedellä ja hävität käytetyn veden tyhjennyssäiliöstä. Tämä vedenkiertojärjestelmä yhdessä kosteudenpoistotoiminnon kanssa auttaa pitämään asiat hygieenisenä koneen sisällä ja ehkäisee homeen muodostumista.

Ennen kuin käytin Airdresseria ensimmäistä kertaa, latasin sovelluksen nähdäkseni, mikä sykli sopisi parhaiten puhdistettavalle esineelle: brodeeratun puuvillapaidan, joka on Zoomin unelma (lue: tarpeeksi pitkä ollakseen mekko). istuessaan, mutta ei itse asiassa läheskään tarpeeksi pitkään seisoessaan). Kyseinen kappale oli kätketty kaappini takaosaan viime keväänä, COVID-19-pandemian huipulla New Yorkissa. Se oli tavallaan haiseva, ei todellakaan tuore, ja lievästi sanottuna ryppyinen, joten se oli täydellinen pala laittaaksesi airdresserin koetukselle.

Laitoin airdresserin sovelluksen kautta ja minulle suositeltiin 40 minuutin kiertoa paidassa ja kuivausliinassa virkistääkseni asioita “raikkaalla ulkotuoksulla”, koska en juuri koskaan käy ulkona näinä päivinä. Tiedän, että pyykinpesun ei pitäisi olla jännittävää – muista, kun olit lapsi ja vanhempasi saivat pölynimurin syntymäpäivälahjaksi ja vannoit, ettet koskaan tekisi sitä – mutta jotenkin se oli. Kun sykli oli valmis, avasin laatikon ja huomasin, että paitani ei enää haisenut stressihieltä. Se oli heti puettava ja paljon tuoreempi. Vaikka airdresser ei poistanut kaikkia ryppyjä vaatteesta – olisin luultavasti silittänyt sen silti kevyesti – olin taas kaupassa 40 minuutissa ilman, että minun piti viedä sitä paikalliseen kuivapesulaan ja noutaa sitä uudelleen. neljässä päivässä (tai unohda se ikuisesti).

Kaiken kaikkiaan, jos olet henkilö, joka peset kemiallisesti usein ja olet valmis luopumaan isoista laskuista kotona käytettävästä vaihtoehdosta, tulevaisuus on täällä ja vau, onko se helppoa?

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, suosittujen hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *